• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Türkçe Giriş Müziği

giriş müziği olarak nil karaibrahimgil - ben ona resmen aşığım karaokesi olabilir bence
dans müziği de yalın - meleklerin sözü var

dans müziği olarak ( Everything I Do (I Do It For You) - Bryan Adams )çok güzel ve anlamlı bir parçaopuyorumnanaktan

Gözlerimin içine bak, göreceksin

Benim için ne ifade ettiğini

Kalbini araştır, ve ruhunu

Ve beni bulduğunda daha fazla araştırmayaksın

Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme

Bana bunu ölmeye değer olmadığını söyleyemezsin

Biliyorsun ki bu doğru

Her şeyi yaparım, senin için yaparım

Kalbimin içine bak, bulacaksın

Orada saklayacak bir şey olmadığını

Beni olduğum gibi al, hayatımı al

Hepsini verirdim, feda ederdim

Bana bunun savaşmaya değer olmadığını söyleme

Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok

Senin aşkın gibi hiçbir aşk yok

Ve başka kimse daha fazla aşk sunamaz

Eğer sen orada değilsen hiçbir yer yok

Her zaman ezelden ebede

Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme

Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok

Senin için dövüşürdüm, senin için yalan söylerdim

Senin için telde yürürdüm, evet senin için ölürdüm

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama daha nostaljik klasikleşmiş türkçe parçalar hakkında.

Bergüzar Korelin düğününün ilk dans müziği "Sensiz saadet neymiş" isimli şarkıydı. Çok hoşuma gitti.Ama burda daha farklı şeylerde bulabiliriz diye düşündüm.

ılk dans müziği olabilecek 60 lı 70 li yıllara ait nostaljik dans müziği parçaları hakkında fikirleri olan varmı arkadaşlar ??

bu arada giriş parçası olarak melih kibardan çobanyıldızı veya mesaj olabilir. Ben mustafa ceceli vb. pop sanatçılarına ait şarkıların çok çabuk modasının geçeceğini düşünüyorum. klasikleşmiş nostaljik parçalar hakkında başka değişik fikri olan yokmu arkadaşlar?

sezen aksu -haydi gel benimle ol.. (ama emre altuğ versiyonu ile) giriş için onu kallanmıştım harika olmuştu..

Haydi gel benimle ol
oturup yıldızlardan
bakalım dünyadaki neslimize
ordaki sevgililer özenip birer birer
gün olur erişirler ikimize...

bayanlar kesin kararım pervaneydi ama özdemir erdoğandan:)
burda biraz bakınca kafam karıştı
yonca lodi den emanette çok güzel
ve arkadaşlardan biri de söylemiş aslında ben danstan önce giriş müziği olarak nostaljik birşeyler arıyorum
hani filimlerde esas oğlanla kız göz göze gelir ve müzik girer ya onun gibi bişeyler
ama nerde bulurum onu bile bilmiyorum:1no2:

ilk dans müziği FİKRİMİN İNCE GÜLÜ...MİTHAT KÖRLER,bir dinleyin derim...tam dansa uygun,sözler de harika! çok da farklı.opuyorumnanaktan

çelik----dilberimmmmm canım hayırlı ugurlu olsun dügününüz bir ömür boyu mutluluklar dilerim arkadasınızaopuyorumnanaktan

sinan özen-çok ama çok ( ki benim nişanlım giriş ve ilk dans müziği olarak bunu istiyor :) )
sefarad-seni ne çok sevdiğimi
onu akın-seviyorum seni

bende bu 3 mizğin arka arkaya çalmasını istiyorum :))

ilk dans müziği FİKRİMİN İNCE GÜLÜ...MİTHAT KÖRLER,bir dinleyin derim...tam dansa uygun,sözler de harika! çok da farklı.opuyorumnanaktan

bu şarkıda çok güzel,ama bir bayan yorumlamış harika.

bu şarkıda olabilir,dans veya giriş müziğin.

bu şarkıda çok güzel,ama bir bayan yorumlamış harika.

bu şarkıda olabilir,dans veya giriş müziğin.

EYLEM AKTAŞ söylüyor canım,ses süper! müzik biraz da gelen konukları sıkmamalı,bu müzik 7 den 70 e herkese hitap eder diye düşündüm:) dinlemenizde yarar var..opuyorumnanaktan

o şarkı SEZEN AKSU-HOŞGELDİN,gelinin kendi sesiyle de muhteşem olmuş gerçekten..opuyorumnanaktan

bende hulya avsarın sonsuza dek die 1 parcaası var bilinmio ama sozleri mukemmel siddetle tavsiye ediorum kızlar bnm dans parcam o olcak sonrada kenan dogulu en kıymetlim :)

kızlar hadı az kaldı dusunelım ve secelım artık :)) ferhet göçer ın yenı sarkısıda guzel üzüm bunu da dusunuyorum ben

Back