- Konu Sahibi Gebere Jackson
Ev için mi bu kadar kredi çektin....Nişanlısı eniştesinin üzerine yapmış evet ona bile sesini çıkarmamış
İnan içim acıdı yaaa
Buna nasıl sesin çıkmaz, çalıştığın emeklerine yazık
İnan çok büyük vurgun vr ortada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev için mi bu kadar kredi çektin....Nişanlısı eniştesinin üzerine yapmış evet ona bile sesini çıkarmamış
para kv tarafından yenmiş.
nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Takı gelecek diye mi evleniyor bu adam sizinle? Bu nedir çatladım, kendi kendilerine kredi çekip ödeselermiş çekilen krediyi zaten harcamışlar daha ne para isteyecekler sizden? Resti çekin baktınız hala aynı kafa, kendilerine torun için kuluçka makinesi alıp,kredi çekip ödeyecek oğullarıyla koyun koyuna yaşayıp gitsinler bu nee??kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Konu sahibi ben değilim :))Ev için mi bu kadar kredi çektin....
İnan içim acıdı yaaa
Buna nasıl sesin çıkmaz, çalıştığın emeklerine yazık
İnan çok büyük vurgun vr ortada
))))) pardonKonu sahibi ben değilim :))
boş verin bir ay sonra da evlendim ama çok pişmanım çünkü kocam ve ailesi hırsız çıktı diye konu açar. var o potansiyelSiz dayak da yersiniz, eli kolu tutan kayınvalide - kayınpeder de bakarsınız. Çocuğunuzu da alırlar istedikleri ismi koyarlar, istedikleri gibi büyütürler. Ailenizi 'evlerine' sokmazlar. Sizi ailenizle görüştürmezler. Maaş kartınızı alırlar. Zorunuz ne? Nişanlınız sizi sevmiyor, ailesi hırsız. Kendinize acımıyorsunuz anne babanıza da mı acımıyorsunuz? Boğaz tokluğuna köle alıyorlar resmen. Kendinize değer verin biraz. Nişanlınız kim? Kim ya kim? Donald Trump mı? Brad Pitt mi? Ne özelliği var bu kadar vazgeçilemeyecek? Bir ayağını yıkayıp suyunu içmediğiniz kalmış. Bu kadar şeye rağmen gidip hala evlerseniz başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz demektir. Allah kafanızın içinde saksı gibi dursun diye değil biraz çalıştırın diye vermiş o beyni size.
Eki Görüntüle 2050098
Geçen bir konuda yine paylaşmıştım bunu. Yolun başındayken okuyun konu sahibi.
Ben uyuyorum sanırım,konu sahibi Jessey adlı kullanıcı mı? Eğer öyleyse Jessey mantıklı bir insan gibiydi, güzel yorumları vardı şaşırdım bak şimdiSenin eski konuna yaptığım yorumları ve senin yorumlarını şuraya bırakıp gidiyorum. Doğru zaman hala gelmemiş sanırım. Yazık
Eki Görüntüle 2050101 Eki Görüntüle 2050102 Eki Görüntüle 2050103 !
Ya evet, ben de anlamadım evi eniştenin üstüne yapmak niye; hadi ablası desin, hadi kv. kp. desin (onlara da zor ama birinci dereceden yakınlık bakımından) niye parasını sizin ödediğiniz bir ev eniştenin üstüne yapılır? Sizi daha nişanlıyken bu kadar sömüren-sömürten, ezen ve ezdirten birinin evlenince değişeceği gibi bir hayaliniz mi var?Sen hala bu adamla evleneceğim diyorsan pes!!!
Eniştesini n üzerine ev yapılacak dendiği an ben ayrilirdim.