• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

melih kibarın bi müziği vardı, adını hatırlayamadım...

buldum :) "mesaj".

Muhteşem, bence en uygun müziklrden biri...

ben de çok fazla araştırmıştım düğünüm için pasta,dans,giriş müziği artık tüm uygun olabilecek müzikleri dinlemiştim yabancı,türkçe,klasik.giriş olarak sonunda Nicholas Jorelle-Valse'de karar kılmıştım hemen ardından seferad-seni ne çok sevdiğimi ile dans edecektim.hatta ikisi peşpeşe nasıl olur acaba klasik müzikten sonra bi anda türkçe falan diye düşünmüştüm neyse seferadın o parçası oldukça uzun olduğundan o şarkıyla girişimizi yapıp dans ettik güzel hareketli parça girişe de yakışmıştı :69:

burcu güneş ve selami şahinin düeti gerçoekten çok güzel mutlaka dinleyin derim -ben bir tek adam sevdim

duman senden daha guzel giris icin cok mu garip olur.. bence super ama garip mi olur dedimm kucuk bi yer bizim burasi.. emre altug haydi gel benimle ol da diger bi alternatif tabi:D

duman senden daha guzel giris icin cok mu garip olur.. bence super ama garip mi olur dedimm kucuk bi yer bizim burasi.. emre altug haydi gel benimle ol da diger bi alternatif tabi:D

Benim en son gittiğim düğündeki çift duman-elleri ellerime ile girmişlerdi.Müzik kesilmedi ve ilk danslarını da o müzikle yaptılar.Kır düğünüydü.O andaki atmosfere çok uymuştu.Herkes çok beğenmişti.Neden olmasın.Bence güzel olur.

benim nişanda giriş ve dans robbie willams-angel dı ve inanın süperdi :34: Türkçe değil ama dinlemenizi tavsiye ederim
pasta şarkımda kenan doğulu-aşk kokusu

yakında düğünüm var karar veremiorum ama hala:1:

Son düzenleme:
Ben Kendi Dügünümde kısmetse pop caz vs hiç düşünmedim bir türkü aşığı olarak

- Erdal Güney .. Sana Güzel Sevda Demek
- Özlem Özdil .. Emeğimsin

:69::69::69: Bu EZGİLER BENİM DÜGÜN MÜZİĞİM OLUCAK

Kızlar lütfen bu konuyu güncel tutalım yana yakıla dans müziği arıyorum bir de değil hem de iki. Samsun Mersin her iki tarafta da düğün var ne yapacağım ben? Nilüfer Ta Uzaklardanı çok beğeniyorum hadi biri bu olsa peki diğeri :))

Back