• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah düğünde nikahınız oturarakmı yoksa ayaktamı kıyılsınn...

beriina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
kızlar mrb yenı trend ayakta nıkah zatenn gelınlıkle oturmakta bi haylii zorr sizce hangisii yorumlarınızı beklıyorum

bizimki ayakta olacak , nikah masası hiç düşünmedim , ayakta daha estetik geliyor gözüme şu an .
oturmak istedğimiz zaman da arkadaşlarımızın masasına otururuz diye düşündük

Zaten yeterince yorulucaksınız, bari nikah kıyılırken k-çımız yer görsün de bira dinlenelim yaa....

Bayadır nikaha falan gitmiyorum heralde hiç ayakta kıyılan nikah görmedim, ama bence oturarak daha iyi....
Ayrıca bu gelinlikle oturmak çok zor efsanesi nereden çıktı çoook merak ediyorum...
Gelinliğim gayet de kabarık, tarlatanlı bir modeldi ama o kadar çok oturdum kalktım hiiç sorun yaşamadım...
Kına gecesinde 3 saat boyunca üsütmdeydi, kah oynadım kah halay çektim kah oturdum yemek yedim, hiç ama hç zorlanmadım, bir tek halay çekerken zor oluyo, biri eteğine basıyor falan....
ızmitte kuaförde giydim, resim çekindim, arabaya binip gölcüğe geldim baba evine, baba evinde biraz yemek yedik, gelin alma oldu haddi orda gelin arabasına bindim ıstanbula geldim, ıstanbulda nikah salonuna, nikah kıyıldı hooop ordan çıktık arabayla eve, evde başım hariç bir duş aldım, hoop tekrar atladık arabaya kireçburnuna yenekli eğlencenin yapılacağı yere... Yemek yedim göbek ttım şarkı söyledi...
Gelinliğin hiçbir zorluğunu yaşamadım....

Ama farklı olsun ayakta olsun diyorsanız okey, ama gelinlikle oturmak zor bahanesi bence anlamsız, çünkü hiçbi zorluk yaşamadım ben...

Ammmmaaaaan:) Ben heyecandan anlamadım ki oturdum mu ayakta mıydım amuda mı kalktım....boşver canım, ne fark edecek

Zaten yeterince yorulucaksınız, bari nikah kıyılırken k-çımız yer görsün de bira dinlenelim yaa....

Bayadır nikaha falan gitmiyorum heralde hiç ayakta kıyılan nikah görmedim, ama bence oturarak daha iyi....
Ayrıca bu gelinlikle oturmak çok zor efsanesi nereden çıktı çoook merak ediyorum...
Gelinliğim gayet de kabarık, tarlatanlı bir modeldi ama o kadar çok oturdum kalktım hiiç sorun yaşamadım...
Kına gecesinde 3 saat boyunca üsütmdeydi, kah oynadım kah halay çektim kah oturdum yemek yedim, hiç ama hç zorlanmadım, bir tek halay çekerken zor oluyo, biri eteğine basıyor falan....
İzmitte kuaförde giydim, resim çekindim, arabaya binip gölcüğe geldim baba evine, baba evinde biraz yemek yedik, gelin alma oldu haddi orda gelin arabasına bindim İstanbula geldim, İstanbulda nikah salonuna, nikah kıyıldı hooop ordan çıktık arabayla eve, evde başım hariç bir duş aldım, hoop tekrar atladık arabaya kireçburnuna yenekli eğlencenin yapılacağı yere... Yemek yedim göbek ttım şarkı söyledi...
Gelinliğin hiçbir zorluğunu yaşamadım....

Ama farklı olsun ayakta olsun diyorsanız okey, ama gelinlikle oturmak zor bahanesi bence anlamsız, çünkü hiçbi zorluk yaşamadım ben...

canım sen yasamamısın cok güzel ama yaşayanlarıda görmemişsin sanırım o biraz giydiğin gelinlik modeliylede alakalı ben tarlatanlı bı gelınlık istemıyorum bana zor olcanıda düşünmüyorum ama bunu yaşayan arkadslarım var bizat şahit oldum ama rahatlık acısından değilde daha cok estetik açıdann düşünüyoruz galiba:):)

Estetik anlayışı herkese göre değişir tabii benim nikah masam da düğündeve kınada bizim için hazırlanan masalar da çok şık estetik ve güzeldi...
Herkesin fikri tabii, dediğim gibi ben hiç ayakta kıyılan nikah görmedim, görmediğim için de şuan gözümde canlandıramıyorum.
Yani oturarak yada ayakta masa güzel süslendikten sonra her ikisi de estetik olur heralde...

gelinlikle oturup kalkmak zor değil benim çok kbarık olmasa da altında tarlatanı olan bi gelinliğim vardı içinde korse olmasına rağmen oturup kalkmakta hiç zorlanmadım yardım da almadım. ayakda nikah hiç görmedim ama görsem garipserim tuhsf gelir gözüme. öyle alelacele işmiş fast food nikahmış gibi

bende ayakta nikah kıyıldığını görmüştüm stand gibi adı nikah kürsüsü sanrım bencede bildiğimiz masada kıyılan nikah daha güzel ayakta nikah istemezdim .

ben daha evlenmedim ama gelinlikle oturup kalkmanın çok zor olacağını düşünmüyorum

bende ayakta kıyılan bir ni,kah görmedim ama tabi değişik bişi..eeeee nikah kıyıldı diyelim imzayı nasıl atacaksınız.yada imza atmadan gelini öpebilirsinmi diyecek memur.yabancı filmlerde klisedeki nikahlar gibi.

alışkanlık meselesesi alışkın olmadığımdan bana tuhaf geldi belkide.

ama o an heyeccandan insanın ayakları titriyor.oturmak benceda daha iyi.düşünsene gelin damat iki şahit memur 5 kişi ayakta.ne bilim tuhaf geldi bana

ne demişler her zaman bir bilene sor:)
kızlar eğer klasik bir düğün yapacaksanız normal bır nikah masası hazırlatın
eğer kokteyl tarzı bi düğün planlıyosanız ozaman ayakta nikahınızın kıyılacağı kürsü tarzı nikah masalarını tercih edin..
edindim bilgileri sizlerlede paylaşmak istedim..
neyse bunlar detay umarım herkezin gönlünce olur

http://hizliresimyukle.com/showpic-1982/ayakta_masa.jpg

http://hizliresimyukle.com/showpic-1983/normal_masa.jpg

Şimdi alttaki ve üstteki iki masa arasındaki 7 farkı bulun....
Bence oturulan masa çok daha şık duruyor...
Ayrıca üstteki ayakta nikah masası tabir edem masanın normal oturulan nikah masasından hiçbir farkını göremedim 5 sandalye dışında...

Yani çok çok farklı bir estetiklik çarpmadı gözüme....
Bence estetiği yaratan masanın süslemesi, ayakta yada oturuluyor olması estetiklik açısından bişey değiştirmiyor....

Son düzenleme:
beriina ya katılıyorum koktely için uygun olabilir ama normal bir düğün organızasyonu için uygun değil hem ayakta nasıl damadın ayağına basılır ki :dance:

Ayakta nikah bende hiç görmedim.
Sanırım kilise nikahında ayakta oluyor tek hatırladığım bu..
Oturarak oldu bizim ki zaten düğünde bütün gece tek oturduğum andı
.

:)
estetiklik ayakta yada oturmakta değil tabikidee bu senin yorumun ben acıklamamı yaptım düğününe mekanına kişisine göre değişir.. görsellik herkeze göre değişen bir kavram çok süslenmiş şatafatlı birşey sana hoş gelebilir.. bır başkası daha sade ve yalın birseyden hoşlanabılır ...dolayısıyla estetık te kısıden kısıye degısır...sen hoşuna gideni yapmısınn bitmiş ama her gün hersey değişiyoo yeniliklerede açık olmak lazımm:)

çerkezler in nikahları ayakta oluyo genelde .. bizim komşumuz çerkez. düğün başından bitene kadar gelin-damat hep ayaktaydı masa başında ..hiç oturmadılar..şaşıp kaldım. bende çerkez gelini olucam kısmetse.. hemen onbu sordum öyle bi adet yokmuş onlarda Allah tan delikafadulden

canım senın düğün ne zaman bellimi tarih

belli canim 10 temmuz 20:30 insallah
bu da begendiklerime yakin bir nikah toren alani eklemek istedim
$nikahmasasi.jpg

Son düzenleme:
Back