Merhaba kızlar sabahın korunde düştüm buraya. 4 hafta sonra çok sevdiğim bir kuzenim evleniyor. Kınası ve düğünü var. Bende henüz yeni hamile olduğumu öğrendim Allah bağışlarsa o zaman 9 haftalık olacak.
Ben henüz giysi alışverişini yapmamıştır ama simdi tikandim normalde kınada kısa düğünde ise uzun bacak ustu yırtmaçlı elbise bakiyordum begenmistimde ama simdi ayakkabı sorunu var malum hamileler düğünde ne giyer babet mi topuklu mu?
Foto çekimlerinde topuklu giyerim diye düşünüyorum ama salonun içinde uzun abiyeye babet giysem elbise uzun kalir.
Kısa elbiseye babet giysem babette hiç sevmem çocuk gibi olurum diye düşünüyorum. Benim gibi ara döneme illa denk gelen olmuştur sizler ne giydiniz nasıl giydiniz acaba kına ve düğünde de uzun abiye alıp altına hafif mantar topuk sandaletmi gitsem diyorum görünmez mi acaba diye dusunuyorum?
Siz yine de doktorunuza sorun ama benim bildigim kadariyla hamileleik ilerledikce omurga sekil degistirdigi icin topuklu ayakkabi ile dengenizi bulamiyorsunuz. Dolayisiyla bebek icin sakincali olmasa da giyemiyorsunuz. Henuz vucudunuz degismedigi icin istediginizi giyebilirsiniz bence.Yok aslında derdim göbek değil gebelikte topuklu ayakkabı sakincalimi değilse istediğim elbiseyi alırım ama sakincaliysa iste napiyorsunuz diye sormak istemiştim aslında.
dolgu yada platform topuk giyebilirsin. yanına da babet alırsın yorulduğun an geçiriversin ayağınaMerhaba kızlar sabahın korunde düştüm buraya. 4 hafta sonra çok sevdiğim bir kuzenim evleniyor. Kınası ve düğünü var. Bende henüz yeni hamile olduğumu öğrendim Allah bağışlarsa o zaman 9 haftalık olacak.
Ben henüz giysi alışverişini yapmamıştır ama simdi tikandim normalde kınada kısa düğünde ise uzun bacak ustu yırtmaçlı elbise bakiyordum begenmistimde ama simdi ayakkabı sorunu var malum hamileler düğünde ne giyer babet mi topuklu mu?
Foto çekimlerinde topuklu giyerim diye düşünüyorum ama salonun içinde uzun abiyeye babet giysem elbise uzun kalir.
Kısa elbiseye babet giysem babette hiç sevmem çocuk gibi olurum diye düşünüyorum. Benim gibi ara döneme illa denk gelen olmuştur sizler ne giydiniz nasıl giydiniz acaba kına ve düğünde de uzun abiye alıp altına hafif mantar topuk sandaletmi gitsem diyorum görünmez mi acaba diye dusunuyorum?
Topuklu ayakkabı hamilelikte kişiye bağlı aslinda yani giyince sizde rahatsızlık vermezse sorun olmuyor bebege bir sakıncası yok ... ama 9 haftalık hamilelikte cokta rahatsız etmez gibi olmazsa yaniniza bir babet alin rahatsiz hissederseniz değiştirirsiniz... bebeğiniz hayırlı olsunYok aslında derdim göbek değil gebelikte topuklu ayakkabı sakincalimi değilse istediğim elbiseyi alırım ama sakincaliysa iste napiyorsunuz diye sormak istemiştim aslında.
Merhaba kızlar sabahın korunde düştüm buraya. 4 hafta sonra çok sevdiğim bir kuzenim evleniyor. Kınası ve düğünü var. Bende henüz yeni hamile olduğumu öğrendim Allah bağışlarsa o zaman 9 haftalık olacak.
13 haftalıkken topuklu giydim birşey olmadı.Merhaba kızlar sabahın korunde düştüm buraya. 4 hafta sonra çok sevdiğim bir kuzenim evleniyor. Kınası ve düğünü var. Bende henüz yeni hamile olduğumu öğrendim Allah bağışlarsa o zaman 9 haftalık olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?