Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Kusuk yaslarda herkes heveslenir evlenmeye ama.buyudukce insanlqrin fikirleri degisir o nedenle kucuk yasta omurluk sevgili eş olmak biraz tehlikeli cunki insanin daha kisiligi oturmamis. Ne istedigini ne stemedgn bbilmedigi bir yaş

Kusuk yaslarda herkes heveslenir evlenmeye ama.buyudukce insanlqrin fikirleri degisir o nedenle kucuk yasta omurluk sevgili eş olmak biraz tehlikeli cunki insanin daha kisiligi oturmamis. Ne istedigini ne stemedgn bbilmedigi bir yaş
Annesini katmasaydım düzelirdik bir de en son yine annesiyle konustum isler karıstı ben annesini ikna etmeye çalısmamalıydım çocuk ikna oluyodu tam ama annesiyle konusunca bozuldu

Alıyorum ama cok işe yaradıgı söylenemez psikolog da eylülü ertelesen ayrılmszdınız dedi
Bu aralar kadınlar kulübünde psikolog yorumlarına inanamıyorum. Lisans eğitiminden emin misiniz . Lütfen acil değiştirin . Birincisi hiçbir şekilde psikologlar danişanini elestirmez hayatlariyla ilgili böyle yorumlarda bulunmazlar. Siz ya psikolog böyle soyledi diye bizi etkilemeye çalışıyorsunuz ya da gittiğiniz kişiye verdiğiniz para çöp üstüne üstlük psikolojiniz iyice bozuluyor .

"8,5 yıllık ilişkim vardı" diyorsunuz ama daha 2021 de "yeni evliyim ilişki sonrası tansiyonum düşüyor"diye konu açmışsınız.Bizi mi kekliyorsunuz anlamadım ki?

Annesini katmasaydım düzelirdik bir de en son yine annesiyle konustum isler karıstı ben annesini ikna etmeye çalısmamalıydım çocuk ikna oluyodu tam ama annesiyle konusunca bozuldu
Hayir. Seven insan boyle hemen birakmaz. O kafasinda silmisti zaten. Kendi kendini suclama bosyere. Demek ki sensiz yapabiliyor. O senin babana veya annene yazsaydi sen terkeder miydin?

Siz 2021de konu acmissiniz evliyim tansiyonum dusuyor diye. Ne dediginiz ne konular actiginiz belli degil. Ya da hayal dunyasinda yasiyorsubuz kafanizdan uyduruyorsunuz

Hayir. Seven insan boyle hemen birakmaz. O kafasinda silmisti zaten. Kendi kendini suclama bosyere. Demek ki sensiz yapabiliyor. O senin babana veya annene yazsaydi sen terkeder miydin?
Etmezdim o hep arkamda olacağını söylemişti bana ben senin için heeşeyi yaprken bunu haketmedim dedi ama yaptıgı sey gelınlik düğün tv ve 1 adet koltuk bunlar zaten mecburi olanlardı

Etmezdim o hep arkamda olacağını söylemişti bana ben senin için heeşeyi yaprken bunu haketmedim dedi ama yaptıgı sey gelınlik düğün tv ve 1 adet koltuk bunlar zaten mecburi olanlardı
Inanki o kafasinda silmis. Insan cok isterse asla birakmaz. al yuzugunu derken hemen de avuclarini sivazlamis. Hemen valiklama atlamis yani birakmakcicin bahane ariyordu. Sizde neden yuzugu al deyip sonra da pesinizden kosmayinca obub pesinden koauyirsubuz anlamiyorun. Tiyatro oyunu mu bu

Ben o zaman o kadar kararlıysan yüzük atmayalım olur eylül olsun der zannetmıstım

Ben o zaman o kadar kararlıysan yüzük atmayalım olur eylül olsun der zannetmıstım
O sekil yuzuk atarsan tepkisi de farkli olur. Yani pesunden kosan erkek gercekten asik olandir. Ama tiyatrodan vazgecin insan gibi konusmaya calisin anliyorum sizde belki doldunuz ama gercekten pesinizden belki cok kosturdunuz adam hakkaten yorulmus farkli heycanlar ariyor

Ben o zaman o kadar kararlıysan yüzük atmayalım olur
Ama asık değildiyse neden evlilik yoluna grdik saçma değilmi bence o mantık evliliği yapmayı düşündü maasım az gelınce ve bebim bazı karakteristik özelliklerrim rahatsız etti annesi de doldudu ondan oldu gibime gelıyo insanlar neler yapıyor da gitmiyolar

Evet ama kisiligi oturmamisti daha. Ne istedigini bilmiyordu. Kucuk yasta insan birseyi cok isteyebilir ama buyudukce insanin fikirleri de karakteri de degisiyor. Ne istedigini ne istemedigini daha iyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…