Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Sakın böyle bişeye izin verme. O altınlar senin dilediğini yap ister tak ister köşede bırak ama onlara verme.
Bu arada evet altının sadakası diye bir şey var, ona çok hakim olmadığımdan bir şey diyemem kaç gram altınınız varsa, siz araştırıp gereken sadakayı verirsiniz. Bildiğim kadarıyla belli bir miktar sonrası veriliyor yinede araştırın.

Mihrim in en azından fazlası olan kısmı da vereyim en azından sussunlar dememi bekliyor muhtemelen yani kırpa kırpa en son konu mihrime de gelir yani
Versen de bu onları il-gi-len-dir-mez.
Bu bir bahane. Sana psikolojik baskı. Diyelim zekâtını verdin. Bu adama ne kazandıracak?
Zekatimi verdim. Ama altınların sahibi hâlâ benim de çık işin içinden. Ne değişik insanlar var ya.

aynen öyle diyince bakalım napacak

Dostum bak sakın çocuk mocuk yapma. Çünkü böyle insanlarım arasında bir süre sonra artık tüm ipler kopar. Bol bol biriktir paranı. Kocana para gönderirsen de açıklamaya sebebini vs her şeyi yaz
Valla yapmam gerekiyor

Sen de bizde kayınvalideler çalışır gelinime altın yapar benim de kayınvalidem bana yapsın işi ne diyip bir kahkaha patlatamadınız mı yani? Adam açık açık sizin üzerinizden plan yapıyor, sizi sömürmekten başka da derdi yok, eşiniz de bu durumu destekliyor ve siz de bu duruma sessiz kalıyorsunuz? Kendinize gelin kendiniz kullandırtmayın. Bu ne yahu.

3 sayfa okudum yorumlarınızı, sürekli şaka ile altınlarınızın istendiğini yazmışsınız. Şakaya iştirak etmeyecek bozacaksınız. "Her fırsatta güya şaka ile benden altınlarımı istiyorsunuz, sıktı bu girişimleriniz. Altınlarımı kimseye vermiyorum ve bunun lafını da ne ciddi, ne şaka yollu duymak istiyorum. Biraz kızaracak yüzünüz olsun bunu söyledikten sonra artık ve istemeyi bırakın." diyeceksiniz ve kapatacaksınız konuyu, alınan alınsın, kırılan kırılsın, herkes haddini bilsin.

Mehrin için sadaka vermene gerek yok, o zaten kadına verilen garantidir, kimsenin malı değil. Kayınbaban gitsin iki rekat fazla kılsın iki kuruş fazla hayır etsin gelinin mehrinin peşine düşeceğine.

Yatırım fikri almak için
Sakın altınlarınızı vermeyin, eşinizdekileri de ne yapıp edip almaya bakın, sonra şayet altınlarınızı bozdurmak istemiyor altın olarak kalsın diyorsanız bir banka hesabınızda yoksa, altın hesabı açan bankalardan birine altınlarınızla gidin, altın hesabı açıp bankaya yatırın.
Ayrıca eşinizin kullanacağı ama kayınpederinizin üzerine olacak araba mevzusu var galiba, krediyi de siz ödeyecekmişsiniz yanlış okumadıysam, asla kredi çekmeyin ödemelere yardım da etmeyin, ileride siz ağlayacağınıza bırakın onlar ağlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…