düğünden sonra eve gidince ne yapılır

hmm odaların hepsi mi beyaz canım? Hakikaten ayna dolu otelin içi o konuda haklı olabilirsin

Ama beni havuzu bile bitirdi yaa hele ki şu ara tam sınavlar başlarken çok ihitiyacım var Ahh ahh

Kesinlikle katılıyorum. Ben turist rehberiyim. Otele çok kez gittim turistleri tura götürmek için almaya ve bırakmaya... ve her defasında resepsiyona giderken miğdem bulandı. Her defasında da aynı duyguyu hıssettım. Odalar cok cansız, tamamen fantezi amaclı dizayn edılen bır otel. Çok zengınler ve balayı çiftleri gelıyorlar. Müşteri kalıtesı var. Hizmette kusur yok. Otel çok güzel ama ölü gibisin orada,amacının dışında gitmemelisin tatile falan,şahsi fikrim.

Bu haftaki düğünden sonra 10 mayısa kadar birlikte yaşayacaksanız yorgunluk falan kalmaz o güne kadar

şöyle ki; sadece yatmadan yatmaya ayrılcaz. o bekar evinde ben aşk yuvamızda uyucaz
Birbirinize hasret uyuyacaksınız demekki benimde nikahım var ama düğüne kadar ailelerimizle yasıyoruz tabi. Nşanlımda benım soyadımdasın hala babanın evinde yaşıyorsun olmaz böyle diye trip atıp duruyor bana Herşey gönlünde olur inş.

hahah dogru diyor

senin de gönlünce olsun canım, amin

eve gırer gırmez yorgunluktan hışımız cıkmıstı
dusa gırdık
dustan sonra namaz kıldık
bırseyler yedık tv ızledık kahve ıctık sohbet ettık
sankı ılk kez eve gırıyomus gıbı degılde yıllardır evlı gıbıydık
cekınmene gerek yok ev senın evın koca senın kocan

Bende temuzda evlenicem sanırım duş ve namazdan sonra ilk işimiz toplanan zarfları altınları hesaplamak olur :)

daha 2.haftasına anca girmiş yeni gelin olarak söyliyim, takıları zaten sayan biri oluyor.
duş alıp, namaz kılıp ardından daaaaa
Kuzumbi düğün gecesi otel de kalıcaz birde düğünü biz yapıyoruz büyüklerin yardımı olmadan o yüsden hiç bir takıyı büyüklere vermicez onlara verilenleride bize vericekler o yüsden salonun vs. ödemesi ertesi gün yapılacağı için ilk işimiz takıları hesaplamak olur bizim gibime geliyor:)

ayyy canım aynen biz de öyle yaptık :)
iki dugunum oldu biri istanbulda biri samsunda. samsundaki dugunden sonra otelde kaldık. sonraki gun para ve takılanları verdiler bize. saymıslar da... he dersen ki eksik gedik olur, ona bişey diyemem.. o bizde de olabilir. Allahla aralarında o.. cunku biz de eşimin ailesini hiç karıstırmadık, takıları bile kendimiz aldık. ama benim ailemin durumu iyiydi onlar biraz destek oldu.

düğünleri de biz yaptık. iki dugun masraflıl oldu biraz :/

düğünden sonra otelde kalacak bir çift daha buldum :)
bizde otelde kalacağız..

ben yıllardır hep başka hayal etmiştim ilk gecemizi, evimizde kendi yatağımızda diye
ama kader bizi otele mahkum etti

aynen bende evde isterdim hep huzurlu olmak için,ama o gün mecburen otelde kalıcaz ertesi günde balayı için yola düşeceğiz.

kurdeleyi eşin dua ederek açsin... 3 ihlas süresi 1 fatiha okusun. çabuk çözülür. sora abdest alın 2 rekat namazi kılın .. gerisi Allahı kerim:)

Ben 2012 de evlendım eve ilk gelınce üstümüzü giyinip ben onun damatlık ceketınde oda benım gelın duvagımda namaz kılmıstık sonra adetmıs annem dugun arabasının bagajına tavuk pılav sarma ve tatlı baklava yapıp koymuştu onu hazırlayıp yemıstık uyumustuk sonrada..

Ben de inşallah 28 Nisanda evleneceğim.
Ben de bunu dusunuyorum hep. Üzerimi kendim çıkarıp, banyo yapip, özel şeyler mi giyeceğim? Bu sırada o ne yapacak? Cok yorgun olacak miyiz . Vs vs işte :)

biz ilk gece üzerimize degisip (benim sac bas yapili vaziyete) kardesim ve esimin en yakin arkadasi ile yemege gitmistik. Eve geldik esim dus aldim tam ben alacagim sular kesildi ve tam 3 saate gelmedi. Acilmis ama 1 kilo spreyli sacla üc saat kalanlikta bekledik

Bizde düğünden sonra eve gelenlerdeniz. Saat gece 1 civarıydı falandı eve gelişimiz imam nikâhımız kiyilmisti sonra bi kaç kişi vardı hem benim hem esimin tarafindan baklava ayran vs yedik sabahtan beri aç ve yorgunduk kuaför fotoğraf horonlu düğün daha hal kalmamıştı bizde. bir an önce herkes gitse de gelinlikten kurtulsam diye içimden geçirmiştim.herkes gidince gelinliği çıkardık saçlarımı açtık dus alıp yemek yemiştik.saat 3 falandı yatıp uyumuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…