Düğünde ne giysek sorunu

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kızlar sabahın korunde düştüm buraya. 4 hafta sonra çok sevdiğim bir kuzenim evleniyor. Kınası ve düğünü var. Bende henüz yeni hamile olduğumu öğrendim Allah bağışlarsa o zaman 9 haftalık olacak.

Ben henüz giysi alışverişini yapmamıştır ama simdi tikandim normalde kınada kısa düğünde ise uzun bacak ustu yırtmaçlı elbise bakiyordum begenmistimde ama simdi ayakkabı sorunu var malum hamileler düğünde ne giyer babet mi topuklu mu?

Foto çekimlerinde topuklu giyerim diye düşünüyorum ama salonun içinde uzun abiyeye babet giysem elbise uzun kalir.
Kısa elbiseye babet giysem babette hiç sevmem çocuk gibi olurum diye düşünüyorum. Benim gibi ara döneme illa denk gelen olmuştur sizler ne giydiniz nasıl giydiniz acaba kına ve düğünde de uzun abiye alıp altına hafif mantar topuk sandaletmi gitsem diyorum görünmez mi acaba diye dusunuyorum?

Canım 9 haftalıkken karnın olmaz topuklu giyebilirsin diye düşünüyorum :) ayni durumdayiz hatta ben 16 haftalık hamileyim 20 güne kuzenimin düğünü var 6 aydan önce karnim olmadığı için topuklu giymeyi düşünüyorum :)

Ben 2 aylık hamileyken abimin nişanina kadife balık model bi elbise ve topuklu ayakkabı giymiştim. Gorunmemesine rağmen. Sonuçta kilo yok bişey yok herşey daha henüz yeni başlıyor. Belli bi saat sonra tabanlarim ağrıdı evin içinde olduğu için mecbur çıkardım çıplak ayakla dolaştım. Yanınıza mutlaka babet alın bence. Ama topuklu giymekte bi sakınca görmedim düşmeyin allah korusun o yeter. Çok yorulursaniz da çıkarırsınız kimse de bişey demez hamilesiniz. Kınaya yine dizde giyersiniz düğününe de bana nasip olmadı ama şeyi hayal etmiştim şu göğüs altından ayaklara kadar düz uzanan elbiseler olur ya. Onlar çok güzel ve rahat olur diye düşünüyorum. Üst kısmı da yarım kol ya da dirsekte dantelli olacak offff. Bi bulamadım şöyle

Yok aslında derdim göbek değil gebelikte topuklu ayakkabı sakincalimi değilse istediğim elbiseyi alırım ama sakincaliysa iste napiyorsunuz diye sormak istemiştim aslında.

9.haftada topuklu giyilebilir 2 3 saat bence. yaniniza babet alirsiniz her ihtimale karsi.

aslinda en iyi cevabi doktorunuz verir.

Yok aslında derdim göbek değil gebelikte topuklu ayakkabı sakincalimi değilse istediğim elbiseyi alırım ama sakincaliysa iste napiyorsunuz diye sormak istemiştim aslında.
Siz yine de doktorunuza sorun ama benim bildigim kadariyla hamileleik ilerledikce omurga sekil degistirdigi icin topuklu ayakkabi ile dengenizi bulamiyorsunuz. Dolayisiyla bebek icin sakincali olmasa da giyemiyorsunuz. Henuz vucudunuz degismedigi icin istediginizi giyebilirsiniz bence.

Bu kadar bir topuk olabilir. Denge sorunu da olmaz çok yormaz da. Ben düğünümde bunun daha kisasini giymiştim topuklu giyme özürlü olduğum için..

Canim dikkat edersen nolcak ki. Ben 8 aylık kocaman göbeğim varken topuklu giymiştim. Tabi büyük dikkat etmiştim. Ayrıca o zamanlar ayaklarım da çok şişti masa altında cikariyordum bazen kimse görmeden

Normalde topuklu ayakkabıya alışıksan 3-4 saat topukluyla gezmek hiç birşey yapmaz
Ben 4-5 aylık olana kadar ise giderken giyinmeye devam ettim iki hamileliğimde de.. ne zaman göbek beli zorluyor o zaman alcak giymek yetiyor bence... tabi 8-9 santimi de aşma:)
İnsallah bulantın olmaz:) benim o haftalarım zorluydu, ona da önlem al...
Tebrikler bu arada sağlıkla kavuş bebeğine

Esra erol bayağı neredeyse son ayına kadar topuklu giyip programa çıkıyordu o geldi aklıma..

Tebrik ederim. İnan çok sevindim
Allah çok güzel bir hamilelik süreci nasip etsin.

Topuklunun bir sakıncası yok diye biliyorum gebelikte. Bence babet olmaz. Ama yanına al, dursun çantanda. Ayakların şişer ya da ağrırsa değiştirmek için.

dolgu yada platform topuk giyebilirsin. yanına da babet alırsın yorulduğun an geçiriversin ayağına

Ben 6 haftalık hamileyken topuklularla bütün gece oynamıştım bile. Daha minnacık o topuklu giymekle Bi şey olmaz.

Benim doktorum çok rahat bir doktor olmasına rağmen uyardığı şrylerden biri buydu. Topuklu yok, dar giymek yok, en başından beri.
Hafif topuk ise öneriliyordu diye hatırlıyorum, şık olmasa da birleşik topuklu birşey bakabilirsin.

Topuklu ayakkabı hamilelikte kişiye bağlı aslinda yani giyince sizde rahatsızlık vermezse sorun olmuyor bebege bir sakıncası yok ... ama 9 haftalık hamilelikte cokta rahatsız etmez gibi olmazsa yaniniza bir babet alin rahatsiz hissederseniz değiştirirsiniz... bebeğiniz hayırlı olsun

9. haftada sizi kisitlayacak birsey olmaz. Dusmeyeceginiz icerisinde guvenli yureyebileceginiz ne varsa onu giyin.

Neden topuklu giyemiyorsunuz anlamadım. Ben karnım burnumdayken bile ara sıra giydim mecbur çalışırken. Zaten 9 haftalık olacaksın birkaç saatten bir şey olmaz.

Ben 7 aylık hamileyken topuklu giydim bir arkadaşın nisaninda. Ama arabada spor ayakkabı vardı. Gelirken ve dönerken ayağımda hep sporlar vardı.

13 haftalıkken topuklu giydim birşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…