Arkadaşlar benım arkadaşım izmirden bursaya gıttı amelıyat ıcın..oldu 3 hafta sonrda dgunu oldu.doktor grntı demıs kanama olur dıye 3.300 para vermıs...neyse dugun oldu dogulu bır beyle evlendı..ama kotu olan su kı kanama olmamıs ve adam alamıs kız olmadıgını..sabah doktora goturmus adam arkadasımı doktorda soylemıs amelıyatla zar dıkıldıgını esıne..sonra bu bey arkadasımı herkesın ortasında anasınn evıne goturup rezıl etmıs kızın babasıda dovmus kızı dısarı atmıs..kız aradı benı aglayarak hemen aldırdım kardesımı gonderıp..

yazık o adar yıkılmıstı ki pısmanlık ayrı..aılesı ve esı bı ayrı..sonra benım arkdasım var unıde okuyor jınekoloji bölumunde..onu buldum zar zor aradım sordum boyle boyle oldu doktor kesın demıs ama hcbsey olmamıs dıye..oda anladım gecmıs olsun ama ne yazıkki bayanlar bu onuda azızlıge ugruyor cunku doktor kendnı dusunuyor parayı yanı kesınlıkle kanama olmaz kolay kolay ılki gibi dedi..eger bunu soylerse doktor zaten para kazanamaz dedı..sadece ypılan operasyonda vajınası daralır dedı..kanamada bu darlık zorlandıgından olur ve cogu erkek bu konuda suphelenır hele doktora gıdılırse ıs sakat dedı..napabılırız dedım..boyle bırseye bırdaha kalkısmasın mumkunse dedı..bır psıkıyatrıste gotur tedavı olsun bellı sure kabul edende boyle etsın kolay olmıcaktır ama etmelı yoksa bı amelıyat daha olursa hem saglıgı hem parası gıder soylıyeyım benden bu kadar dedı..ınsaallah sorunsuz atlatırsınız ben azda olsa yardımcı olmaya calıstım..cıdden bu durum uzucu ALLAH gonlunuze gore versın ınsallah