- 23 Mayıs 2009
- 14.304
- 15.600
- 823
- Konu Sahibi Gebere Jackson
bu konuyu açtığına göre susmaya devam edip evlenirsin seen öyle görünüyo. mutluluklar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapman gereken belli.. Yapabilecek misin?
Aynen katılıyorum Allah bilir evide bunlar ayrılırsa ortak mala girmesin oğullarına kalsın kafasıyla yapmıştılar.Bence al aileni karşına konus ve yol yakınken kurtar kendini yoksa bütün ömrün bu insanlara bakmakla geçecek yanlız tüm yaptığın harcamalarıda geri al.HERGÜN AĞLAYACAĞINA BİRGÜN AĞLASen hala bu adamla evleneceğim diyorsan pes!!!
Eniştesini n üzerine ev yapılacak dendiği an ben ayrilirdim.
Son konunu kredim onaylandı protokol yapıldı
Ev senin üzerine yapılacakmış gibi bilgi vererek kapattın
Ama bu konuda görüyoruz ki ev nişanlı ve ablası üzerine yapılmış.
Sen hiç bir şey yapamazsın.
O nikah masasına oturacak, düğünde takılanları ellerinle teslim edecek
Dikte ettikleri hayata evet diyeceksin.
Ha birde anahtarı çoğaltmayı unutma. Bir tane de kv deye verilecek.
(içini döküp döküp gidiyorsun)
Şimdiden tebrikler, mutluluklar dilerim.
konunu hatırladım ... bu kadar sıkıntı çektin sabırla düzelmesini bekledin halen aynı sıkıntılar devam ediyor sende halen bu adam ile evlenmekte ısrarcısın ... herşeyi tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim ilerde daha büyük sıkıntılar çekeceksin gibi geliyorBeni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Onu dinler yorma kendini ben burada sinir oldum ama konu sahibinin o ladar takildigini sanmiyorum[
sence konu sadece dünya malımı
eniştesi arkadaşın nişanlısının kaç gün seveceğini bile söylemiş
ne haddine
Eki Görüntüle 2050098
Geçen bir konuda yine paylaşmıştım bunu. Yolun başındayken okuyun konu sahibi.
seni ve konunu hatirladim.ozamanda yazmistim biseyler.bak kardes bu yollardan gecmis biri olarak yani ictenlikle soyluyorum ki bi insan asla ama asla degismez.evlendikten so rada senin bu durumun devam edicek.bu isin sonu mutlu son degil ne yazikki.evlenip bosanmaktansa hic evlenmemek iyidir.nisanlindan aile babasi olmayacagi besbelli.neden kendi emegini kendini bu kadar hor gormesine izin veriyosun.iyi dusun suan donulmicek bi yerde degilsin.Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Çok üzüldüm konu sahibine...Orayi zaten kimse anlayamadi!
Nişanlısı eniştesinin üzerine yapmış evet ona bile sesini çıkarmamışSizi iyi söğüçlemişler yaaa
Şuan. ayrılık kararını ilan etseniz de 300 bin TL kredi borçunuzla
İyi bir vurgun yapmışlar bu insanlar kendilerini iyi karda görecekler
Evi kimin üstüne yaptınız