Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Ailem arkamda değil hayat şartları da tek başıma zor yeni farklı bir şehirdeyim bunun cesaretsizliği var üzerimde

Sız şuan altınları kayınbabanıza versenız esınız mutlu mı olur?
Hıc hedefı yok mu şunu alalım bunu alalim gibisınden. ?
Araba bedeli ama altınlar zaten o kadar da değil yani amaçları altında değilmiş eşim benden çok utanmış babasına ben çat çat cevap verirken

Sız şuan altınları kayınbabanıza versenız esınız mutlu mı olur?
Hıc hedefı yok mu şunu alalım bunu alalim gibisınden. ?
Diyor ki nalet olsun de ver şu altınları diyiceksin ya diyor açıkça itiraf ediyor iki dakika sonra diyor ki amacımız asla altın değil sen aile birliği nedir bilmiyorsun

Babasından utansın bence.
Politikanızın farkındayım ben dağ gibi hepinizin hakkından gelirim sizene dedim öyle bir konuşuyor ki biz ve siz biz dediği de annesi babası kendisi siz dediği de ben ??! Dedim ailenden ayrışamamış bir oğlan çocuğusun

Evet bu kadar basitim diğer küçük altınları da ver sana güvenmiyorum de..
Bana maaşından zırnık verme sen halen ailemi benimseyemedin diyor dedim onlar yakınlık gösterecek onlar bağrına basacak ben değil ailesi doğru yanlış neyse ilk eşim koşarmış bende onu temsil ediyormuşum babası para istese koşacakmışım etim budum neyse cidden komik baban iki kuruşumun dilencisi mi oldu cidden dedim delirdi sinirden

Ne kadar ayıp.
Oturmuş bunun çetelesını tutmuşlar.
Aynen öyle şakasına bile yok size anladın mı dedim diyor ki amacımız altın değil sen aile nedir anlamazsın bilmezsin bizde öyledir benim para hesabıma karışamazsın alır veririm ailem o sesini keseceksin diyor ama benden de para bekliyor öyle delikanlı yaa

Eşiniz ne is yapıyor?
Sız ne kadar oldu evlenelı?evin geçiminı nasil saglıyorsunuz?

Sen şu kasa işini hallet de sonra verdim gitti dersin. Ay manyaklara bak. Neden bunun şakasını yapacaklarmış ki. Ayrıca bu tavır gayet ciddi olduklarını gösteriyor bence. Ay iğrençler ya.

Sen de arkamda kimse yok diye düşünme, senin arkanda kapı gibi bir meslek var, kimseye ihtiyacın yok. Şaka bir defa yapılır. Her seferinde aynı konunun şakası yapılmaz.

Eşiniz ne is yapıyor?
Sız ne kadar oldu evlenelı?evin geçiminı nasil saglıyorsunuz?
Ben ona her ay para gönderiyorum öyle idare ediyoruz kira bedeli kadar bazen de daha az nasıl olması gerekiyorsa ödemeler kredi kartına çok gidiyor çünkü o da kamuda bir memur sayılır ama çok maaşı yok orta yani

Gerı kalan paranın da hesabını yapıyor mu?
Kenara koy sakın söyleme.

Amaç aile birliği amaç beni denemek benim o aileye güvenimi ölçmekmiş dedim babanı bu ne basit oyunları var öyle ne kadar zekası düşük hareketler bunlar ailesi güven veremezsem nolcak yani güya kayınbabam diyor ki kızım altınları vermeyeceğimi mi düşünüyorsun görende sana çok gördük hadi çok durdu sende alacaklı sanacak gören bizi diyor amacımız kızım aile birliği işte inanmıyorsan senet imzaladım sana diyor inanılmaz da herkes kahkaha atıyor ben hariçç ama adama bende şaka yollu çat pat lafları geçirdim eşim diyor ki senden utandım uslubünü bilmiyorsun diyor

Gerı kalan paranın da hesabını yapıyor mu?
Kenara koy sakın söyleme.
Yapmaz mı akıl vermeler hele sözde yapmaz param umrunda bile değil annesi geliyor kızım diyor ne akıllı gelinler var kocasını dize getiren tutumlu olan kıyafete para vermeyen bilmem ne ama oğulları saçsın hiç umurlarında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…