• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

Biz düğünün ertesi günü saydık ve yazdık tek tek.. sonrasında yeni evliyim bilen biri ben yokken eve girer çalar diye bir kutuda kayınbabamın kasasına koyduk ama ne zaman istesem verdiler yeri geldi taktım yeri geldi değiştirdim 4-5 sene sonra eve kasa aldık. Ohh mis.

Kayınvalidenize oturmaya gittiğiniz de anne şu altınları bi zahmet getirde bazılarını takmak istiyorum arkadaşlar dalga geçiyor nasıl yeni gelinsin taksana azcık ev oturmalarında diye.. getirmezse o işte bir iş var getirirse kaptığın gibi kasaya:sinirli:

kayınvalidenizin evi kale surlarıyla mı çevrili, neden illa orda kalıyor ki? bu konuda tavrını net koy. o altınlar size takıldıysa sizin onlar. kimse sahiplenemez. ben olsam giderim bir gün kayınvalidemin evine(eşimden habersiz) anne derim biz bir yatırım düşünüyoruz altınları almak istiyorum artık. senin olan şeyi alamıyosun saçmalığa bak! valla zorla alırım ya ne münasebet!

Siz neden direk altinlarinizi esinizin ailesinden istemiyorsunuz. Sonucunda bunlar senin altinlarini istemen kadar normal bisey olamaz. Yatirim yapmak istiyorum filan dersin.

ben senin gibi düşünüyorum bence eşini sıkıştır bu konuda sen istemiyorsan ben isterim diye
ve o zaman iş varsa ortaya çıkar kaynanandan isterken laf sokarsa kendim olan malı istiyorum seninki ni değil ki dersin

Yorumları okumadim. Bence videodan kimin ne takıldığıni izle ve not al. Günahlarını almak istemem kimsenin ama bana öyle geliyorki altınların bi kısmı gitti eşininde haberi var , sen duyma diye kavga çıkarılıyor sen susacaksin zamanla üzeri örtülecek konu kapanacak. Benimde baya yüklü takım olmuştu bir yıl kadar KP kV de bıraktım ve bi miktar altınimi kullandıkları için vermediler cogunu kurtardım ozaman önemsememistim ama şimdi nekadar önemliymis onu anliyorum. Sen altınlarıni al sonra istersen bi miktar verirsin.

Merhaba bayanlar. Eşim az önce geldi. Öyle yabancı gibi kapıyı anahtarla açtı girdi. Direkt kendini yatak odasına attı. Yüz zaten 10 karış. Yüzüme bile bakmadı. Tabii ki de ben de onunkine. Getirmiş aldı çat diye attı yatağın üzerine al ne yapıyorsan yap diye. Ben de aldım yataktan altın topladım resmen dilenci gibi. Şimdi sayıcam bakalım ne olmuşlar.

Denginle mi diyen bir arkadaş olmuş; 2mizde 4 yıllık fakülte mezunuyuz benim masterim ve doktoram da var. o kamuda denetmen ben de üniversite asistanım. Ama kayınvalideniz ilkokul mezunu olunca onu da geçtim aklı başka türlü çalışınca isterseniz siz uzay mühendisi olun çaresi olmuyor. Zaten o da ağrıma gidiyor nelerle uğraşıyorum yarabbim diye maalesef :(

baştan hata yapılmış. düğün salonunda takı töreninden sonra bizi gelin odasına almışlardı sayalım diye. ertesi gün de kasaya koyduk kimseye emanet edemezdim, anneme versem laf ederler onlara versem içime sinmezdi.
gerekirse gidin kapılarına isteyin ve almadan gelmeyin.
düğün videonuz vardır ne kadar takıldığı bellidir.

Merhaba bayanlar. Eşim az önce geldi. Öyle yabancı gibi kapıyı anahtarla açtı girdi. Direkt kendini yatak odasına attı. Yüz zaten 10 karış. Yüzüme bile bakmadı. Tabii ki de ben de onunkine. Getirmiş aldı çat diye attı yatağın üzerine al ne yapıyorsan yap diye. Ben de aldım yataktan altın topladım resmen dilenci gibi. Şimdi sayıcam bakalım ne olmuşlar.

Denginle mi diyen bir arkadaş olmuş; 2mizde 4 yıllık fakülte mezunuyuz benim masterim ve doktoram da var. o kamuda denetmen ben de üniversite asistanım. Ama kayınvalideniz ilkokul mezunu olunca onu da geçtim aklı başka türlü çalışınca isterseniz siz uzay mühendisi olun çaresi olmuyor. Zaten o da ağrıma gidiyor nelerle uğraşıyorum yarabbim diye maalesef :KK43:
eşin ünv mezunu ama ilkokul mezunu kv aklıyla davranıyor. tek suçlu kv değil.

evet dediğinize maalesef ki katılıyorum.. Babasıyla konuştum eşim yoldayken. Baba bana dün akşam sizden şüphe ettiğimi o yüzden altınları istettiğimi söyledi ve bunu hissettirdi bana dedim. Ama öyle birşeyin olmadığını kesin bir dille anlattım. . Ben bu konunun sizin evinizde bir gündem yarattığını düşünerek ilk ağızdan sana durumu izah etmek istedim dedim. Adamcağızın hiçbirşeyden haberi dahi yok. Ne konuştunuz ki diyor bana. O öyle söyleyince annesiyle alakalı olduğundan bir kez daha emin oldum bu huzursuzluğun B Began

ben takılar takılır takılmaz salonda saydım . zaten o yuzden gelın ve damat yarım saat gelın odasında dururlart benım bıldıgım. benımkılerde 4 ay kayınvalıdemde kaldı sayısı herseyı bellıydı . kısıye gore degısır. ben sonsuz guvendım bosa cıkmadı. ama sen fazla guvenme. cunku basına devamlı bıseylerı kakıyosa ve maddıyata onem veren bı kadınsa emın olbıseklde bısey yapar al altınlarnı at bnkaya

evet dediğinize maalesef ki katılıyorum.. Babasıyla konuştum eşim yoldayken. Baba bana dün akşam sizden şüphe ettiğimi o yüzden altınları istettiğimi söyledi ve bunu hissettirdi bana dedim. Ama öyle birşeyin olmadığını kesin bir dille anlattım. . Ben bu konunun sizin evinizde bir gündem yarattığını düşünerek ilk ağızdan sana durumu izah etmek istedim dedim. Adamcağızın hiçbirşeyden haberi dahi yok. Ne konuştunuz ki diyor bana. O öyle söyleyince annesiyle alakalı olduğundan bir kez daha emin oldum bu huzursuzluğun B Began
seni bu duruma düşüren eşin ama. annesine "altınlarımızı sakladığınız için sağol. artık geri verebilirsin" deyip ortalığı ayağa kaldırmadan, seni kırmadan halledebilirdi. çünkü normali bu.

Merhaba bayanlar.. Yasamis oldugum durumda siz ne yapardiniz nasil tepki verirdiniz merak ediyorum. Acaba hata bende mi bunu sorguluyorum. Vereceginiz yanıtlar icin şimdiden tesekkur ederim :)
1 sene once evlendim. Kayinvalidem bilmem neden iyi bir kadin gibi gozukmesine ragmen ustalikla bana laf sokan, alttan alta oglunu dolduran bir kadin. Şoyle ki oglu bana evlilik teklifi yapmışken bana hala oglunun eski sevgililerine yaptigi fedakarliklari (yok esim kiza ev tutmuş,ders calistirmis, kiz surekli gelmis onlarda yemek yemis, kayinpederim ogrenci kizdir diye gitmis ev esyalarini tasimis vs vs) anlatan ama bunu yaparken de guya oglunun ne kadar merhametli oldugunu anlatmayi amaçladigini söyleyen bir kadin. Herseyi kılıfına cok guzel uydurur. Bu huyu zaten eşya aliminda da bizi inanilmaz yipratti. Gozu surekli benim anne ve babamin ne alacagindaydi. Iste senin mutfak takımların neden cicili bicili degil,annen bu ceyizimi yapmış, şuyun eksik buyun eksik. Kadına o kadar sinir oldum ki bir ara evlenmekten vazgecmeyi bile dusundum. Evime ev hediyesi olarak tost makinesi ve cay makinesi aldi onu bile "bunlari kiz tarafi alir ama neyse ben almis oldum artik"diye kafama kakti. Benim annem ve babam da doktorali kiz yetistirdiler. Ve ailemle ortaklasa araba almistik esim daha hayatimda bile yokken. Ve ben arabami ailemin evine birakmayip almama rağmen o 35.000 tl degerindeki arabanin hic esamesi okunmadi. Kadin bi bilmis sizinkiler bisi almiyor, sizinkiler size esya almiyor. Ya zaten kiz tarafi bizim yoremizde sadece yatak odasini alir ki onu da aldilar zaten. Ustune ustluk nisan nikah kina hepsini de ailem yapti. Derdi maddiyatsa ben oglundan 2000 tl fazla maas kazanan biriyim zaten. Bu huzursuzluklar tadimizi daha ilk gunlerden kacirdi. Neyse dugun oldu bitti biz balayina gitmeden mecburen altinlarimizi kayinvalidemin evinde birakmak zorunda kaldik. Hatta dugun gunu biz eve gelince salondan altinlari saymak istedim ve kayinvalidem inanilmaz bozuldu. Neymis evde misafirler varken yapilacak seymiymis. Neyse ben sayi mayi bilmeden gittim balayina. Donuste alacagiz dedik. Balayindan donduk geldik esim tutturdu annemlerin evi guvenli kasaya para vermeyelim. Ben de tabi salak kem kum ettim ama olay cikartmadim. Oylece kaldi altinlar onlarda. Sayisini da yazip elime vermediler. Ben bir kere isteyecek oldum sayiyi cok ayip olurmus diye esim susturdu beni. Bu konu sanki bir tabu inanamazsiniz. Her acildiginda esimle kavga ediyoruz. Gecenlerde bir sayi geldi onlardan kardesimin dugun gunu saydigi rakamla alakasiz. Esim de bu aralar is dolayisiyla onlarin yaninda. Esimden rica ettim bak artik kasaya koyalim getir altinlari onlarda kalmasin diye bildiginiz birbirimize girdik. Surekli neden sen annemle babama guvenmiyorsun, ben senin ne demeye calistigini biliyorum, taktin o altinlara, getirmicem iste, merak etme kimse senin altinlarina cokmedi, senin gibi maddiyat meraklisi değiliz biz diyip durdu bana. Ya dedim bizim malimiz deil mi kendimiz bilelim hesabimizi. Adam kudurdu inanamazsiniz. Ben acikcasi o altinlarin basina bir is geldigini düşünüyorum tepki bu kadar sert olunca. Ben de delirdim sonunda. Yasada bile altinlar kadinin resmen zaptediyorsun diyince de senin fln deil onlar yarisi da benim diye bagirmaya basladi. Su anda inanilmaz bozuguz. Hatta beni uzun bir sure görmek istemiyormus esim. Ben altinlarin derdine dusmus zavalliymisim.
Bir kadinin dugunde takilan altinlarini istemesinin nesi garip lutfen bana biri anlatsin bunu??
böyle konularda ben çok netim. illede altınlar güvende diye kaynanada duracaksa kız annesinde dursun. güçlü kadını hiçbir erkek yıkamaz. sizde en başından aramız bozulmasın diye yumuşak davranmasaydınız tüm bunlar olmazdı. kaynananın evine habersiz git ve bir şekilde altınları al. ondan sonra boşanma davası aç bakalım eşin nasıl tutuşuyo

ohoo nasıl güvenip verebiliyosunuz altınları. ben düğünden sonra hepsini kendim aldım tek tek saydım. internetten gram fiyatlarını çıkarıp gece hasılatı hesaplayıp, ertesi gün hepsini bozdurup kendi banka hesabıma yatırdım. para olayını affetmem :KK70: altınları aldığın iyi olmuş. evde kalmasın git yatır hesabına. eşinle kv davranışına bak. ilerleyen günlerde onunla ilgili de şikayetin olursa akıl veririz

Denginle mi diyen bir arkadaş olmuş; 2mizde 4 yıllık fakülte mezunuyuz benim masterim ve doktoram da var. o kamuda denetmen ben de üniversite asistanım. Ama kayınvalideniz ilkokul mezunu olunca onu da geçtim aklı başka türlü çalışınca isterseniz siz uzay mühendisi olun çaresi olmuyor. Zaten o da ağrıma gidiyor nelerle uğraşıyorum yarabbim diye maalesef :KK43:
Bakalım tam mı geldi günahlarını almayalım da basıl bileceksiniz :-(

eşinizden 2bin fazla kazanıyorsunuz, eşiniz asgari ücret alsa bile eve 4 binin üzerinde para giriyor.

ama kasaya verecek para bulamıyorsunuz da güvenli diye kv de tutuyorsunuz.
ya çok saçma gerçekten, kv nizin evinde çelik kasa varsa onu bilemem tabi :)

Back