- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.567
-
- Konu Sahibi Patlicanmoru
Iyi ne guzel.iste yarin bir gun evinize de yonetir mustakbel kayinvalideniz. Neden.migrostan piricin aldiniz bim den alsaydiniz der mesela. Dimi nisanlinizda onu pasa pasa dinler. Bu ne ya 3 5 kurusun hesabini yapiyorlar. Neyse evlenin ons mutlu.olursunuz gerci hic sanmıyorum aglaya aglaya nisanlanmissiniz . Bir de anlamadigim neden butun mahalle gidiyorsunuz kuaföre ? Siz gelin siniz kimseyi dusunmek ve memnun etmek ve de parasini odemek zorunda degilsiniz. Benim.kocam sadece kizkardesimin parasini ödedi. Onuda biz talep etmedik kendisi verdi 100 lira gibi biseydi herhalde. Sac makyaj. Korkunc gelenekler gercekten.Nisanin son gunune kadar son geceye kadar HIC bi masraftan da kacinmadilar ki sadece nisanligima 2500 tl verip aldilar ki ilk giydigim kiyafetti. Ceyiz alisverisinde hicbiseeyden kacmadilarr ki bide Ben dedim ki eski nisanlim bi hoduktu bi here otururuz 2 cat getir derdi. Aptal gibi de seviyodummm Ben gezelim diye yalvariodum. Bu ise tam tersi o kadar romantic gezelim icelim vs aka annesi cok yonetiyooo iste
Iyi anneler.karar versinler ayrilip.ayrilmayacaginiza :)Nisanlim 3 saat once aradi. Anneler konussun dedi. Kapatti.
Niye anneler mi evleniyormuş? Bu adamla evlenirsen buraya daha çok konu açarsın demedi deme.Nisanlim 3 saat once aradi. Anneler konussun dedi. Kapatti.
Nisanlim 3 saat once aradi. Anneler konussun dedi. Kapatti.
Nisanin son gunune kadar son geceye kadar HIC bi masraftan da kacinmadilar ki sadece nisanligima 2500 tl verip aldilar ki ilk giydigim kiyafetti. Ceyiz alisverisinde hicbiseeyden kacmadilarr ki bide Ben dedim ki eski nisanlim bi hoduktu bi here otururuz 2 cat getir derdi. Aptal gibi de seviyodummm Ben gezelim diye yalvariodum. Bu ise tam tersi o kadar romantic gezelim icelim vs aka annesi cok yonetiyooo iste
Benım kuzenım tek kendı 1500 5 kısı ekstra 300 kısı bası 1500 3000 tl odettıler damada
Benım kuzenım tek kendı 1500 5 kısı ekstra 300 kısı bası 1500 3000 tl odettıler damada
İşte koca alana anasını danasını promosyon veriyorlar şusu iyi busu iyi diye kendini avutma.Nisanin son gunune kadar son geceye kadar HIC bi masraftan da kacinmadilar ki sadece nisanligima 2500 tl verip aldilar ki ilk giydigim kiyafetti. Ceyiz alisverisinde hicbiseeyden kacmadilarr ki bide Ben dedim ki eski nisanlim bi hoduktu bi here otururuz 2 cat getir derdi. Aptal gibi de seviyodummm Ben gezelim diye yalvariodum. Bu ise tam tersi o kadar romantic gezelim icelim vs aka annesi cok yonetiyooo iste