• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 16 gün var ve içimde her şey bitti..

Ayrıl çok üzüldüm okurken kendine yazık etme sende bi ananın babanın bitanecik evladısın kendini kullandırma nişanlında arkanda durmamış yol yakınken dön

En baştan evin enişte üzerine yapılması yahu kardeşine bile yapılsa güvenmeyeceksiniz bu demek oluyor ki enişte istediği zaman ev sizin değil bizim ,Zaten kv de ima etmiş anahtar meselesi için,satarız diye tehtit oluşturacak, nişanlında seslenmeyecek ok diyecek ki biliuyorlar bunu.
Ben anlatamıyorum benim eşimde böyle çünkü ne yapsalar sesi cıkmaz gerekçe hep aynı ailem büyütü beni
E abini de ailen büyüttü ama ev ,araba abisnin üzerine yapıldı noldu yıllar sonra sattı abisi arabayı.
Eşime gram fikir soran olmadı.
Hakkınızı yedirmeyin kesinlikle bu konuda susmayın siz alıyorsanız ,eşyayı takıları da ,siz alacaksınız.
Yarın bir gün yazıyorum siz muhtaç duruma düşerseniz, ilk olarak dünya kadar paranız vardı naptınız diye size hesap soracaklar, gelin hanım yedi oglumu diyecekler, biz yedik demezler haberiniz ola
Not:Nişamlın bunlara ok diyorsa ev vs başkasının üzerine yapılmasını dikkat edin bu adam sizle gönül eglendiriyor olmasın.
Hevesini alıp sizi sutlayınca elinize koz bırakmamak amaç.
Zaten enişte de agzından kaçırmış dikkat edin derim.
Olur mu bu kadar kolay mı demeyin bu yolla dolandırılan hayalleriyle oynanan nikahlı tecavüz adı altında kötü muamele yaptırılan bir sürü kızlarımız var.

Kredi nişanlımın üstüne, nikah salı günü..

Aman kardeşim aman hiç korkma ve bu işi kökten bitir. Nasıl olsa maddi olarak fazla kaybın yok. Diğer yapılan harcamalarda başının gözünün sadakasi olsun. Bunlar bir bir işaret sana bu yapılanlar nişanlı iken yapilmissa, seni evli olarak düşünemiyorum. Çok korkunç

Kredi nişanlımın üstüne, nikah salı günü..

Senin ustune olsaydi yani gulum gitti keten helvam yazicaktim ama su an rahatladim.

TEK KURUS VERME SAKIN

Ardina bakmadan kacacagina hala evlenicem nikah sali yazmissin. Burda sana 32984374574 kez evlenme sakin yazdik. Sakin o krediyi odeme, bunlarin topu uyanik. Kac evlat kac arkana bakmadan kac!!!

borcu sen ödeyeceksin ama boşansanız evin yarısının yarısında hakkın olacak. ne aceleniz vardı ki evlenmeden ev almaya? belliki onlar çok güzel plan kurmuşlar daha en başından

Nişanlımla görümcemin üzerine oldu, kredi tek nişanlıma çıkmadı
Ayrıl diye bağırmak istiyorum yüzüne karşı. Resmen senin paramı görümce tapulamış.
Ailen bir şey demiyor mu?
Kızım olsan nikah günü odaya kitler göndermem.

IMG_4294.PNG

Bekle bakalım ne zaman. Ama bu çok yakındır diyim...

Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Kesinlikle evlenmeyin daha da çıkmaza sokmayın kendinizi zararın neresinden dönseniz kardır annenle konuş o sana yapman gereken şeyi söylicek gözgore göre kendini ateşe atma

Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..

Her şeye susarak hata yapmışsın
Şu aşamada yerinde olsam yakarım her şeyi para pul gözümde bile olmaz
Evlenince daha kötü olacak çünkü

lütfen kendini kurtar bu aileden. başka birini tekrar bulur seversin aşk acısı çekersin ama gelir geçer. hayatını zehir edersen bi hayatın daha olmayacak. şimdi böyle evlenince bi tık üstünü (ki bunun bir tık üstü ne ola ki?) dayanabilecek misin?

Kısaca özet geçeyim.
Şimdi ki konum mu ne ?
Velhasıl aldılar.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
Çekeceklerin bununla kalmayacak gibi üzüldüm sizin adınıza

Niye bu kadar sessiz kaldiniz ? Çocuk yapacağınız tarihe bile karismislar. Onlar öyle dediklerinde mesela ''hayır ben kredi bitene kadar düşünmuyorum'' demek zor değil. Nisanlinizda çok pasif sizde çok pasifsiniz. Ama şuda bi gerçek ki erkek anneleri ogullarinin damarını çok iyi biliyor. Ağlar sizlar dediğini her türlü yaptırır. Bizzat şahidim. Ve bence bunlar çok tehlikeli insanlar. Baş edemezsin. Yol yakınken kurtar kendini.

Back