• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

düğünümde giriş ve ilk dans müziğini slayt yapıcam hem dans hem slayt gösterisi olacak aynı anda müziğim berkant-samanyolu olucak...
fakat pasta müziğine karar veremedim henüz
ama sanırım o da füsun önal senden başka olacak

Son düzenleme:
ben normalde yabancı müziği çok severim ve dinlerim özellikle slow latin müziklerini. Ama içimden şarkımı Türkçe seçmek geliyor benim de. Başından sonuna kadar güzel sözler içeren düğünümde sevgilimin gözlerine bakarken beni ifade eden bi şarkı olsun istiyorum,anlamlı bir şarkı.Yonca Lodinin şarkısını düşünüyorum ' kalbin ömürlük bende emanet' Ya da ferhat Göçer'in üzüm adlı şarkısı da olabilir

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:)
ben nişanımda sertab erener-aşk ile çıktım inanılmaz görkemli bi çıkış oluyo salonda ki herkesin tüyleri diken diken olmuştu kesinlikle tavsiye ederim:)

selami şahin-burcu güneş ben bir tek kadın(adam) sevdim ilk dans müziğimizdi.pasta keserken sibel can aşkımız için. güzeldi özellikle ilk dans.

Fatih Erkoç un "Beklenen" diye bir parçası var sözleri ve müziği hoşuma gitti. Arkadaşım giriş müziği olarak bu parçayı dinlettirmişti merak edenler bence beğeneceksiniz..
Ne sevdalar yaşadım
Ne düşler gerçek oldu
Ne de kalbim aşk ile
Vurdu vurdu savruldu

Sen karşıma çıkınca
Yaşantım alt üst oldu
Ama kalbim sonunda
Gerçek bir aşkı buldu

Sen gözlerimde tüten
Gönülden özlenensin
Bir günlük aşk değil bu
Yıllardır beklenensin
Gökyüzünden dünyaya
Parlayan bir meleksin
Seni buldum sonunda
Yıllardır beklenensin

Yalnızlığı koluma
Taktım kelepçe oldu
Kalbime aşk zinciri
Vurdu vurdu savurdu....

Yarın düğünüm var bizim dans müziğimiz gülben ergen teşekkür ederim olacak. Nişanda da my all ile dans etmiştik. Çıkış parçamızda enya only time olacak :)

Ya 22 nisanda kına gecem 23 nisandada düğünüm var ve ben hala dans şarkımıza karar veremedim. Bana fikir verinnnnn

nişanımda giriş müziğimiz melih kibar mesaj

ilk dans şarkımzda özer atik yok böyle bişey di .herkes çok beğenmişti .şimdi bende düğünüm için

araştırmalara başladım 17 haziran kısmetse

nişanda ahmet özhan gülü susuz seni aşksız bırakmam düğündede bahadan gülü susuz seni aşksız bırakmam ile girdik biz. çok güze ve tüyler ürperten bi şarkı bence tavsiye ederim.

Ben giriş müziğimi seçmiştim ama ilk dans için benimde tercihim türkçe müzik şimdilik 1 numram Zuhal Olcay Pervane ... Ama çok fazla kullanılan bir parça olduğu için,değişik bir şarkı arayışım devam etmekte...

Şimdi Sezen Aksu ''Hoşgeldin'' dinliyorum, çok duygulandım:5: ben bunu istiyorum:16:

''seyirlik değil, ömürlük olsun, bir yastıkta nasip olsun''

kızlar selam benimde 18 haziran düğünüm nişanımda göksel dudaklarında arzu ile giriş yapmıştım ve süper bi alkış coşku vardı salonda ilk dansımızda emre altuğ neyleyim(bizim şarkımız olduğu için) şimdi düğün için öneri bekliyorum bende ama giriş kesinlikle hareketli coşkulu olmalı zaten hemen ilk dansa geçiliyor slow müzik olduğu için insanlar sıkılmamalı

mustafa ceceli...

hastalığında sağlığında ... :64::64::64:

ardından hemenn bi roman havasııı :60::60::60::60::60:

kayaha ve eşinin söylediği bi şarkı vardı
seninle herşeye varım ben sun benim uğurlu yolumsun ........

çok güzel anlamlı birşarkı

biz kutsi ilanı aşk la çıkmıştık

Back