- 13 Ağustos 2022
- 8.723
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Ayrıldınız.Adam terketti mi boşver.Sevmiyorsa.Ama evlilik yoluna gireli daha 6-7 ay oldu o zaman da benim karakterim böylyedi ama işte o da bir yolda gidiyormus demekki
Bu yorum biraz kırıcı oldu sanki.uzun ilişki sonrası böyle şaçma işler yapan çok oluyor ama ne bileyim duymak bile üzücü
ayyy baydın artık. insanlar milyon tane şey yazmış bi gram ilerleme yok gala aynı yerdesin. belki algın bu kadar düşük olduğu için istemediler seni. cidden algılaman çok çok zayıf. anlamıyorsunAma herkes düğün ertleme işinde ısrar etmemeliydin dedi
Ama ben onları kırdım ya ondan istemıyolar sandım ama eger erteleseydim ilişkiyi oturtabilir hatalardan ders alarak devam edebilirdim çünkü annesi ertleyin bak çok daha guzel olacak evlliliğiniz demişti ben dinlemedimBence kendi kendini bu kadar ezik duruma düsürüp hem kayinvalideye hem nisanliya evlen benimle diye yalvarmak daha kirici.....
Ama onun da beni terk etmesi gerekmezdiAma ben onları kırdım ya ondan istemıyolar sandım ama eger erteleseydim ilişkiyi oturtabilir hatalardan ders alarak devam edebilirdim çünkü annesi ertleyin bak çok daha guzel olacak evlliliğiniz demişti ben dinlemedim
Ama ben onları kırdım ya ondan istemıyolar sandım ama eger erteleseydim ilişkiyi oturtabilir hatalardan ders alarak devam edebilirdim çünkü annesi ertleyin bak çok daha guzel olacak evlliliğiniz demişti ben dinlemedim
Ee zayıf anımızda kızamayavaksak,sitem edemeyecekse niye evleniyoz..Benim algılarım kapalı o zaman, veya konu açanlar gerçekten meramını anlatamıyor....
bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim
söyledim ve sarfettim fiillerinden bu eylemleri yapanın konu sahibi olduğu çıkarımını yaptım. Aksi ise anlatım bozuk.
Ee zayıf anımızda kızamayavaksak,sitem edemeyecekse niye evleniyoz..Emin olun bu kişi siz çok sevdeydi o süreçte size bebekler gibi davranırdı..Siz bu sözleri söyleme gereği bile duymazdınız..
Sevgi güzelleştirir.Sizin suçunuz yok..
Geri adım atmayın.Atsanız da bir işe yaramayacak.Sessiz kalırsanız ,güçlü kalırsanız dönebilşr ama ben olsam dönmem.
Ben de nişan bozdum.Senin gibi yalvarmadım ama hep kendimi suçladım.Bir adım bekledim.Atsın diye yol açtım..
Sonra neden uğraşıyorjm ki ya dedim.Yaptıysak yaptık bir hata..Sonuçları bu mu olmalıydı dedim.
Kendime baktım,filinta gibi oldum.Salmışım meğer kendimi o süreçte..
Sonra bizimki zıngırdanaya başladı.Arkadaşlar göndermeler filan..Geçti borun pazarı dedim..Ve hayatıma uzun süre kimse girmemesine rağmen hiç pişman olmadım..
Daha iyi insanlar çıkar karşına öerak etme..
Bide annesini karıstırmamalıydım olaylara sonra cocuk istese de çıkartamadı ölüm fermanım imzalanmıstı bir kere, cocuk da dediklerim yüzünden kararsızım demiş evlenmeye oysa gönlü çok rahatmıs ben o sözleri demeden önceStandartlarım diyerek şüpheye düşürmüşüm bir de işte annesi o senimle istemedidği yerlere geliyo diyince ben de istemediğim yerlere gittim falan dedim çok yanlıs konustum korku ile
Ama çocuk da evlenmek istiyodu eylülde benle de ben öyle sözler diyince gönlü çok rahatmıs benle evlenicek diye artık değilmişmiş dolmus patlamıs korkmus bende ona zaman tanımayınca 2-3 ay o da korktu kaçtıAffettik mi?
Siz kendinizi gerçekten suçlu mu hissediyorsunuz?Bu kadar mı kendinize değer vermediniz Allah aşkına..
Şımarıklık filan değil bu..Siz olduğunuz gibi davranmışsınız.
Siz de resti çekin..Defolup gitsinler..Sessize alın kendinizi..Bir süre yasınıız tutun..
Sakın dönmeyin..
Manipülasyon,kanma..Ben şöyleydim ,sen böyle yaptım cümleleri işte...Dıygusal yük altında bırakmaya çalışıyor seni..Ama çocuk da evlenmek istiyodu eylülde benle de ben öyle sözler diyince gönlü çok rahatmıs benle evlenicek diye artık değilmişmiş dolmus patlamıs korkmus bende ona zaman tanımayınca 2-3 ay o da korktu kaçtı
Kaç senelik ilişkin ,sen söylemesen de bu adam senin standartlarını bilmiyor muydu?Bahane aramış.Standartlarım diyerek şüpheye düşürmüşüm bir de işte annesi o senimle istemedidği yerlere geliyo diyince ben de istemediğim yerlere gittim falan dedim çok yanlıs konustum korku ile
Dik dur.Dik durursan o salak pişman olur.Hatta söylediklerinin arkasında ol.Pişman olmadığınu,sessiz kaldığını görsün..Döndüğğnde de yazmaa..Dönme..Ama sen böyle bin pişman bekleyip bekli edersen yazmaz zaten..Kaç senelik ilişkin ,sen söylemesen de bu adam senin standartlarını bilmiyor muydu?Bahane aramış.
Onlar hep gösteriş.Gercek değere bak sen.Annesının telefon arka planı bile bizim resmimizdi bu olaydan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?