• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

Aslinda bir arkadasim boyle bir konu acmis ama o yabanci muzik istiyordu.ama ben alaturkaciyim:) onun icin bana turkce giris muzigi bulmama yardimci olursaniz sevinirim.Kutsiden Ilani ask nisanimda olmusdu.coook guzeldi.bi de rafet el romandan "evlenir misin benimle" sarkisi var.o nasil sizce?siz de lutfen fikirlerinizi paylasin belki daha guzel biseyler bulabiliriz onceden tesekkurleeer.

Canım mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta sarkısını tek gecerım,insanın evlenesi gelıyor :D

ben düğün müziği olarak zekı muren gıtme sana muhtacım kullanmıştım... cok da guzel olmuştu... agır ve kalıtelı durmustu... sozlerı uymaz dıye cok düşünmüştüm ama olumlu tepkıler alınca iyi kı yapmısım dedım... hatta düğünden sonra eşime arkadasları sormuslar parcayı siz mi sectınız cok guzel dıye.... o da esımız zevkı demış bu arada kendımı de ovdum ohhh:)) kaydirigubbakcemile2

kızlar bende evli bi bayan olarak size "mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta"şarkısını öneriyorum valla benim dönemimde çıksaydı bende onu ayarlardım,ama bende fransızca takıldım:)) "mıchel fugain- une belle histoire"adlı şarkısıyla dans etmiştim o da süperdi

konuyu açan arkadaş evine kavuşmuş sanırım,mutluluklar dilerim öncelikle..

ben de araştırma aşamasındayım. daha doğrusu bir çok seçenek var. aşkımla bizim şarkımız da var.
*ajda pekkan-dert bende derman sende (biraz ağır gibi duruyor ama çok hoş, nerelardeydin sevdiğim,seni kadermi sakladı,yıllardır beklenen huzur şimdi beni kucakladı :asigim:

*dj bülent-can damarımsın ( harika bir parça,tam danslık)
*sezen aksu -hoşgeldin
*yonca lodi - emanet
*ayten alpman-sen varsın
*nalan-söz verdik
*kayahan çoğu şarkısı uygun

gani kürklü - gelinliğinle gel bir kuğu gibi... :asigim:
mutlaka dinleyin derim yerimseniben
sözlümün arkadaşı söyleyecek bu şarkıyı düğünümüzde ilk şarkı olarak...
gani kürklüde güzel söylemiş

Meyranın müziği bence dans a uygun değil.Ama giriş şarkısı olabilir.

Mustafa ceceliyi pek beğenmedim ne biliyim
Dj bülent-can damarımsın çok güzelllll bayıldımmmm

yaa benim bildiğim giriş müziği farklıdır dans müziği farklı öyle olmuyor mu yaa..
yane giriş müziği seçime bağlı ama bence biras hareketli daha hoş oluyor daha sonra dans müziği giriyo yane hastalıkta sağlıkta süper ama farklı olmıcak bide kayahan seninle herşeye varım ben o da çok güzel bakalım araştırmalara devam :)

Dj Bülent - Can Damarımsın ' ı güzel, beğeniyorum.
Ama bende giriş müziğini hareketli istiyorum..
Seferad - Seni Ne Çok Sevdiğimi de beğeniyorum..
Bilmiyorum ya çok zor karar vermek... :(

arkadaşlar benim de hoşuma giden şarkı, dans müziği olarak hoş olabilir diye düşündüğüm şarkı
mustafa ceceli- hastalıkta sağlıkta

sözleri

Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığında sağlığında da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

dinlemek isterseniz
İzlesene.com : Video - mustafa ceceli - hastalikta sağlıkta klip

bende zuhal olcay pervaneyi istiyorum, kenan doğulu istiyorum ama hepsi klasikleşti artık. değişik birşeyler olsun istiyorum. Bakalım neye karar vericez

bizim nişandaki dans müziğimizdi hastalıkta sağlıkta bence güzel bir şarkı düşünebilirsiniz

düğün için bende kararsızım fisfisfis

perwane perwane dıe kac arkadasımız yazmıs... o nasılmıs kı dıe bı dınlıyım dedım su anda saısını hatrlamadıgım kdr yaptıgım dınlemelerımden su kanıyı wardım yaslı gozlerımle... cok duygusal we manalı bı sarkı kesınlıkle bunu yapıcam dugumde kesınlıkle....
aglıorum yaa yok bole bı sarkı...ben hıc turkce dınlemezdım ama sımdı bayıldım...

benimde selami şahin ile buru güneşin birlikte söylediği " BEN BıR TEK ADAM (KADIN) SEVDıM " çok hoşuma gidiyor....

Back