Dugune 1.5 ay kala ;(

Iyi ne guzel.iste yarin bir gun evinize de yonetir mustakbel kayinvalideniz. Neden.migrostan piricin aldiniz bim den alsaydiniz der mesela. Dimi nisanlinizda onu pasa pasa dinler. Bu ne ya 3 5 kurusun hesabini yapiyorlar. Neyse evlenin ons mutlu.olursunuz gerci hic sanmıyorum aglaya aglaya nisanlanmissiniz . Bir de anlamadigim neden butun mahalle gidiyorsunuz kuaföre ? Siz gelin siniz kimseyi dusunmek ve memnun etmek ve de parasini odemek zorunda degilsiniz. Benim.kocam sadece kizkardesimin parasini ödedi. Onuda biz talep etmedik kendisi verdi 100 lira gibi biseydi herhalde. Sac makyaj. Korkunc gelenekler gercekten.

Allah icin o ne der bu ne der diye evleniyorum demeyin kuzenim babasini ezip nisanlandi anladi ozman belayi..ama babasi kabul etmez diye evlendi..babasinin elalem ne der diyecegini iyi biliyordu

Neden gelinin yanına o kadar kişi toplanıyor ne gerek . Benim nişanımda ve düğünümde kardeşin bile gelmedi görümcem geldi yardım etti bana o kadar . Ben olsam asla boyamı Balyajımı düğün günü yaptırmam . Yaptır 3 gün önce ne olacak sanki acaba ? Karşı tarafta bir garip sizde 3 kuruşun hesabı yapılıyor iki tarafta

Yaşlarınız kaç merak ettim . Nisanlin da olgun birine pek benzemiyor .

Kv ve nisanliniz tavrında hatalilar yalnız arkadaşlara katılıyorum sülalece kuaför e gitme sevdası mi kaldı artık ?
Bu meseleyi ikiniz de halledebilirdiniz mahalle kavgasına dönmüş resmen .

Iki taraf da hatalı,siz kuaföre tüm sulalenizi toplayıp götürmeyi planladığınız icin (5 kisi nedir yani abartmanın daniskası,neden erkek tarafına kendiniz dışında birilerinin parasını ödetiyorsunuz ki ?) nisanliniz ise her konuya anasını dahil ettiği için.
Yolun sonu pek parlak değil ama hayırlısı olsun.

Benım kuzenım tek kendı 1500 5 kısı ekstra 300 kısı bası 1500 3000 tl odettıler damada

Normalde gelin saci 600 700 kuafor dis cekim de iki kere gelin saci almicak 60 makyaj 70 topuz 130 tl alcak ikincisinden yani cok uygunnn fiyat zaten kv dem de uygun dedi snra 1800 e cikinca rakam Benim sacimi baska yere boyatmak istedi mahallesinde ki kuafore diger 5 kisi ve gelin saci olarak ayni kuafore gidersin dedi ama by sefer kuafor Kabul etmez

İşte koca alana anasını danasını promosyon veriyorlar şusu iyi busu iyi diye kendini avutma.

Boyle bi aileye gelin gitmek icin niye uğraşıyorsunuz... yol yakinken dönün... yuzlerini size gostermisler.. Rabbimden sana bi uyari gelmis resmen gör diye....
Evlenip seni daha fazla degersiz hissetirsinler diye mi ugrasiyorsunuz...
Yapmayın bile bile lades demeyin...

Kınamda da düğünümde de tek başıma yaptırdım saç-makyaj. Arkadaşlarım geldi ama ne ben teklif ettim ne onlar biz de yaptıralım dediler. Evde maşasını makyajını yapıp gelmişlerdi zaten.

Kınada kendim ödedim saç için kuaför masrafını, makyajı da kendim yaptım. Düğün saç-makyajı için de önceden anlaşmıştık ve ödenmişti.

Saçınızın boyasını bile o hesaba dahil ettirmeye çalışıyorsunuz, 5 kişi de cabası.

Ama kv yememiş maalesef

Saçınızı neden düğün günü boyatıyorsunuz? Kendiniz bir kaç gün önce boyatsanız olmaz mı? Parasını da siz verin.
Bakın kendiniz diyorsunuz bir sürü pahalı eşya alındı bir şey demediler diye... Bilmiyorum bana garip geldi yaptığınız. Ben düğünümden önce boyattım saçımı. Utanırdım yani ben böyle bir şeyi söylemeye.

Anlatımından hiçççbir şey anlamadım, çok bozuk Türkçe kullanmışsın, anlayabildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışacağım.

Belli ki burada kim sana ne derse desin sen gene de evlenip onların gelini olacaksın. E öyleyse bari sen de bazı şeylerden feragat et, olaylar büyümesin. En fazla 1500 öderim diyorsa, üstüne kalan 300'ü de sen öde konuşturma, ortalık da bulanmasın düğün öncesi, Allah belalarını versin de geç.

Kina da Nisan da zaten Ben yaptiriyorum. Bu boya isi zaten hesapta yoktu. Sac modeli bulmus kV bans atti faceden bends begendim aka by Renk guzel Boyle yapalim dedi bende olur dedim. Boya basli basins onun fikriydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…