Düğüne 16 gün var ve içimde her şey bitti..

Ne bu ya, sus sus bildiğin enayi yerine konmuşsunuz çok özür dilerim. Ne nişanlınız ne ailesi size değer veriyor, seviyor, sayıyor. Böyle bir aileye gelin gitmek kendi intiharınız olur. Kaç gün kaldıysa kaldı, verdiklerinizi sadaka sayın sonsuza kadar da yollarınızı ayırın bunlarla. Ben enişteye ev verilmesi fikri ortaya atıldığı an bırakır giderdim hatta.

bu insanlara konuşmadığın için seni sömürüyor
ve nişanlınıda alet ediyorlar
karar ve tercih senin şunu unutma
bir birey olarak ne karar veriyorsan doğru karar veriyorsundur
çünkü yaşadığın hayat senin istekler senin sen bir bireysin
konunu yazınca hatırladım
susma yoksa üstüne daha çok gelirler demiştim
eğer ki ben senin yerinde olsam nişanı atardım

yorumunuzun çoğu kısmında öyle haklısınız ki gerçekten yalnızca bu arkadaş için demiyorum
yani elde avuçta para yok ev alınsın, eşyalar şöyle mükemmel olsun felan filan derken insanların ne aşkı kalıyor ne sevdası
300 milyar borç ne demek yaa
ben aylık 5 bin lira maaş alıyorum eşimde bu civarda ama 50 bin borcumuz var diye her gün sıkıntıdan ölüyorum

Kendilerini resmen belli etmişler sen daha neyin pesindesin? KV gelse ne olur He He der geçer. Biraz kendine saygın olsun yada kendi düşen ağlamaz...

Ayy tamamini okuyamadim. Boyle aileyle evlenilmez. Wallahi uzuldum. Insallah en dogru karari verirsiniz. Nisanliniz da pasif ve sizi ezditiyor anlasilan. Yol yakinken iyi dusunun. Mutlu olacaginiza inaniyorsaniz evlenin.

Artık susma. Evlendikten sonra daha beter olucak. Eğer içinde her şey bittiyse bitir. Çünki şimdi konuşabilecek durumdasın daha evlenmedin. Evlendikten sonra hiç konuşamayacaksın.

Susmamissin bile bile atese yurumussun
Sana oyle boyle yap diyemem ama yerinde eger olsaydim gidipye donecegime ki bosanmak evlenmekten cok cok zor bence hic gitmezdim hicbirsey icin gec degil daha Allahin nasil bir uyari gondermesini bekliyorsunuz bilemedim
Ha sunuda dipnot eklemek isterim ayrilalim dersen allem eder kallem eder sozler verir seni ikna eder ama sonuc degismez bunu aklindan sakin cikarma cunku yapi degismiyor onlar evlerine kiz kendilerine gelin degil sirtindan gecinecek enayi ariyorlar ve suan yasli olan anne baba dahada yaslaninca cok daha zor olacak

Nisanlanmak için can atıyordum, şimdi nişanı atmak için dediğin anda dönmen gerekiyordu. Ayrıl, kal demek bana düşmez. Hakkında hayırlısı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

Bi defter al ortasını aç sag tarafa ayrılırsam ne olur madde madde yaz
Sol tarafınada ayrılmazsam ne olur diye madde madde yaz...
Bu arada da susma artık...
Bence ayrıl kurtul. Ama o borç ne olacak..

[
Ya neden açıklamadın ,,canım yaa ne ruh halindesin kim bilir.
Benim fikrimi az çok tahmin edersin,ben ayrılıklardan yana değilim.Hele dünya malından aslaaaa...
16 Gün kalmış iyi misin sen yaa
sence konu sadece dünya malımı
eniştesi arkadaşın nişanlısının kaç gün seveceğini bile söylemiş
ne haddine

At nişanı hiç düşünme evlenip ayrilmaktansa şimdi ayrıl beş dakika bile düşünme hiç ardına bakma ciddiyim at nişanı kendini dusunuyosan at

Arkadaşlar gereği kadar yorum yapmışlar zaten. Lütfen bu kadar insanı ciddiye al. Bunlar sadece fragman. Eğer bu hayata adım atarsan filmi çok da merak etmemek lazım. Evet zor bir durum. Ama vermen gereken karar da bir o kadar net. Allah yardımcın olsun. İnşallah doğru kararı verirsin ve yolunu bir an önce ayırırsın...

Sonradan pisman olacagina simdiden kacmak daha iyi.. sonra yuvami yikmayim doyceksin sonra cocuk derken heder okacaksin solim.. gercekleri gormemis olsan hadi neyse dersin ama bile bile lades demek bu

valla sustuysan simdi konusmanın anlamı yok cunku sustugun seyler hayat mamak meselesi

yeri geldiğinde konuşmanız gerekirken susup içinize atmışsınız ama daha evlenmemişsiniz bence bu kadar para mevzusu olduysa bilmiyorum bu kadar borcun altında yapabileckmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…