- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
Benimde dugunum eylülde sevgililik nisanlilik derken 7 senedr birlikteyiz...ins 70 sene olur)) benimm o geceki hayalim eve gidelim yemek su birşeyler atstralim pasta mesalaa çok severim bide doğum günüm o gece...sonra gelinlikle namazlarimizi kilip duamizi edelim sonra gelinligimi cikarsn sonra malum şey... Sonrasında dusa grmk ve miss gibi bir uyku
Kıız abdestini gelinlikle nasıl alacaksın, veya sabahki abdesti nasil tutacaksin :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçi duvak olck ben sacimi nasil kapatrim kiii
ne kadar daa eskilere gittimmAnlatirim :)) biraz önce nisanlimla konustuk telde diyo ne gülüp duruyorsun bi fesatlik dusunuyorsun yine ama hadi bakalim dio :)) dedim internette komik bisey okudumda :)))
ne kadar daa eskilere gittimmanlatırım demiştinn anlatmamışsınn bekliyoruzz
valla hatirlamiyorumki canim o kadar uzun zaman olduki ben evlendim bebegimi bekliyorum dusun artik ne olaylar gecti ustunden :)
evet bu da güzel bi soruuevlendikten sonra evine değil de bir de otele gitmek zorunda olanlar neler yaptı acaba
ayyy çook sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
evet bu da güzel bi soruu
saol canim amin .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah :)
aynennnsorularımız güzel meraklarımız güzel ama burası gündemden düşmüş herhalde,
pek cevap veren ilgilenen yok
Bende ilk gece otele gidecekler kervanında olanlardanım daha bavula neler koyacağımı bile bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?