- 23 Nisan 2015
- 264
- 92
- 48
hmm odaların hepsi mi beyaz canım? Hakikaten ayna dolu otelin içi o konuda haklı olabilirsin
Ama beni havuzu bile bitirdi yaa hele ki şu ara tam sınavlar başlarken çok ihitiyacım varAhh ahh
yüz görümlüğünden bahsetmedi..
Plansa bu haftasonu bi icraat olmaması, çünkü 10 mayısta da samsunda olacak düğünüm sonrasında aksiyonlar
Yani esasen yorgunluk olur diye dusunuyorum, ama yine de herkes ilk gece bişeyler olacagı gözuyle baktıgı için olmayıp da utanacagıma, olsun da utanayım modundayım. cok da korkmuyorum acıkcası.. yani umuyorum
Bu haftaki düğünden sonra 10 mayısa kadar birlikte yaşayacaksanız yorgunluk falan kalmaz o güne kadar
Birbirinize hasret uyuyacaksınız demekkişöyle ki; sadece yatmadan yatmaya ayrılcaz. o bekar evinde ben aşk yuvamızda uyucaz
Birbirinize hasret uyuyacaksınız demekkibenimde nikahım var ama düğüne kadar ailelerimizle yasıyoruz tabi. Nşanlımda benım soyadımdasın hala babanın evinde yaşıyorsun olmaz böyle diye trip atıp duruyor bana Herşey gönlünde olur inş.
Bende temuzda evlenicem sanırım duş ve namazdan sonra ilk işimiz toplanan zarfları altınları hesaplamak olur :)
Kuzumbi düğün gecesi otel de kalıcaz birde düğünü biz yapıyoruz büyüklerin yardımı olmadan o yüsden hiç bir takıyı büyüklere vermicez onlara verilenleride bize vericekler o yüsden salonun vs. ödemesi ertesi gün yapılacağı için ilk işimiz takıları hesaplamak olur bizim gibime geliyor:)daha 2.haftasına anca girmiş yeni gelin olarak söyliyim, takıları zaten sayan biri oluyor.
duş alıp, namaz kılıp ardından daaaaa
Kuzumbi düğün gecesi otel de kalıcaz birde düğünü biz yapıyoruz büyüklerin yardımı olmadan o yüsden hiç bir takıyı büyüklere vermicez onlara verilenleride bize vericekler o yüsden salonun vs. ödemesi ertesi gün yapılacağı için ilk işimiz takıları hesaplamak olur bizim gibime geliyor:)
düğünleri de biz yaptık. iki dugun masraflıl oldu biraz :/Kuzumbi düğün gecesi otel de kalıcaz birde düğünü biz yapıyoruz büyüklerin yardımı olmadan o yüsden hiç bir takıyı büyüklere vermicez onlara verilenleride bize vericekler o yüsden salonun vs. ödemesi ertesi gün yapılacağı için ilk işimiz takıları hesaplamak olur bizim gibime geliyor:)
Kuzumbi düğün gecesi otel de kalıcaz birde düğünü biz yapıyoruz büyüklerin yardımı olmadan o yüsden hiç bir takıyı büyüklere vermicez onlara verilenleride bize vericekler o yüsden salonun vs. ödemesi ertesi gün yapılacağı için ilk işimiz takıları hesaplamak olur bizim gibime geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?