• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 16 gün var ve içimde her şey bitti..

Yapman gereken belli.. Yapabilecek misin?

Sen hala bu adamla evleneceğim diyorsan pes!!!
Eniştesini n üzerine ev yapılacak dendiği an ben ayrilirdim.
Aynen katılıyorum Allah bilir evide bunlar ayrılırsa ortak mala girmesin oğullarına kalsın kafasıyla yapmıştılar.Bence al aileni karşına konus ve yol yakınken kurtar kendini yoksa bütün ömrün bu insanlara bakmakla geçecek yanlız tüm yaptığın harcamalarıda geri al.HERGÜN AĞLAYACAĞINA BİRGÜN AĞLA

Son konunu kredim onaylandı protokol yapıldı
Ev senin üzerine yapılacakmış gibi bilgi vererek kapattın
Ama bu konuda görüyoruz ki ev nişanlı ve ablası üzerine yapılmış.

Sen hiç bir şey yapamazsın.
O nikah masasına oturacak, düğünde takılanları ellerinle teslim edecek
Dikte ettikleri hayata evet diyeceksin.
Ha birde anahtarı çoğaltmayı unutma. Bir tane de kv deye verilecek.

(içini döküp döküp gidiyorsun)

Şimdiden tebrikler, mutluluklar dilerim.

+10000
konunun özeti bu.

Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
konunu hatırladım ... bu kadar sıkıntı çektin sabırla düzelmesini bekledin halen aynı sıkıntılar devam ediyor sende halen bu adam ile evlenmekte ısrarcısın ... herşeyi tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim ilerde daha büyük sıkıntılar çekeceksin gibi geliyor

Senin yaşadıkların kadar da ağır şeyler yaşamadığım halde ailesinden kaynaklı olarak nişan atmış biriyim hatanın neresinden dönersen kardır ki konularını ve yorumları sonuna kaadar okudum , elle tutulacak bir şey yok bu ilişkide ayrıl kurtul sonradan daha çok üzülürsün.

[

sence konu sadece dünya malımı
eniştesi arkadaşın nişanlısının kaç gün seveceğini bile söylemiş
ne haddine
Onu dinler yorma kendini ben burada sinir oldum ama konu sahibinin o ladar takildigini sanmiyorum
Yazmis aksam kv gelecek sonra gelir buraya hallettik annem babam konustu der bizde iyi der geceriz bana mevzu oteki bdv konusuna kadar ona bir omur cunku ariza olanin aile degil nisanli oldugunu gormuyor adam ailesine gik demiyor nasil kurulacak denge kabul etmekte istemiyor
Tuttu nikah olmadan ev isine girdi masallah cesaretine benim kiradaki evli arkadaslarim ki maaslarida iyi maasin guveni olmaz ister ozel ister memuriyet bir anda kapi onune koyuluruz hayatta hersey var korkusuyla bankada 1 yillik kira tutuyorlar
Bu kardesimizede hayat hirpalaya hirpalaya ogretir hakkinda hayirlisi

Cok fazla taviz vermissiniz bu saatten sonra yapabileceginiz iki sey var ya saglam bir rest cekeceksiniz butun aileye daha fazla taviz vermeyeceginizi acik acik belli edeceksiniz yada bu isi bitireceksiniz yoksa sonuna kadar sizi boyle ezmeye devam ederler yazik gunah degilmi size en guzel gunlenirinizde ugrastiginiz seylere bakin.

Se
Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
seni ve konunu hatirladim.ozamanda yazmistim biseyler.bak kardes bu yollardan gecmis biri olarak yani ictenlikle soyluyorum ki bi insan asla ama asla degismez.evlendikten so rada senin bu durumun devam edicek.bu isin sonu mutlu son degil ne yazikki.evlenip bosanmaktansa hic evlenmemek iyidir.nisanlindan aile babasi olmayacagi besbelli.neden kendi emegini kendini bu kadar hor gormesine izin veriyosun.iyi dusun suan donulmicek bi yerde degilsin.

Sırf şunun için bile 'hoşşt uzakta havla' der çantamı alır çıkarım. Siz neden bu kadar sustunuz? Neden 3.sınıf insan muamelesi görmeye bu kadar müsade ettiniz?
Nişanlın askerden gelince nasıl bir mucize beklediniz? Ailesini silecek mi sandın?
Enişte kim ki bu kadar çok konuşturabildin? Bir de akıllarınca gelinden mal kaçırıyorlar uyanık sülale..

Yapılacak şey belli. Ama eğer her gün rezillik duyabilirim katlanırım dersen evlen..

Sizi iyi söğüçlemişler yaaa

Şuan. ayrılık kararını ilan etseniz de 300 bin TL kredi borçunuzla

İyi bir vurgun yapmışlar bu insanlar kendilerini iyi karda görecekler
Evi kimin üstüne yaptınız

Orayi zaten kimse anlayamadi!
Çok üzüldüm konu sahibine...
Biz evimizi beğendik satın almak için eşim önce nikah olsun ikimizin üzerine olsun dedi. Nikahtan 1 gün sonra aldık evimizi...
Ve ben çalışmıyorum sadece düğünde takılan altınları verdim onuda ben istedim al bunları borçlarımıza verelim dedim..

Ama bu konudaki damat resmen hırsızlık yapıyor ya çok üzüldüm konu sahibine inşallah bir an önce kurtulur..
Hala geç sayılmaz..

Sizi iyi söğüçlemişler yaaa

Şuan. ayrılık kararını ilan etseniz de 300 bin TL kredi borçunuzla

İyi bir vurgun yapmışlar bu insanlar kendilerini iyi karda görecekler
Evi kimin üstüne yaptınız
Nişanlısı eniştesinin üzerine yapmış evet ona bile sesini çıkarmamış :işsiz:

Selam ,

Eski konularını biliyorum,çok üzüldüm şu durumuna.O zaman da demiştim sana DÜĞÜNÜ ERTELE,EV ALMAYI ERTELE diye.
Hayat çok zor,bazı şeyleri tecrübe etmek hele çok acı.Bu insanlar düğünden sonra sana daha gaddar olacaklar,eşin olacak herif ise yanında durmayacak,bunu kaldırabilecek misin?
Hee seviyorum ben herşeye katlanırım ama onsuz olamam dersen sen bilirsin canım.

ay içim bir tuhaf oldu gerçekten.
hatırlıyorum konuları ve burda ki hemen hemen herkes sana neler olabileceğini söylemişti. bunlar ahkam kesmek için değil ama tecrübeyle sabit şeyler. bu aileden değil o adamdan sana yar olmaz. her şey nişanlın da biter. aileler ne kadar karışmaya çalışsa da.
seni bir de avatar fotolarından biliyorum. ne kadar neşelisin diye geçmişti aklımda. sen bu adamla evlenirsen o neşenden ve senden eser kalmayacak.
hep derim evlilik çook ama çok zor. bu zorlukları bu tarz adamlarla evlenerek yenemezsiniz. sadece ömrün tükenir. sen de farklı bir gözden oku yazdıklarını. o zaman anlarsın ve bunlar sana normal gelmiş ki susmuşsun. bir de bize yazmadıkların vardır bence hala sana normal gelen.
yapma..

Back