• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünden Önce Zayıflamalama Deneyimlerimiz

ades89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
27
0
36
İstanbul
benim haziran da düğünüm var hazırlıklar yavaştan başladı ama çok önemli bir problem var ben çok kiloluyum şuan 110 kiloyum ve inanın gelinliklere bile bakmak istemiorum çok mutsuzum acil zayıflamak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiorum lütfen bana yardım edin..... :5:

Tavsiyem diyet gruplarından birine katılman.
Çok motive ettiğini düşünüyorum ve yediğin içtiğin sporun her konuda sürekli birilerinin gözünün üstünde olduğunu hissetmen güzel bir şey.
Ayroca belirli bir listeye uymak yerine yediklerini kontrol altına alman daha mantıklı geliyor.
Üstüne bir de spor yaptın mı 10 ay da baya bir üstüsenden geleceğine inanıyorum.

kesinlikle strese girme canim..Acil degil yavas yavas ver kilolarini!
Diyet ve rejimi cikar aklindan sadece saglikli beslenmeyi yerlestir beynine ve en önemlisi istemen..
Baslangic olarak gunde 1saat spor,egzersiz yap..Cünku spor yapmazsan vucudun sarkabilir..
Sen vucudunu bizden daha iyi tanirsin..Tatli,Tuzlu,kizartmalar ve hamur islerinden uzak dur...
Kndine güven,basaramiycan hic birsey yok..Diyet basari öykuleri oku cok motive edici olur senin icin..
Bol bol su ic bu yaz gunlerinde zor olucani sanmiyorum..
Basarilarr:16::16:

benim haziran da düğünüm var hazırlıklar yavaştan başladı ama çok önemli bir problem var ben çok kiloluyum şuan 110 kiloyum ve inanın gelinliklere bile bakmak istemiorum çok mutsuzum acil zayıflamak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiorum lütfen bana yardım edin..... :5:

canım ya inan bu kadar olur bende seninle aynı kilodayım ve temmuz gibi düğünüm olacak nasipse.. bende nasıl kilo vereceğimi bilemiyorum. istersen birbirimizi motive edip birlikte bir yola çıkabiliriz..

cnm kac kilo olmak istiyosun. 60 diyelim. vermen gereken 50 kilo, zamanin ise 9-10 ay. cok rahat verirsin. baslarda hizli verirsin sonra yavas verirsin ama azimle sporu ve diyeti surdurursen verirsin.

Back
X