• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

Ben ne altın gördüm nede paraları gördüm üstümden aldıkları gibi borçlarını ödemişler zaten 5 kuruş bişey kalmamış benim haberim bile yoktu naparlarsa yapsınlar benim huzuruma kimse dokunmasında onların olsun hepsi
canim hakikaten cok sinir bozucu bir durum. Hersey bir yana da kocam dedigim adamin bana sanki altin istedigim icin kültürsuz ve gorgusuzmusum gibi davranması agrima gidiyor ve cok hırslandırıyor. Niyetim kimseye ispat etmek deil ya da Allah korusun hava atiyormusum gibi dusunmeyin kesinlikle ama bana danisanlarin oldugu toplumda saygin konumu olan bir insanim. Ama bana daha kocam saygi duymuyor. Keske bi tek o saygi duysaydi da gerisini onemsemzdim. Cok kirilmisim bayanlar ya yazdikca anliyorum icim eziliyor o duydugum lafları dusundukce.

Aynısı benim başıma geldi, aldı altınları bileziklerimi kasaya koyarım diye, üstüne iftira atıp hiç birini geri vermedi. Eşimle de vaktinde çok kavga ettik. Şimdi o da anladı. Ben de haram ettim. Zaten görüşmüyoruz. Her konu açıldığında söylerim.
Sanırım size de geçmiş olsun...

Bence altinlar kari kocanindir. K.valide k.peder karisamaz ki evde altin saklamak nedir yahu? Artik hirsizlar heryeri talan ediyor. Ben dugun aksami gelin odasinda altinlarimi saydim (esimin amcasi iclerine yazili kagit koydu ve k.valideme verildi liralar esimin amcasi ayni kagittin 1 tanede bize yazip verdi eee adam bankaci olumca :)) paralari da zaten sayip dugunun yapildigi mekan icin verildi. Bilezikler setler benim uzerimdeydi. Onlari da dugun gecesi eve gelince k.valideme verdim. Biz ertesi sabah erken balayina gittik, balayindan geldigimiz gun bize altinlarimizi geri verdiler. (Yazdigmiz kagit icindeydi)Hatta hemen kasa tutun biz bu altinlarla rahatt gezemiyoruz evi birakamiyoruz bile dediler espri olarak. Nitekim kiraladik kasayi eismle ben ortak yani ikimizde acabiliyoruz ve boyle bitti konu. Sizin esiniz sizin yaninizda degil gibi maalesef

Bir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..

Bence sen arabayı babanlara geri ver
Babanın malını satıp mı araba alacakmış
Zaten altınları da unut

Evde gelin ertesi vırt zırt günü yapin bahaneyle takarim diye alın .Bidaha vermezsiniz .Olur biter .
:işsiz:
Aa aa altinlara bakarlar bizde ne ayııııp dersiniz .:halay:

Valla seninkiler baya kurnazmis ayni seyi dugunden once hissettim dedim siz gorursunuz gittim hemen eve kasa aldım koydum yerine dugun bitti ayni şeyi kv soyledi soyle guvenli boyle guvenli falan bende dedim ben yerimi hazirladim sagol versem bitti unut altinlari bayramda falan gittiginde esin duymadan iste bence cok sinir oldum ya

Bir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..
senın altınınla araba nıye alınıyor?! onlar senın hakkın. bence o altınlar gitti

kv iste al at ben çok özeniyorum bileziklerimize evde de olsam takmak hem kendı altınlarımı verin ben kendim daha iyi güvenli bankada bir kasada saklarım böyle içim rahat değil de kusura bakmada senin gibi aklı başında bir kız bu görgüsüz çete gibi gibi aileye nasıl düştün yazık etmişsin sevmişsin lakn kime ? senin ayarında olmayan insanlarla akraba olmuşsun yazık gençliğine koca bari ailesine uymasaymıdı ama oyunlarsan çıkmış armut dibine düşermiş eşinde onlara ekmiş ya bu deveyi güdeceksın yada onu terk edip gıdeceksin !

Sinirden karnima kramp girdi, yardimci olacak mantikli bir fikir vermeyi o kadar cok istiyorum ki ama beynim durdu sanki. Esin zeytinyagi gibi uste cikmis, hakkini aramaman icin sindiriyor resmen. Seni sucluyor bir de utanmadan. Senin olani istiyorsun ya bundan daha dogal birsey olabilir mi

Kayinvaliden de hic iyiniyetli, yapici bir kadin degil zeytin. Esini nasil doldurdugu belli degil. Zor olcak ama sen sakinligini korumaya calis. Kayinvalidenin ekmegine yag surme, sakin ve kararli birsekilde hakkini aramaya devam et. Umarim su sayfaya iyi haberlerini yazdigini gorurum. Allah yardimcin olsun

yasal olarak senin 3 gun evvel tv de bile cikti hic simdi para meraklasi denmesin kulp bulmasin ama senin hatan basta belli bunlar neden nisanda konusmadin bankaya aticam deseydin keske..aldilarsa da harcadik desinler salak yerine koymak paragoz demek ne demek sizin annenizin yanina verseydiniz kac gun tutardi ki? ayrica madem boyle bir insanlar b3nce massindan az az birkkim yap habersiz .. of cok gerildim

Benim de kardeşimin düğünğn de geçen hafta olanları bilen bilir kardeşim balayına gittiğinde annemlere verdiler altınlatı bankaya koyacak vakit yoktu
Dün geldiler balayından annem teslim etti emaneti doğrsu da bu
Senin olan bişeyi alamıyosun isteyemiyosun böyle bi dünya varmı
Geç kalmışsın biraz ama imkansız değil git konuş kv ile anne altınları bankada saklamaya karar verdik bu ara bizim semtte hırsız vakası duydum içim rahat değil dersin en doğal hakkın ya
Hakkını savun.

bende katiliyorum herkese. kvden zaten terbiyesiz kocan ondanda dahada terbiyesiz.
akil var mantik var banka kasalari dururken niye kvdeme vereyim altinlarimi. ki benim kvdem asla almaz her verileni verdi bana.
dügün oncesi ac kasani bankada koy icine bukadarmi zor bunu yapmak. o altinlari size vermiyecekler. yada yok zaten harcandi ...

inanirmisin bütün altinlar benim üzerimde kasada. ve az degil. bir kere olsun nerde bu takilar diye sormaz esim . ne tuhaf kocalar var anlamadim. calissinda alsin arabasini senin takina mi güvenmis:)

canim hakikaten cok sinir bozucu bir durum. Hersey bir yana da kocam dedigim adamin bana sanki altin istedigim icin kültürsuz ve gorgusuzmusum gibi davranması agrima gidiyor ve cok hırslandırıyor. Niyetim kimseye ispat etmek deil ya da Allah korusun hava atiyormusum gibi dusunmeyin kesinlikle ama bana danisanlarin oldugu toplumda saygin konumu olan bir insanim. Ama bana daha kocam saygi duymuyor. Keske bi tek o saygi duysaydi da gerisini onemsemzdim. Cok kirilmisim bayanlar ya yazdikca anliyorum icim eziliyor o duydugum lafları dusundukce.
Denginizle mi evlendiniz?

Back