- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
Erkek arkadaşım ve ailesi ona takılan altınları alacaklarmış. Sebebi bugüne kadar ailesi götürdüğü için onların alması gerekiyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizde takılan tüm küçük altın ve paralar kuruşuna bile dokunmadan kıza verilir. Gelinde kendine bilezik yapar ve onda kalır. Hayır zaten evim arabam var altına ihtiyacımız yok borçsuz düğün yapacağız ama bu konunun sürekli karşıma çıkması sinirimi bozuyor. Bende bana takılanları aileme verirsem sıfıra sıfır elde var sıfır.. Artık benim ailemin bu konuyu sorun etmesi ve onların sürekli aynı şeyi tekrarlamasına dayanamıyorum..
Güncelliyorum, bana takılan altınlar bana kalacak bilezik set kemer vs. Onun tarafından damada takılan küçük altınlar onun ailesine, bana takılan küçük altınlarda benim aileme verilecek. 3 5 altın için bu aileyle tartışıp erkek arkadaşımla aramı bozmayacağım. Alsınlar gözleri doysun. En azından başından söylediler de düğün günü travma geçirmeyeceğim.
Güncelliyorum, bana takılan altınlar bana kalacak bilezik set kemer vs. Onun tarafından damada takılan küçük altınlar onun ailesine, bana takılan küçük altınlarda benim aileme verilecek. 3 5 altın için bu aileyle tartışıp erkek arkadaşımla aramı bozmayacağım. Alsınlar gözleri doysun. En azından başından söylediler de düğün günü travma geçirmeyeceğim.
Son düzenleme: