• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

MFÖ den SARI LALELER cok hosumaaaaaa gidiyor...manasi tam bizlik..!! :asigim:

Teoman hastasi olarak ondanda bir sarki düsünebilirim...KIM?, ISTANBUL´DA SONBAHAR, GÖNÜLCELEN, KUPA KIZI VE SINEK VALESI..!!

Ne dersiniz kizlar??

Son düzenleme:
melda, dansınız çok hoş ve farklı olmuş, şarkıda güzel, ama benim nişanlım böyle şıkıntıya asla gelemez.

öncelikle hayırlı olsun. bence Zuhal Olcay'ın "Pervane" şarkısı olabilir. benim de en yakın arkadaşım Ağustos ayında evlenmişti ve ilk dans şarkıları Pervaneyle müthiş olmuştu.

benim nişan müziğim seferad'dan seni ne çok sevdiğimi çalmıştı ama süperdi bence dinle. hemde şarkının başıda salona giriş yapmak için uygundur.:1hug:a.s.:nazar:

şimdilik düşüncemm aşkımla bizim en güzel en romantik anlarımızda dinledigimi şarkııııı :asigim:

Lady In Red/Chris de Burg .. .. ..

Son düzenleme:
şarkı çok uzun olmamalı bence...
hatta ilk başta güsel bi fon müziği gelin ve damat gelirken sonra dans şarkısına geçilebilr???
dans şarkısıda çok uzun tutulmamalıymış tecrübeli arkadaşlardan aldığım duyumlara göre heyecan hat safhada olduundan o anın bi an önce bitmesi isteniormuş...

Biz aşkımla salona şarkımız Rober Hatemo sihirli değnek'le girmek ilk dansımızıda Rafet El Roman'ın Ömrümün Sahibi parçasıyla yapmak istiyoruz. :teytey:

selamlar herkese...
bende illa türkçe bişey olsun istemiştim nişanımda, bayağı düşündükten sonra burcu güneş- biz aşkı meleklerden çaldık şarkısını seçtik.. gerçektende güzel oldu tavsiye edebilirim...

bizim nişanımız da ilk dans parçamız goran karan-stay with me herkes çok beğenmişti etkileyici ve insanı sıkmayan çok uzun olmayan bir parçadır tavsiye ederim

düğünde ilk dansımız volkanlar arasında sefarad " seni ne çok sevdiğimi" oldu
bütün müzikleri biz seçtik ve düğün boyunca insanlar müzikleri sordular bana

kutsi : ilan ı aşk
boys anılar : dönmez olsun
zuhal olcay : pervane
4 non blondes : What's up
bryan adams : every thing I do I do it for you
Kenny G : love song (bu sadece biri tüm şarkıları dans edilir müzikler)
mariah carey : can't live if living is without you
santa esmeralda : yuo're my everything
toni braxton : unbreak my heart
whitney houston : I will always love you

ayca_can sanaaaa ne kadarrrr teşekkür etsemmm az çünkü 1 ay sonra nişanım var şarkı arıyorum deli gbii listemdeki şarkılar yukarda vardıı tek toni braxton yoktuu küçüklüğümdede ben bu şarkıya bayılırdım ama adını bilemzdimm şimdi burdan tesadüf baktım dedim kii çoğu şarkı bende de var zevklerimz uyuyoo belki severim burdan bi şarkı ve şarkıyı duyar duymazz manyakk gbi sevindimm çokkk ama çokk mutlyum teşekkür ederimm canımmmsositososito

bizim şarkımız yılıdz tilbe ummadığım anda başı çok güzel müziğin,ama hızlı bi şarkı dans edilmez,marıah carey my all çok güzel onu düşünyoruz,kayahan ın kelebeğin şansı albümünde masal yüzlüm diye bir şarksı var enst.sadece müzik ,söz yok,süper kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim,bu şarkıyıda sinevizyon gösterimi yapıcam arkada fon müziği olarak kullanıcam

bizim dügünümüzde ilk dans müzüğümüz rafet elromanın ömrümün sahibi(bizim şarkımızdır) şarkısıyla dans etçez hatta evde bu şarkıyı açıyoruz dans ediyoruz birbirimizin gözlerinin içine bakarak çok hoş oluyor ömrümün sahibini dinlemeni öneririm mesala sizin şarkınız varsa bence ilk dansınızı onunla yapın bizde daha giriş müziğine karar vermedik ama büyük ihtimalle yabancı bir müzik olcak

ay bende yakında nişan olacam lagzım olur sagolun kızlar hepsini ayzdım tek tek dinliyorum

Back