- 6 Ekim 2024
- 289
- 987
- 38
-
- Konu Sahibi babynative
Sakın çocuk yapma bu aileye bu adama.Yapmaz mı akıl vermeler hele sözde yapmaz param umrunda bile değil annesi geliyor kızım diyor ne akıllı gelinler var kocasını dize getiren tutumlu olan kıyafete para vermeyen bilmem ne ama oğulları saçsın hiç umurlarında değil
Asla zaten güya iki bileziğin derdindeler versem sorun hallolacak yani sen önceki konu başlığını görsen dersin kesin bir halt olmaz direkt ayrıl eşim kış günü beni dışarı atmıştı sırf alkolüne kızdım sarhoş oldu sapıttı kabul edemeyip onu hırpaladım diyeSakın çocuk yapma bu aileye bu adama.
Diyor ki amacımız senin iki kuruş altının mı cidden yazıklar olsun bu kadar mı basitsin diyor
Bencede görememiş ailesine dolandırıcı dedimHakkınızı savunmasını savunuyorum. Ama biraz hos olmayan ifadeler kullanmasının
Ne olursa olsun bir cizginiz olmalı, kelimelerinizi biraz daha dikkatli sevseydiniz sanirim eşinizin sesi de bu kadar yukselmezdi. Ayrica esiniz olgunlaşmadan cocuk falan düşünmeyin benden söylemesi. Hâlâ sizi aile olarak goremiyor sanırım biz-siz ifadelerini kullaniyorsa
Açıkça diyor zaten ben itiraf ediyorsun diyorum onu o amaçla mı dedim diye bağırıyor2 kere 2 dört, böyle böyle bıktırmaya çalışıyor. Ben takıyorum veremem de geç. 30’ar gram Ajda yap tak.
Altınları senin babanın suratına fırlatacağım dedim köpürdü2 kere 2 dört, böyle böyle bıktırmaya çalışıyor. Ben takıyorum veremem de geç. 30’ar gram Ajda yap tak.
Söylediklerin işlerine gelmemiş. Çok ahlaksız insanlar gerçekten.Amaç aile birliği amaç beni denemek benim o aileye güvenimi ölçmekmiş dedim babanı bu ne basit oyunları var öyle ne kadar zekası düşük hareketler bunlar ailesi güven veremezsem nolcak yani güya kayınbabam diyor ki kızım altınları vermeyeceğimi mi düşünüyorsun görende sana çok gördük hadi çok durdu sende alacaklı sanacak gören bizi diyor amacımız kızım aile birliği işte inanmıyorsan senet imzaladım sana diyor inanılmaz da herkes kahkaha atıyor ben hariçç ama adama bende şaka yollu çat pat lafları geçirdim eşim diyor ki senden utandım uslubünü bilmiyorsun diyor
Ne kocalar var alkole elini sürmeyen, pavyon lafını ağzına almayan, karısını el üstünde tutup maaşını yok sayan... diye saydırmak geliyor insanın içindenYapmaz mı akıl vermeler hele sözde yapmaz param umrunda bile değil annesi geliyor kızım diyor ne akıllı gelinler var kocasını dize getiren tutumlu olan kıyafete para vermeyen bilmem ne ama oğulları saçsın hiç umurlarında değil
Açıkça diyor zaten ben itiraf ediyorsun diyorum onu o amaçla mı dedim diye bağırıyor
İnşallah bu kavga biraz hadlerini bildirir. Anasına yetiştirir bunları bu adamAltınları senin babanın suratına fırlatacağım dedim köpürdü
Haklısınız ama öyle kolay bu durumu manipüle ederler ki ciddi bir mücadele beni bekliyor gibi görünüyor eşim arkamda durmaz çünkü evde ciddi bir psikolojik baskı yapar
Şu an altınların neredeBana maaşından zırnık verme sen halen ailemi benimseyemedin diyor dedim onlar yakınlık gösterecek onlar bağrına basacak ben değil ailesi doğru yanlış neyse ilk eşim koşarmış bende onu temsil ediyormuşum babası para istese koşacakmışım etim budum neyse cidden komik baban iki kuruşumun dilencisi mi oldu cidden dedim delirdi sinirden
Sizi diğer konunuzdan hatırladım, eşiniz ben istediğimi yaparım karışamazsın diyen, aile ilişkileri tuhaf birisiydi.Bu teklif geliyor ben tekrar sorduğumda biz öyle bir şey demedik şaka of abartma sende her şeyi büyütüyorsun ciddiye alıyorsun bu kafayla iyi yaşıyorsun tarzında şeyler söylüyorlar
Ooooo bosver verme altınlarını.Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Cfjjvkvjckvvvvv e güvenmiyorum deyin geçin. Sanki güvenme zorunluluğunuz mu var?Eşim diyor ki ailemin amacı altın değil gelinimiz bize güveniyor mu diye test etmek diyor delirtti beni
Vermeyinde zaten, veripte kötü olacağınıza vermeyip kötü olunBende vermek istemiyorum