-
- Konu Sahibi babynative
Sakın böyle bişeye izin verme. O altınlar senin dilediğini yap ister tak ister köşede bırak ama onlara verme.Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Versen de bu onları il-gi-len-dir-mez.Mihrim in en azından fazlası olan kısmı da vereyim en azından sussunlar dememi bekliyor muhtemelen yani kırpa kırpa en son konu mihrime de gelir yani
aynen öyle diyince bakalım napacakVersen de bu onları il-gi-len-dir-mez.
Bu bir bahane. Sana psikolojik baskı. Diyelim zekâtını verdin. Bu adama ne kazandıracak?
Zekatimi verdim. Ama altınların sahibi hâlâ benim de çık işin içinden. Ne değişik insanlar var ya.
Eşin ve ailesi dolandırıcı olabilir mi?
Nereden bulaştın ki bunlara?
Yatırım fikri almak içinbence ailenizi de karıştırmayın. kendiniz bir yatırım yapın o parayla. aileniz dahil olursa karşı taraf celallenebilir
Dostum bak sakın çocuk mocuk yapma. Çünkü böyle insanlarım arasında bir süre sonra artık tüm ipler kopar. Bol bol biriktir paranı. Kocana para gönderirsen de açıklamaya sebebini vs her şeyi yazYatırım fikri almak için
Valla yapmam gerekiyorDostum bak sakın çocuk mocuk yapma. Çünkü böyle insanlarım arasında bir süre sonra artık tüm ipler kopar. Bol bol biriktir paranı. Kocana para gönderirsen de açıklamaya sebebini vs her şeyi yaz
HahahaahAhahaha öyle kayınpedere ben ateistim bey baba çok istiyorsan sadakanı kendin verirsin derim sonra izle şamatayı kolunda serumla 3 gün gezer
Altınlarınız neden eşinizde? Nerede saklıyor? Büyük bir bardak suyu hazır edin bence, size vereceğini hiç sanmıyorum.Ya zaten bütün ziynet kadının normalde ama bende bilezikler ve kolye takımı hariç diğer ıvır zıvırlar hepsi kocam da
Eşinn ne iş yapıyorYok kayınvalidem memleketten kalmaya geldi sırayla yemeğe davet ediyoruz ya da eltim bizi çağırıyor yani eltim de diğer kaynım da durumları iyi ikisi de iyi para kazanıyor
Hayır bende ama küçük gramlar felan ondaAltınlarınız neden eşinizde? Nerede saklıyor? Büyük bir bardak suyu hazır edin bence, size vereceğini hiç sanmıyorum.
Kamuda diyelşn ama maaşı ortalama olarak fena değil ama kira vs düşününce azEşinn ne iş yapıyor
Of valla her türlü şey beklenir hemen çözüm bulmak lazımAltınladını bankaya koy çalıp eve hırsız gırdı bıle dıyebılırler
Bencede öyle yanında bir gelini daha var ya onu yapacaksınız ya da kaynanan altın bileklik istiyor gelinler çalışıyorsunuz alırsınız artık diyor kahkaha atarak şakayla karışık hani sen gerilsen terslesen o an kavga çıkacak eşim de ağzını asla açmaz diyorum ki bende şakayla karışık vermeyeceğimi anlaması için mücadele ettim 1 saatten fazla susmadı beynimi yedi ya
En son misafirlikte idik kalkarken şaka ile dedi ki eşim kafam çok bozuldu pavyona gideceğim bende dedim ki tutumlu dediğin oğlana bak bir de borç istiyorsun dedim kayınbabamda dedi ki yola gelsin diye sen bol bol zekat vereceksin artık dedi dedim yola gelmeyene dünyayı versen de nafile tabi görsen hepsi şen şakrak hepsi gülüyor sen gerilsen kompleksli diyecekler bende mecbur sırıtıyorum ama içim sinirden kendini yiyor yani kayınbabam hep şey der alıngan insan komplekslidir
Nerenin uyanıkları bunlar?Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Mehrin için sadaka vermene gerek yok, o zaten kadına verilen garantidir, kimsenin malı değil. Kayınbaban gitsin iki rekat fazla kılsın iki kuruş fazla hayır etsin gelinin mehrinin peşine düşeceğine.Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Sakın altınlarınızı vermeyin, eşinizdekileri de ne yapıp edip almaya bakın, sonra şayet altınlarınızı bozdurmak istemiyor altın olarak kalsın diyorsanız bir banka hesabınızda yoksa, altın hesabı açan bankalardan birine altınlarınızla gidin, altın hesabı açıp bankaya yatırın.Yatırım fikri almak için