- 18 Temmuz 2016
- 4.563
- 12.632
-
- Konu Sahibi babynative
O zaman kocanla bagira bagira kavga et, hatta cik kv yanina de ki saka altinda beni bikitrmaya ugrasmanizdan biktim. Senin canin sikilacagina onlarinki sikilsin. Ki cok belli ki baya bi der yasatacaklar bu konuda sana. O yüzden en iyisi ortaligi kiyamete ceviren sen olAilem uzakta görüşmemiz biraz zor kayınvalidem bizde kalıyor uzun bir süre de gitmez
Çevireyim işin sonu kocam bana çok kötü davranacak bu belli ama başka çağre yok herşeyi göze alıp bunu yaparımO zaman kocanla bagira bagira kavga et, hatta cik kv yanina de ki saka altinda beni bikitrmaya ugrasmanizdan biktim. Senin canin sikilacagina onlarinki sikilsin. Ki cok belli ki baya bi der yasatacaklar bu konuda sana. O yüzden en iyisi ortaligi kiyamete ceviren sen ol
Aynen öyleAnlattiklarinizi okudum benim bile sinirim bozuldu, birakin siz dengesiz gelin olun. Bi daha acarlarsa dalga gecin "senet yap vereyim" "ziynet benim kan benim damar benim istedigime veririm" vs vs dalga gecin. Birakin onar bozulsun, sinir olsun, uzulsun. Icinizde kalacagina onlarin icine otursun. Bu devirde boyle gelin olmak lazim. Bi daha da zor acarlar agizlarini.
Rahmetli ananemin bir lafi vardi cok afedersiniz "kim s.car o basa gecer" Gercekten dogru!
Bilmiyorum çağresine bakacağım Hemen banka bakıyorumUzun lafin kisasi.
Biseyler yap hemde cok acil, hemen. Hic aglayip kavga edip zaman kaybetme. Deshalb biseyler yap. Yoksa gidecek o altinlar elinden. Evde mi altinlar?
Niye geldiler kv kp? Kesin altinlari almaya geliyorlar
Niye senin baban mı? O adam mı seni bu yaşa getirmiş, okutmuş, büyütmüş ki insanın kendi babası bile çocuklarının elindekini almaz üstüne ekler hatta. Ne saçma sapan insanlar var.Aynen öyle gelde güven bende güvenmiyorum eşim varını yoğunu koyuyormuş ben hiçbir şey yapmıyormuşum babası istese
Zaten kocan sana cok kötü davraniyor. Iyi hali mi bu?Çevireyim işin sonu kocam bana çok kötü davranacak bu belli ama başka çağre yok herşeyi göze alıp bunu yaparım
Altınlar bende yakasındaki takılanlar ondaAblacım bu evliliğin sonu boşanmak zaten. Adamın ve ailesinin tek sorunu altın değil. Ailecek huyları bozuk. Altınlarınız da eşinizde size niye geri versin? Verse kasa açıp koyabilecek misiniz ?
Wp konuşmalarınız da delil toplayın. Mesela aşkım x gram altınımız var kendinimizi sıkalım 1+1 ev alalım tarzı mesajlar atın. Boşanacağınız zaman en azından delil olur altınlarınızı kurtarırsınız.
Çevrem de ve eşimde şunu farkettim. (Aile bilinci olanlarda). Evlendikten sonra karı koca ortak kasa açıyorlar koyuyorlar. Sizin eşiniz sizi kabullenememiş.
Bizim milletimiz kasaya yıllık 12.000 tl vermemek için anca evde tutsun ona buna versin..
Ailesinden ayrışamamışZaten kocan sana cok kötü davraniyor. Iyi hali mi bu?
O senin de baban savunma buElimi taşın altına niye baban için koyayım, kendime alırım arabayı derdim ben olsam. Ayrıca neden güvenmem zorunda olasınız? Kayınaile ile evlenince tanışıyoruz, onlara sonsuz güven duymak mecburiyetimiz mi var bizim. Pes edersen bu aile seni sindirir, mutsuz bir insan olarak yaşamaya devam edersin. İnceldiği yerden kopsun diyip her şeye direnmelisin.
İllaki yapacak.Ne kadar korursa o kadar iyi.Kocası baskı yapıp “bana güvenmiyorsun, böyle evlilik mi olur” şeklinde manipüle edebilir
İllaki yapacak.Ne kadar korursa o kadar iyi.
Ha bu arada boşanmayı düşünüyor kı senın paranı senden çalmaya çalışıyorlar mal kalmasın hakkın olmasın dıye babasının üstüne yapmaya çalışmalarında bundanO senin de baban savunma bu
Sakin vermeee terbiyesizlere bak iyyyyyyyyy sadaka falanda ben veririm belki veriyorum sizene desene allah allah onlara ne hele kayinbaba kimde o konuyu utanmadan aciyor kendi babana söyle benim kayimbabam öyle dede gider babama söylerim bidaha agzini acabilirmi acabaKayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Bakıyorum halen benimkiyle birbirimize girdik yine maaş günü verdiğimi küçümsedi her ay bin lira azalıyormuş verdiklerim benden beklenti içindeymiş geriye kalanı ne yapıyormuşum ondan habersiz para biriktiremezmişim küçük beyinliymişim neyse iyi oluyor bana bu nasıl bir evlilik yaptığımı kafama dank eder belki asla beni dinlemiyor hep aşağılıyorNaptin kasa ayarladin mi
Bir daha beş kuruş verme buna hata sendeBakıyorum halen benimkiyle birbirimize girdik yine maaş günü verdiğimi küçümsedi her ay bin lira azalıyormuş verdiklerim benden beklenti içindeymiş geriye kalanı ne yapıyormuşum ondan habersiz para biriktiremezmişim küçük beyinliymişim neyse iyi oluyor bana bu nasıl bir evlilik yaptığımı kafama dank eder belki asla beni dinlemiyor hep aşağılıyor