düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Kıız abdestini gelinlikle nasıl alacaksın, veya sabahki abdesti nasil tutacaksin :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçi duvak olck ben sacimi nasil kapatrim kiii

Uzun birtane namaz beziyle başını kapatırsın duvagin üstünden canım. Duvak oldugu için hoş görünmez ama eşine ayrı odalarda namaz kilalim dersen kimse görmemiş olur hihihi

Yada ikinci alternativ sadece duvagi çıkartırsin :))

Ama makyaj ile abdest almak zor olur. Hem akar hemde su geçirirmi acaba makyaj :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok plan yapmmk lazim.sanirim. akisini bırakmak daha iyi gibi....dinimizde o gün nasil yapilmalidir kizlarr bilenler yardimci olursa...

konu güzel uzun zaman olmuşş o tarihten sonra evlenenler devam ettirsin barii

Anlatirim :)) biraz önce nisanlimla konustuk telde diyo ne gülüp duruyorsun bi fesatlik dusunuyorsun yine ama hadi bakalim dio :)) dedim internette komik bisey okudumda :)))
ne kadar daa eskilere gittimm anlatırım demiştinn anlatmamışsınn bekliyoruzz

evlendikten sonra evine değil de bir de otele gitmek zorunda olanlar neler yaptı acaba

Valla ilk gün ne yapılacağı okadarda önemli değil ya... duygusuzmuyum neyim bilemedim :) biz 6 yıl beraberdik İstanbuldan Ankaraya gelin geldim... İnsan eşinden hiç çekinmiyor sanki bizim ilk günümüz değildi hep birlikte yaşamış gibiydik
yani kafanda buyutmen dusunmen gereken bı konu degıl akısına gore gıdıo biz başımı çözmüştük hasta oldugum için pijamalarımı giydim tv karsısına oturduk oyle bi yorulmusuz kiii yatak odasına gitmedik salonda tv karsısında koltugu acıp uyudukkk obur gunde kahvaltıııı ardından balayı valızını hazırladık cıkıp avm den eksikleri aldık öyle böyle 5 ay oldu :)

Biz 23.08.2014 te evlendik. Düğünden sonra o şehirde evimiz olmadığı için kardeşinin evine gittik. Çünkü düğün Trabzonda evimiz Ankarada idi. Eşimin iki kardeşi, birinin eşi, yakın bir erkek arkadaşları, benim 2 kardeşim hep beraber kardeşinin evinde ıturduk, çay içtik. Ama öncesinde kayınvalide evine gidip üstümü değiştirip duş aldım. Üstümü tek başıma çıkarıp, tek başıma saçlarımı çözdüm.
Gece de herkes balkonda çay içerden ben uyucam deyip salondaki koltuğa geçtim, biraz uyudum sonra eşim geldi, yattık uyuduk, erkenden kalkıp havaalanına gittik

Bende ilk gece otele gidecekler kervanında olanlardanım daha bavula neler koyacağımı bile bilmiyorum.

Bende ilk gece otele gidecekler kervanında olanlardanım daha bavula neler koyacağımı bile bilmiyorum.

Bende ilk gece balayına gitmek istiyordum ama araçla gitme kararı aldığımız için bizide kimsenin götüremeyeceği için düğün akşamı evde kalıp ertesi akşam yola çıkma kararı aldık.

Bence en önemlilerinden biri kesinlikle bornoz havlu oteldekilerini kullanma taraftarı degılım açıkcası heleki balayında :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…