• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

Levent Yüksel - Med-Cezir,
MFÖ - Güllerin İçinden,
Yeni Türkü - Aşk Yeniden

En güzeli çiftin daha önce paylaştıkları anlamlı bir şarkı olması :)

biz salona meşaleler arasında girdik tatlım sahneye kadar kasımda aşk başkadır filminde çalan bi müzik var enya-only time diye sahneye kadar o çaldı sonra herkez klasik slow seçiyor diye biz seferad- seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir müziğini seçtik çok güzel oldu :16::16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 590974 Eki Görüntüle 590975 Eki Görüntüle 590976 Eki Görüntüle 590977 O özel günden bütün eşiniz dostunuz arkadaşlarınız sizin için belkide hayatınızda ilk defa toplanırlar.ama o özel günde herkezin sizin için söylemek istedikleri tebriklerini iyi niyetlerini dinlemeye vakit bulamazsınız.bulsanız dahi söyledikleri çoğu ğüzel sözleri unutursuznuz,yada hatırınızda kalmaz.bunun için bir düğün anı defteri edinip o özel ğünde çevrenizde olan herkezin sizin için düşündükleri herşeyi ölümsüzleştirin.bu defterleri ben kendim üretiyorum.sizlerde bu defterleriden birinden edinmek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

Arkadaşlar,bende düğünüm için müzik arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Adın Ceylanım olsun
ismimin anlamı ceylan da :D
çiftler için anlam taşıyan bir şarkı olmalı bence. onlara özel...

kızlaaaarrrr bişey sormam lazım

ya bi giriş müziği vardı bulamıyorum böyle gelin damat ağzından yazılmış darısı bekarlara felan atıf yapıyorudu neydi. öyle bir şarkı arıyorum yardımcı olur musunuz

kızlaaaarrrr bişey sormam lazım

ya bi giriş müziği vardı bulamıyorum böyle gelin damat ağzından yazılmış darısı bekarlara felan atıf yapıyorudu neydi. öyle bir şarkı arıyorum yardımcı olur musunuz

ne ki o bnde bulsam :)

Son düzenleme:
Back