• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

nişanda bizimki Melih Görgün - Rüya idi ve süperdi:nazar:
bizim şarkımız:asigim:

Içim nasil rahat
Gözlerinden midir
Askinin izlerinden midir
Seni bana anlatan gecelerin sözlerinden midir
Dizlerinden midir uyudugum
Dertlerimden midir unuttugum
Hiç konusulmadan anlatilan rüyalari kim bilir
Gördügüm en güzel rüya sensin:nazar::asigim:

:dance:KIZLAR AŞAĞIDAKİ ŞARKILAR UYGUNDUR::sm_cool:

BRYAN ADAMS - EVERYTHING I DO
MFO-SARI LALELER(AMA SADECE FON MÜZİĞİ) :)
GÜLBEN ERGEN - TEŞEKKÜR EDERİM (BENCE BU SÜPER OLUR)
KIRAÇ&FUNDA ARAR - BİR İSTANBUL MASALI, OLUR YA
SEZEN AKSU - DEVLERİN AŞKI
YONJALODİ - SANA BİRŞEY OLMASIN
ZERRİN ÖZER - O YAZ

BU KADAR AKILIMA GELİYO ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ.süprizzzzz
ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR MUJUKS

:dance:KIZLAR AŞAĞIDAKİ ŞARKILAR UYGUNDUR::sm_cool:

BRYAN ADAMS - EVERYTHING I DO
MFO-SARI LALELER(AMA SADECE FON MÜZİĞİ) :)
GÜLBEN ERGEN - TEŞEKKÜR EDERİM (BENCE BU SÜPER OLUR)
KIRAÇ&FUNDA ARAR - BİR İSTANBUL MASALI, OLUR YA
SEZEN AKSU - DEVLERİN AŞKI
YONJALODİ - SANA BİRŞEY OLMASIN
ZERRİN ÖZER - O YAZ

BU KADAR AKILIMA GELİYO ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ.süprizzzzz
ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR MUJUKS

ya ben hala gırış muzıgı ve dans muzıgı bulamadım :((((((((((((((( başka onerıler beklıyorum kızlar:((((((((((((((((((((

ümit sayın gül beyaz gül
zerrin özer ölürüm ben sana
yalın meleklerin sözü var bu üç şarkıyı dinleyin derim ben hep bunları düsünüyorum kızlar tavsiye benden

giriş şarkımız ferhat göçer bzim şarkımız ikinci şarkı ise murat kurşun sen olmasan dı bizim nişanımda bunlardı. düğün günü ise ilkl şarkı tarkan asla vazgeçemem senden ikinciside berdan mardini hazırmısın dı. çok da güzel oldu :)

arkadaşlar dinledinizmi bende yarınımsın parçasına bayılıyorum ilk giriş müziği o olabilir çok güzel bi parça grup yorumun helin müziğinden yapılmış, ama ben dansımızı tango yada başka bi dans eğitimi alarak gösteri yapmak istiyorum gelinlikle hangi dans hoş ve rahat olur bilmiyorum düşünen varmı benim gibi

arkadaşlar dinledinizmi bende yarınımsın parçasına bayılıyorum ilk giriş müziği o olabilir çok güzel bi parça grup yorumun helin müziğinden yapılmış, ama ben dansımızı tango yada başka bi dans eğitimi alarak gösteri yapmak istiyorum gelinlikle hangi dans hoş ve rahat olur bilmiyorum düşünen varmı benim gibi

Evet yarinimsin cok güzel ve askimla benim sarkimiz ve dügünde ilk dansimizi yarinimsinla yapicaz. sözleri okadar güzelki a.s

dinlemeyenler burdan dinleyebilir:
http://youtube.com/watch?v=nVqQBpxeZqI

sözleride bunlar:

Yarinimsin

Sen canımsın canımsın
Damarımda akan kanımsın
Sensizlik dünde kaldı
Bügünüm yarınımsın

Bu bendeki sen hep yaşayacak
Senin sevginle dolup taşacak
inan senden başkası hiç olmayacak
Ben sende tattım aşkı sevdayı
Sende anladım bir tek kalmayı

Birini sevip onun olmayı
Birini sevip onun olmayı onun olmayı
Belkide ağlayacağım bi köşede
Sancılar tutuğunda yüreğimde
Hasretin üstüne çiftik çekecegim
Ama seni seni unutmayacağım
Senden başkaşını zaten sevmeyeceğim

Sen benim ilk göz ağrım
Sen benim ilk sevdam
Senin yüreğimdeki yerin hic solmayacak
Fırtınalar kopacak yağmur yağacak
Ama senden senden baskası olmayacak

Bir sen varsın gönlümde
Hayalimde düşümde
En içten gülüşümde çıkan tatlı sözümsün
Benim iki gözümsün
En içten gülüşümde çıkan tatlı sözümsün
Benim iki gözümsün
ben sende tattım aşki sevdayı
Sende anladım bir tek kalmayı
Birini sevip onun olmayı onun olmayı...

gelinliklerle normal dans bile zor oluyo diğer dansları düşünemiyorum tatlicadiarzu

ben de hep hayal ederdim farklı danslar aa şu meşhur video sitelerinde düğün diye arama yapın ve gelin-damat danslarını izleyin bana pek hoş gözükmedi açıkçası vazgeçtimtatlicadiarzu

nişanda ilk dans parçamız samanyolu - berkant çok güzeldi ..:asigim: nostalci sevioruz biz ..ama düğün için ne olsa karar veremedik..pervane de çok güsell

benim düğünümde salano giriş parçam enya dan only time....ilk dans parçamda jessica simpson take my breath away di harikaydı...tavsiye edebilirim..

grup gundogarken - Sen benim sarkilarimsin

tek gecerim :)) dugunde bu calicak kir dugunu olucak atmosferin cok hos olacagini tahmin ediyorum

ni$anda da nilufer den "ta uzak yollardan" ile ilk dansimizi yapmistik guzel oldu

tabi bu iki sarkiyi da nisanlim da ben de seviyorum ortak bir karar olmali tabi :)

1.5 ay önce nişanlandım ilk dans parçamız goran karan-stay with me herkes çok beğenmişti etkileyici bir parçadır

Tabiki tek müzik kutsi...ilan-i aşk
rafet el roman ....ömrümün sahibiiiiiiiii...

yaza benim de düğünüm var ve ben de kararsızım. şarkımız var ama pek dans müziği değil. tarkanın aslası var şu an aklımda dans müziği olabilecek. değişik fikirleri bekliyorum.

tarkanın aslası bizim asarkımız askımla nişan ve düğün için ilk dansta ilk şarkı için çok istiyorum ben asla yı....

Back