Düğünde Dans

ben bachata yapmak istiyorum amaa gelinlikle olmaz diyolaaaa :)) irem derici den artık gına geldi bir de ıyyy...

ya şimdi herşey insanların o anki mutlulugunun dahada zirveye taşınması.
eskiden dügün diyince. iki kırıtıp oynama vs. idi.
ama şimdi ne konseptler. ne pankartlar. ne farklılıklar var.
kına gecesinde en basiti. ne bindallar cıktı ya. ne degişik aksesuarlar cıktı.
zaman gittikce herşey farklılaşıyor.
enişteyle nikah tazeleyin

kolbastı oynuyan gelinler vardı bi arada. bendemi oynasam acabaki
vitrin gibi yada porselen bebek gibi durmam

genç kuşak ele geçiriyor düğünleri demek..
öncesinde tabi pankartlar şunlar bunlar yoktu, gerçi hiç de görmedim düğünlerde ama farklı danslar eden gelin damat ya da beklenmedik konsept değişiklikleri gördüm.
bir de bu işi yapan organizasyon firmaları var ben evlenirken araştırmıştım da sonra kaldı öyle. çok ilginç fikirler verip, basit şeylerle farklılık katabiliyorlar gerçekten.
eskisi gibi gelinlerin süzüm süzüm süzülmesi yok artık. mikrofonu eline alıp he dans ediyor hem de şarkı söylüyor gelinler..
gelinlğin falan bell mi?

aştık bişileri. gelin dedigin hanım hanımcık dururdu. az oynadımı.
ayyy geline bakk ne meraklıymış. ne oynakmış ayy görüyomusun hiç aglamadıda.
aglarsanda ayyy yavrum nasılda aglıyo. sanki ailesini görmücek demeler falan. bu söylemelr bitmez.
şuan daha iyi bence.
sonucda iki kişi hayatını birleştiriyor. gün onların günü. o gün oynamıcak. farklılık yapmıcakalrda ne zaman yapıcaklarki.
kına gecesinde bile kızlarımızın aglaması taraftarı degilim ben.
onun kına gecesi ya. niye aglatıyosunuzki

gelinliğim henüz belli degil. kiralıcagımız için. aklımdada zaten istedigim model belli.
hafta içi büyük ihtimal halletmiş olurum. bugün iş cıkışı bakıcam

Ablam ağlamadı kınada ve düğünde baya oynadı diye "ne meraklıymış" diyenler olmuş. Ah ah, düğünün eğlenmek için yapıldığını hâlâ anlamayan teyzeler topluluğu..

bana da kolbastıdan tiksinti geldi itiraf etmek gerekirse.
hele bir bayana hiç yakıştıramıyorum

ben hiç ağlayamadım. ağla diye destek çıkanlar da oldu ama mümkün değil..
ben ağlanacak bir şey göremiyorum. sevdiğin insanla doğanın dengesine uygun olarak hayatını birleştiriyorsun. annen babanla sadece evlerin ayrılıyor.

üzgünüm ama bunu yaparsam taşıdığım diğer konu sahiplerine haksızlık yapmış olurum. konuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

bu zihniyet cok az insanda var ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…