Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Bu üye Darknesrises . Oğullarının yediği her halttan haberleri var. Bi de zekat ver ki kocan yola gelsin diyo. Kendi yetiştiremediğini elin kızı para saçıp düzeltecek.

Herkesi bir lafınla susturacaksin, bir daha sadaka falan derse deki o bizi ilgilendirir siz dert etmeyin de , sakın ha altınları da verme , acil bir yatırım yap ev veya araba ...

Aklın varsa çocuk yapma, bosanman veya elindeki herseyin alınması yakındır, akilli ol , biraz dişli ol , ciddi ciddi kavga et , kocandan bu kadar korkman ve cekinmen doğru değil, seni bu şekilde bastırmaya çalışıyorlar, acilen altınları kendi adına kasaya koy , ve hepsini sustur ...

Eşinle bir güzel kavga edeceksin ve de herkesin lafını çat çat vereceksin, senden iyisi olmaz emin ol , korkma hiç, evliliğim biter diye korkarsan sana çok çektirirler, eşin adam değil bu arada ...

Iyi ben birde babama acim bu konuyu, birde bi hocaya danisim kayinbabamda kocamda altinlarima musallat oldular diye bakalim onlar ne diyecek diyin kapatin agizlarini.

Anne veya babanizin ustune bir banka kasasi acip altinlarinizi oraya koyun, niye bu laflari cekiyorsunuz? Altinlari guvenceye aldiktan sonra da acin bosanma davasini, bu aile bu koca cekilir mi Allah askina? Henuz cocuk yokken kurtarin kendinizi.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum altınları da evde tutmasın zaten bende zamanındq annemin kasasında tuttum sonra kendi kasama atmıştım

Altın benim günah benim sevap benim diyemedin mi?
O altınları sakın evde tutma koca da dahil aile bireyleri çalabilirler. Burda vardı öyle bir konu ordan aklıma geldi. Ayrıca eğer çalışıyorsan kocan olacak adam babasına araba alırsa bir kuruş verme maaşından

Güya şaka yapıyorlar zekatımı vermezsem kocam yoldan çıkacakmış yani şakaları bile aşırı densiz
Her şakanın altında bi gerçeklik vardırr. Çocuğun yoksa sakın yapma boşan bu adamdan. Valla sonra beşyüz konu açarsın burda boşanmazsan da ben hiç çekemem ona göre

Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
5 kuruş vermeyin. Sizin üzerinize yapmayacaksa. Ne münasebet sizin altınlarla babasına araba alacakmış, krediyi de siz ödeyeceksiniz üstelik,asla vermeyin tek kuruş. Banka kasası kiralayın gerekiyorsa ,bu nedir?

Her şakanın altında bi gerçeklik vardırr. Çocuğun yoksa sakın yapma boşan bu adamdan. Valla sonra beşyüz konu açarsın burda boşanmazsan da ben hiç çekemem ona göre
Ailem sen seçtin çekeceksin modunda kocam çok iyi biriymiş evlenmeden önce demediklerini bırakmıyorlardı

Sessiz kalmıyorum ama anneme durumu ilettim bir iki kere beni savunur oldu sonra o da elini ayağını çekti yalnızım

Bu teklif geliyor ben tekrar sorduğumda biz öyle bir şey demedik şaka of abartma sende her şeyi büyütüyorsun ciddiye alıyorsun bu kafayla iyi yaşıyorsun tarzında şeyler söylüyorlar

Haklısınız ama öyle kolay bu durumu manipüle ederler ki ciddi bir mücadele beni bekliyor gibi görünüyor eşim arkamda durmaz çünkü evde ciddi bir psikolojik baskı yapar

Her şey şaka sözde yersen öyle gülüyorlar ki şaka mı cidden diyesi geliyor insanın
Bu şakaları yeni geline yapsınlar bi bakalım oğulları yüzlerine bakıyor mu. Senin bunları yaşamandan doğal bişey yok, her zamanki gibi kocanın gevşekliğinden çekiyorsun.

Bu şakaları yeni geline yapsınlar bi bakalım oğulları yüzlerine bakıyor mu. Senin bunları yaşamandan doğal bişey yok, her zamanki gibi kocanın gevşekliğinden çekiyorsun.
Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan

Sakadan bile veriyorum deme, sonra yakana yapisirlar sen vericem dedin diye. Bildigin dolandirmaya calisiyorlar. Sana bagiracagina anasina babasina bu saka fazla uzadi artik yeter diyemiyor mu

Sakadan bile veriyorum deme, sonra yakana yapisirlar sen vericem dedin diye. Bildigin dolandirmaya calisiyorlar. Sana bagiracagina anasina babasina bu saka fazla uzadi artik yeter diyemiyor mu
Hayır diyemiyor kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki kime derdimi nasıl anlatayım evde ağlıyorum çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…