• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde ne giysek sorunu

Hayırlı olsun, çok sevindim gebeliğinize.

Konuyla ilgili tecrübem yok fakat birkaç saatten bir şey olmaz diyen çok olmuş. Yanınıza alçak topuklu yedek bir ayakkabı daha alırsanız değiştirebilirsiniz. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.

5 aylik olana kadar normal kıyafetlerimi giydim. Ondan sonra 13 kilo aldım daha erken giymek istiyorsaniz topuklu giyin yanınıza babet alın. En temizi.

Konuyla alakasız ama uzun zamandır takip ediyordum yazılarını çok sevindim bebeğe. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.

Ben 29 haftalık gebeyken kardeşimin nişanı olmuştu. Hafif bir topuklu ile iadre edebilmiştm.

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok yüksek topuklu giyip riske girmeyin bence mantar topuk ve babet de abiye kıyafetlerle uyum sağlamaz kısa topuklu bantlı sandaletler var onlar olabilir sanki su model gibi images-2.webp

Kendimi bildim bileli topuklu ayakkabi giydim ve hiç dustugumu hatırlamıyorum. Benimki de su an 8 haftalik ve düğünde 12 haftalik olacağım. Doktorum onermiyoruz dedi, denge kaybindan dolayi. Sanırım ben giymeyecegim. Zaten boyum 175 artik bu seferlik de babet olsun:)

Cute ne zamandir istiyodun bu hamileligi o yuzden bence sevimli bi seyler giy
Gayet guzel bi kadinsin bence cocuk gibi olmaz ..
Rahat ve sık bi seyler tercih edebilirsin ..

Back
X