• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

ben "haydi gel benimle ol" ile salona girdim ama emre altuğ versiyonu giriş müziği olmaya daha uygun, giriş müziğinin en önemli özelliği heyecanı hissettirmesi, çok slow olursa alkış seslerinden zaten duyulmaz, birde şarkıda patlama noktaları vardır o ana kadar heyecenlı bir hafifleme ve siz çıkıyorsunuz...
filim oldu ha :))
ilk dansımız da frank sinatra strangers in the night

kıslarrrrr biz az evvel kenan doğulu_gelinim şarkısını keşfettik ne diyosunuz olur mu ?

kıslarrrrr biz az evvel kenan doğulu_gelinim şarkısını keşfettik ne diyosunuz olur mu ?

canım ben yukarıdada yazmıştım bence çok güzel şarkı..ben youtube dan düğüne giriş ve ilk dans videolaranı koyanların videosunu açıp sesini kısıyorum bu şarkıyı çalıyorum son ses gayet ekileyici bir sahne oluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende dene bence bu taktiği kaydirigubbakcemile3

gülben ergen-çilekli süper bir şarkı bence..çok eğlencelii..

gel gelinim gönlüme gel....omu..ay ben hiç sevmiyorum onu...herkez onu çaldı yaa..farklı bişi bul..2002de eltim evlendiğindede pasta kesildi bunla böle böle kırtarak otnamıştızemuszemus

arkadaşlar çıkış için can atilladan rumeli hisarının yapılışı
ilk dans için ise deniz seki veya ayla dikmenden-sensiz yaşamam
dusunuyorum ben kendi dugunum için

gel gelinim gönlüme gel....omu..ay ben hiç sevmiyorum onu...herkez onu çaldı yaa..farklı bişi bul..2002de eltim evlendiğindede pasta kesildi bunla böle böle kırtarak otnamıştızemuszemus

hihihii evet o şarkı ama biz vazgeçtik çünkülüm aşkımla dendik biz o şarkıda dans edemiyoruz ve çok gülüyoruz =)

bizim niyetimiz 2 şarkıda dans etmek
1- zuhal olcay - pervane
2- baha - canım sevgilim

o kadar çok şarkı dinliyorum ki hoşuma gittiği an hemen gözlerimi kapatıp sallanmaya başlıyorum kardeşim delirdiğimi düşünmeye başladı geçen gün vantilatöre sarılmışım dans provası yapıcam diye kaydirigubbakcemile4

bizimde ekimde inşallah , tabiki araştırmalara başladık şimdiden ,

ben sefarad seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir, bunu beğendim hem etkili çok yavaş değil güzel fikrim değişmezse

ablamın nişanında çaldı "Nalan : Söz Verdik" süper bi şarkı bi dinle bnce....

bılmıyorum bu forum sahıbı evlendımı ama blkı baska bı okuyana fıkır olur kenan doğulu gelinim hariika bi parça ve ben düğünümde onu çaldırmıstım herkez bayıldı:)

gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem
gel gelinim gönlume gel bu yureği başkası çözemez..

telli duvaklı gelinlikler görmedi hiç böyle taze dualar ediyor melekler kavusmalı bak bu bedenler...

benım bı akrabam wardı adı filiz di kızın...
düğününde murat kekillinin bi şarkısı war " gel benim filizim gel benim bebeğim gel benim 5.mevsimim " diyee..
hala dün gibi hatırlarım o düğünü
herkes bitmiştii...

benim dügünümdeki giris parcasi TARKAN - AsLa

aslaaaaaaaaaaaa asla vazgecemem senden aslaaaaaaaaaaaaaa:asigim:

giriş müziği ses çok açık olcak nalanın direk sözlerden başlancak tabi muzık kısmını gec BEN UMDUGUMU BULDUM HAYATTAN ODA SEN GÖRDUGUM DUYDUGUM EN GUZEL SEY ONUNDA ADI SEN SÖZ VERDıK BıZ ALLAHA CANDAN ÖTE BıR AŞKLA BıRDAHA GELSEM DUNYAYA YINE SEN OL YANIMDA buraya kadar yeterlı (girişi hep kayahanla dusunmustum bu sarkı cok ağır ama sözlerden snra bu olmalı dedım)
ilk dans alnının yazısı dıye dusundukdeğişebılır heran

kayahanı da pastada kesınlıkle

bizimde ilk düğündeki çıkış şarkımız hero idi. 2. düğünde ise baha canım sevgilimdi ama bahada sorun çıktı adam bize bahanın aşk yemini adlı şarkıyı çaldı bayıldık ikimizde şimdi favori şarkımız bu winampımızda her daim ilk sırada ;) dinleyin derim

bence en muhteşemi Mustafa Ceceli Seninle Hastalıkta Sağlıkta şarkısın tam uyuyor bende 27 Martta evleniyorum dans parçam yapmayı düşünüyorum:teytey:

bence en muhteşemi Mustafa Ceceli Seninle Hastalıkta Sağlıkta şarkısın tam uyuyor bende 27 Martta evleniyorum dans parçam yapmayı düşünüyorum:teytey:

merver bende aynı parçayı düşündüm daha dün bende mustafa ceceli seninle hastalıkta sağlığında bitiyorum sözlere ve müziğine :) benimde dans parçam

Back