• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

ben eski türkçe tangolardan birini seçerdim.. hem nostaljik hem de tango süper olurdu..

nişan da parçamız samanyolu idi..düğünde de nostalcik bişiler olsu ndedik..

türkçe versiyonuna bayıldığım ama ayrılık sözleri ve rep tarzı sözlerle başlayıp biten parçanın yunancasını dinledim ve budur dedim...türkçe çevirisinde pek anlamlı değil sözleri ama yunanca oalrak dinlendiğinde süper bi parça idi bizim için ve düğünümüzde dans şarkımız oldu ..herkes bayıldı ..çok romantikti kaydirigubbakcemile3

despina vandı -- thelo na se do :asigim:

biz sözlümle, nişanımızda "soner arıca - seni seviyorum ", düğünde de "kayahan - bir aşk hikayesi " istiyoruz; düğünümüz olmasa da nikahta çıkarken mutlaka çalacak inşallah

her iki şarkı da bizim için çoooook özel şarkılar:asigim::asigim:

kıslaaar geçen hafta bir düğüne gittim gelinle damat salona girerken dam üstüünde un eler tombul tombul memeler çalıyodu koptum ya bukadarınada pes demek lazım sırnaşık şey

papatyam ;
benimde nişan şarkım seferad _ seni ne kadar çok sevdiğimi
düğün şarkım da nilüfer _ taa uzak yollardan
bence ikisinide dinle çok güzeller

Son düzenleme:
bizim nişan şarkımızda adamo'dan gel esmerim idi...tatilde tanıştığımız için bize tam uyuyordu.sahilde beni bekleyende nişnlımdı:sm_cool: nostaljik bir şarkı olmasını çok istedim uzun aramalar sonucu bize uyan bir şarkı buldukkaydirigubbakcemile3

Ben kesinlikle hüzünlü ask parcasi istemiyorum cünkü herkesin ne kadar mutlu oldugumu görmelerini isterim...

canım biz hangi parça bilmiyorum ama rumba yapmıştık,herkez şok geçirdi tabi,kimse beklemiyor :lepi:

giris parcam enya-only time
mariah carey-my all
ama tavsiye edebilecegim bikac sarki var,esim ayak uyduramadigi icin biz secemedik:(
westlife-my love
brian adams+sting-all for love

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben çok taktım bu şarkı işine herşey kusursuz olsun istiyorum :nazar: :delphin:

göktan - gözbebeğim

İzlesene.com : Video - göktan-gözbebeğim

ve kayahan seninle herşeye varım ben.

bu iki şarkı arasında kaldım ama kayahanın parçasını nişanda çaldırmıştık aynısı olsun istemiyorum fakat birçok kişi onun olmasını istiyor. Anlamlı olması adına yabancı da düşünmüyoruz. :uhm: çok bilindik bir müzik olmamalı :utangac: Göktanın gözbebeğim şarkısını dinleyin bence uygun ama nişanlım dans müziği gibi gelmedi bana diyor halbuki o atmosferde çokda romantik olabilir :asigim: yorumlarınızı bekliyorum a.s.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben çok takım bu şarkı işine herşey kusursuz olsun istiyorum :nazar: :delphin:

göktan - gözbebeğim

ızlesene.com : Video - göktan-gözbebeğim

ve kayahan seninle herşeye varım ben.

bu iki şarkı arasında kaldım ama kayahanın parçasını nişanda çaldırmıştık aynısı olsun istemiyorum fakat birçok kişi onun olmasını istiyor. Anlamlı olması adına yabancı da düşünmüyoruz. :uhm: çok bilindik bir müzik olmamalı :utangac: Göktanın gözbebeğim şarkısını dinleyin bence uygun ama nişanlım dans müziği gibi gelmedi bana diyor halbuki o atmosferde çokda romantik olabilir :asigim: yorumlarınızı bekliyorum a.s.

güzel seçimler canım kayahan özellikle daha iyi ...

Son düzenleme:
Biz karar verdik Şubatta nişanım olucak Göktan - Gözbebeğim
Temmuzda Düğünümüzde Orhan Ölmez - Seni Seviyorum :asigim:

arkadaşlar dans müziği bir şekilde bulunuyor romantik slow şarkı dolu ama bence çıkış şarkısı çok hareketli ve eğlenceli olmalı. daha ilk dakikadan bütün gelen misafirleri hareketlendirmek gerekir diye düşünüyorum. ben ibrahim tatlısesin gülüm benim şarkısıyla salona girmek istiyorum hatta ege söylemiş o versiyonu da çok güzel.. biraz esprili ve eğlenceli olur ritm tutan bir sürü misafirin arasında salona ilerlemek.. sonra hangi slovu istiyosan dans edersin:)

ah benim düğünümde halamaın oğlu öldüğü için düğünüm mahvolmuş ve dans edememiştik hala içimde durur o kadar üzülürümki gelin ve damat dans ederken gördüğümde .....
eğer olsaydı bizimkide kutsiden ilan-ı aşk olacaktı...
allahtan süer bi kına gecem oldu=(

ah benim düğünümde halamaın oğlu öldüğü için düğünüm mahvolmuş ve dans edememiştik hala içimde durur o kadar üzülürümki gelin ve damat dans ederken gördüğümde .....
eğer olsaydı bizimkide kutsiden ilan-ı aşk olacaktı...
allahtan süer bi kına gecem oldu=(
senağlamasenağlamasenağlama

Back