• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

Whitney Houston-I will always Love you
Mariah Carey-my All
Mariah Carey-Without You
Brayn Adams-Everything I do
Enya-Only Time
Bonnie Tyler And Meatloaf-Turn Around (Bright Eyes)
Craig David ft Sting-Rise and Fall
No Doubt-Don't Speak
Teoman-O Yaz

Son düzenleme:

güzel seçimler canım kayahan özellikle daha iyi ...
bende 1 ay snra nişanım ve kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi düşünüyorum ama içinde uzun bir süre şiir okuyo o kafamı karıştırıyo :uhm:
yoksa tam 7 sene önce ilk dans ettiğimiz müzikti o şarkı...
o şiiiri sildirsemmi acaba kasetçide...
yoksa düşünsene dans ederken araya şiir giriyo :((((

sizin için anlam ifade ediyosa güzel bir seçim ama önce şarkıyla prova yapın şiir kısmı rahatsız edici geliyosa dediğin gibi sildirirsin olmazsa da yine beraber dinlemekten keyif aldığınız bir parçayı kullanabilirsin :asigim:
umarım herşey gönlünüzce olur :nazar:

çelik dilberim... kayahan seninle herşeye varım bn...

ve yıldız tilbenin yeni albumünden aşk bir kahkaha.. güzel.

bu ayın 31 inde nişanım var hala karar verip düşünmedik..

dügünde dans sarkımız Ferhat Göcer- Bızım sarkımız
senağlamasenağlamasenağlama

benimde mayısta olacak düğünüm bunlar içinden seçeceğim :))
nilüfer ta uzak yollardan
emre altuğ neyleyim
seferad seni ne çok sevdiğimi
kayahan seninle herşeye varım ben(o ortamda süper oluyor ne kadar eskimiş olsada..)
cansu koç şiire gazele(mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim)
ve pasta içinde füsun önal senden başka

Benim düğünüm de kısmet olursa haziranda olacak aklımda birsürü seçenek var ama hangisini seçsem diye karar vermekte zorlanıyorum.nişanlımda bana bırakıyor sen hangisini istersen o olsun diyo:(((çıkış parçam sertap erener-aşk olucak ilk dans müziğimde nilüfer-ta uzak yollardan,ayten alpman- ben varım,yalın -meleklerin sözü var,emre altuğ-neyleyim,mustafa sandal -herkes mecbur,zuhal olcay -pervane bunların arasından seçecem ehh be ne kadar da çokmuş kolay gelsin banadelikafadulden

bende düğünümde erkin koraydan inan senden başka kimse yok içimde ile giriş yapacam allahın izni ile..bence çok romantik

Mariah Carey - can't live if living is without you

nişan müziğimizi ben seçtim gerçekten de tam aradığım buydu nısandan öncede nişandada heyecanlandığın tek dakikalar bu parçaydı...

kesinlikle hiç bitmesin istediğim dakikalardı ....

Haziran-Temmuz gibi düğümüz var güzel Allahımın izniyle:Saruboceq: ben henüz giriş müziğine karar veremedim ama Kenan Doğulunun şarkısı var tam adını hatırlamıyorum "gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem..." diye bişey... dans müziği ise şöyle sıralayayım düşüncelerimi:
Orhan Ölmez: Damla Damla (ikimizin şarkısı:asigim:)
Murat Kurşun: Sen Olmasan (biraz fantezi ama sözler süper anlamlı)
Grup Anılar: Dönmez olsun (bu da nişanlımın istediği parça)
nasıl kızlar sizce hangisi ilk dans müziğim olsun ben karar veremedim de.......

kızlar selamm
benim de düğünüm haziranda ve çıkış parçası olarak "Oya&Bora Sevemek Zamanı" adlı parçaya karar verdim az önce...
biraz eski ama çok anlamlı ve eğlenceli de bir şarkı ve kadın-erkek birlikte söylenmiş olması güzel...
dinlemenizi öneririmmm

ve ilk dans parçası için de "Bryan Aams / Have You Ever Really Loved a Woman?" olabilir diye düşünüyorummm

kızlar bi arkadaşla konuşurken kendisi bana düğün cdleri hazırladığını sölemişti ve bana şu parçaları dinlemelisin demişti.. biz genelde bunları kullanıyoruz falan... isimlerini vereyim size yardımcı olur belki...

* Whitney Houston----> I will always love you
* Elvis Presley----------> You were always on my mind
Are you lonesome tonight
*Eric Clapton------------>wonderful tonight
*richard marx----> right here waiting
* chris de burgh---- lady in red
*the beatles--- girl
*rhe righteous brothers--- unchained melody
*elvis costello----- alison
*elvis presley------ love me tender
*george michael---- careless whisper
*meat loaf----- I'd do anything for love
*nat king cole----- unforgetable
*Billy Joel - For the Longest Time
*Bonnie Tyler - Total Eclipse of The Heart
*Diana Ross and Lionel Richie - My Endless Love
*Foreigner - I Want To Know What Love Is
*Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart
*evanescence - my immortal
*Brain Adams - Everything I Do, Do It For You......

*soner arıca -beni bırakma
*kıraç-çeşminaz (hareketli bi dans parçası oluyo ama ritm ve sözler güzel)
*Gökhan kırdar şarkıları (fayton-yerine sevemem)
*sümer ezgü-sevdan
*göktan- hasretim sarhoş
*göktan-göz bebeğim
*ferhat göçer-cennet
*bora öztoprak-seni seviyorum
*buzuki orhan osman-fırtına (ilk dans müziği olmasa güzel gerçekten)
*çelik-sevdan gözümün bebeği
*kayahan (seni seviyorum, bir aşk hikayesi)
*şahsenem -gözyaşlarım anlatır
*tamer karan-vursalar beni
*yavuz bingöl-sensiz yapamam
*Ayhan günyıl-sky light
*fuat saka-aşk üçlemesi
*funda arar -kelepçeliyim ben sana
*göktan-sezen söylüyordu
*kutsi -ilanı aşk
*kıraç -sebebim olur
*yeliz -yalan
*yaşar- beni koyup gitme
* yücel arzen&devrim iki alyans da çok hoş bir şarkıdır...
*kitaro-farid farjad-lorena mckennit, george zamfir,can atilla, goran bregoviç, enya nın parçalarındanda seçebilirsiniz..

çok fazla isim yazdım biliyorum ama belki eskilerden kullanmak isteyeniniz olur diye düşündüm...

8 şubatta nişanımız oldu Göktan - Gözbebeğim çaldı harikaydı kendimi rüyada gibi hissettim :asigim:

michael fugain--une belle histoire

şiddetle öneririm..Bende mayıs'ta evleneceğim kısmetse onu düşünüyorum..

benim şu aralar takıldığım bir şarkı var eski bir şarkı ama güzel ve anlamlı dans müz,iği olarakta ideal aslındada.TARKAN-VAZGEÇEMEM :)

benim düğünüm mayıs düğünüydü ve kır düğünü şeklinde yapılmıştı...
biz alana girmeden önce slayt gösterimiz vardı o gösteride stay with me çaldı giriş müziğimiz lionel riche ve hello ilk dans müziğimiz ise notre dame the paris ''belle''
ve süpriz olarak eşimin bana yazdığı bir şiir okunmuştu:)))
bu muzikleri dinleyin mutlaka eski ama sözleri gerçekten çok güzell
allah hepinizi bir yastıkta kocatsın:))

kızlar benimde songünlerde çok severek dinlediğim aslı güngör aşk herşeye değer seninle anladım ... ilk dansımı bu şarkıda istiyorum çok güzellllllllll

bu arada söylemeyi unuttum.. şeyde çok güzeldir.. kasımda aşk başkadır filminde çalınan müzik aynı zamanda.... enya söylüyor... parçanın ismide only time... umarım yanlış hatırlamıyorumdur... siz söylediklerime bakın ama yinede zevk meselesi... listeyi bi arkadaştan almıştım...

bir de yabancı parça isterseniz romantik filmlerin müzikleri çok güzel oluyor...

bu anlamda önerebilceğim filmler şunlar, izleyenleriniz müziklerini değerlendirebilir :
aşkın kitabı, just like heaven(cennet gibi), my sassy girl, aşk ve gurur, 27 dress, the notebook, hayalet, kasımda aşk başkadır, p.s. i love you, bu filmlerin müzikleri de güzel...

benim düğünümdede ortak şarkımız olan seferad seni ne çok sevdiğimi çalmışlardı birde teoman aşk kırıntıları çok güzeldi ya :)))

Back