Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

babynative

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
286
112
Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu

Benimde bir yakınım altınlarının zekatını veriyor, 80 gramda 1 grammış sanırım. Tam bilmiyorum ama var yani böyle bir şey.

Kaç gram altınınız var bilmiyorum ama en güzeli satın günlük takacağınız takılardan alıp isteyen olursa da “takıyorum” diyin.

Tak takistir ,verme.

Eklentiler

• Screenshot_20241207-234053.png
    164,2 KB · Görüntüleme: 251
Nerdeyse her gün mü takacağım aslında düğün de takılacak cinsten yani güya hiç üzerimde görmemişler

Geçmeden daha bir sene yaklaşıyor bilginiz olsun diye yakamızı bırakmadı şimdi bir yılı geçti yine başladı

Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Kayınpedere araba alacaksın yani
Gelinden böyle bir beklentiye girilir mi ya, rezillik

Ay sakın sakın konu sahibi altınları da evde tutma derim tut adına bir banka kasası koy içine. Deli mi bu kp “altının zekatı da Allah’la benim aramda sanane” deseydin ya. Sadaka diyip durmuş zekat olduğunu bile bilmiyor ama altınlar üzerinden akıl vermesini çok iyi biliyor. Onun esas derdi altınları almak sadaka zekat hikaye…

Olmadı öyle ama çok değer kaybeder çok işlem var bilemiyorum napacağımı

Hepsini kaybetmenden iyidir, giden gelmez çünkü. Şuan boşansan altınları alırsın ama araba alınca arkasından el sallarsın. Bunlar o altınları elinden almadan susmaz haberin olsun

Bencede öyle yanında bir gelini daha var ya onu yapacaksınız ya da kaynanan altın bileklik istiyor gelinler çalışıyorsunuz alırsınız artık diyor kahkaha atarak şakayla karışık hani sen gerilsen terslesen o an kavga çıkacak eşim de ağzını asla açmaz diyorum ki bende şakayla karışık vermeyeceğimi anlaması için mücadele ettim 1 saatten fazla susmadı beynimi yedi ya

Allahım ne değişik insanlar var. Okudukça eşime şükrediyorum.
Ben olsam terslerim.

Hepsini kaybetmenden iyidir, giden gelmez çünkü. Şuan boşansan altınları alırsın ama araba alınca arkasından el sallarsın. Bunlar o altınları elinden almadan susmaz haberin olsun
Tabii istenmeyen bak bir gün yok bir gün eşime dedimki bu akıllar kimin bir köpürüyordu ailemi katma diye bugün ne olduklarını gördüm ben biliyordu. Onların istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…