Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki ayakta olacak , nikah masası hiç düşünmedim , ayakta daha estetik geliyor gözüme şu an .
oturmak istedğimiz zaman da arkadaşlarımızın masasına otururuz diye düşündük
Zaten yeterince yorulucaksınız, bari nikah kıyılırken k-çımız yer görsün de bira dinlenelim yaa....
Bayadır nikaha falan gitmiyorum heralde hiç ayakta kıyılan nikah görmedim, ama bence oturarak daha iyi....
Ayrıca bu gelinlikle oturmak çok zor efsanesi nereden çıktı çoook merak ediyorum...
Gelinliğim gayet de kabarık, tarlatanlı bir modeldi ama o kadar çok oturdum kalktım hiiç sorun yaşamadım...
Kına gecesinde 3 saat boyunca üsütmdeydi, kah oynadım kah halay çektim kah oturdum yemek yedim, hiç ama hç zorlanmadım, bir tek halay çekerken zor oluyo, biri eteğine basıyor falan....
İzmitte kuaförde giydim, resim çekindim, arabaya binip gölcüğe geldim baba evine, baba evinde biraz yemek yedik, gelin alma oldu haddi orda gelin arabasına bindim İstanbula geldim, İstanbulda nikah salonuna, nikah kıyıldı hooop ordan çıktık arabayla eve, evde başım hariç bir duş aldım, hoop tekrar atladık arabaya kireçburnuna yenekli eğlencenin yapılacağı yere... Yemek yedim göbek ttım şarkı söyledi...
Gelinliğin hiçbir zorluğunu yaşamadım....
Ama farklı olsun ayakta olsun diyorsanız okey, ama gelinlikle oturmak zor bahanesi bence anlamsız, çünkü hiçbi zorluk yaşamadım ben...
bizimki ayakta olacak , nikah masası hiç düşünmedim , ayakta daha estetik geliyor gözüme şu an .
oturmak istedğimiz zaman da arkadaşlarımızın masasına otururuz diye düşündük