Bende ilk gece balayına gitmek istiyordum ama araçla gitme kararı aldığımız için bizide kimsenin götüremeyeceği için düğün akşamı evde kalıp ertesi akşam yola çıkma kararı aldık.
Bence en önemlilerinden biri kesinlikle bornoz havlu oteldekilerini kullanma taraftarı degılım açıkcası heleki balayında :/
Bende ilk gece otele gidecekler kervanında olanlardanım daha bavula neler koyacağımı bile bilmiyorum.
Hasta olmak cumlesi gecince yazmak istedim ya bende dugun gunu adet olucam merak ediyorum gelinlikle zor olmadi mi o gun niye geciktirici vs kullanmadn ?????Valla ilk gün ne yapılacağı okadarda önemli değil ya... duygusuzmuyum neyim bilemedim :) biz 6 yıl beraberdik İstanbuldan Ankaraya gelin geldim... İnsan eşinden hiç çekinmiyor sanki bizim ilk günümüz değildi hep birlikte yaşamış gibiydik
yani kafanda buyutmen dusunmen gereken bı konu degıl akısına gore gıdıo biz başımı çözmüştük hasta oldugum için pijamalarımı giydim tv karsısına oturduk oyle bi yorulmusuz kiii yatak odasına gitmedik salonda tv karsısında koltugu acıp uyudukkk obur gunde kahvaltıııı ardından balayı valızını hazırladık cıkıp avm den eksikleri aldık öyle böyle 5 ay oldu :)
Ben de düğün günümde regl idim.Hasta olmak cumlesi gecince yazmak istedim ya bende dugun gunu adet olucam merak ediyorum gelinlikle zor olmadi mi o gun niye geciktirici vs kullanmadn ?????
Hasta olmak cumlesi gecince yazmak istedim ya bende dugun gunu adet olucam merak ediyorum gelinlikle zor olmadi mi o gun niye geciktirici vs kullanmadn ?????
canım benım 2.gününe denk gelio ve galiba kullanıcamcanım benim adet gunlerım hiç şaşmaz.. Düğünde 4. günündeydim yani bitmek üzereydi ama 2. gününe gelecek olsa çok zorlanırdım cok yogun oluo ve istanbuldan gelınlıkle cıkıp ankaraya geldım mahfolurdum... eger son gunlerıne denk gelırse agrın olmayacaksa ılac ıcme derım bıkac pet koyarsın boxer falan gıyersın ama agrın oluncaksa sen bılırsın tabı...
yüz görümlüğü ne taktıııEşimin ailesi bizi evimize bıraktı, içeri girip biraz oturduk sohbet ettik sonra gittiler. Eşim gelinliğimin arka ipini soktu ve çoook ağır bir gelinligim vardı, tesetturluydu gelinligim, türbanim dikilmişti ve onu makasla kesti. Ondan sonra o misafir banyosunda ben ebeveyn banyosuna. Güzel bi yıkandik, ayrı odalarda namazimizi kilip dualarimizi ettik, ben geceligimi giydim ve kırmızı posuyu başıma atıp eşimi çağırdım. Geldi, çekmeceden bi kutu çıkardı, yüzümü açmadan yüz gorumlulugumu taktı, sonra açtı alnimi öpüp Allah bana senden başkasını nasip etmesin dedi ve sarıldı. AMIN..
Konuştuk, muhabbet ettik, sonra hemen olsun bitsin kurtulayim dedimzar zor da olsa derin çabalar sonucu oldu 1 hafta yapmadık, denemeye kalktik ama acı duyuyordum. Daha sonra yavaş yavaş oldu. Böyle oldu bizimki de ;-)
altin bi kolye fena Olmaz benceyüz görümlüğü ne takılıyor arkadaşlarrrrr ??
hastaysan nasıl namaz kılcaksın??Hayalim şu : Eve gidip üzerimi hemeeen çıkarmak duş almak tabi ilk girdiğimde bi öper koklarımm azcık :)
sonra duş alıp namaz kılıp, oynaşmalar ve hasta olacağım için uyumak , sonra ki gün ise balayı... Amiinnnnn
Allah bir yastıkta kocatsın canım. Plan ne dirben de bu haftasonu evlencem inşallah
Allah bir yastıkta kocatsın canım. Plan ne dirYüz görümlüğünden bahsetti mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?