hayır biz sana nasıl yardım edelim, anlamadım ki? zaman makinesi mi icad edelim şimdi senin saçın işin? başka derdin mi yok allasen, saçım kötü oldu diye kederleniyorsun.
Bende kendi düğünün sandım
Millet hergün her saniye senin düğündeki görüntünü düşünecek tüm ülke seni konuşacak boy boy fotoğraflarını asıp bakıp bakıp gülecekler sana yandın sen.
Tatlım merhaba öncelikle çok üzüldüm durumuna. Ben seni cok iyi anlıyorum. Kuaforler (işinin ehli olanlar haric)acayip berbat yapıyor saçı da makyajı da
benim teyzem evlendi geçen yıl
teyzem e dedim ki saçımı makyajı mi ben yapi cam yok tutturdu kuaför yap sin diye. Iyyy öyle çirkin birşey oldum kı. Seksenlerin kadını yaptılar beni. Halbuki benim istediğin saç altı üstü masaydi teyzemin evlenmesi ni çocukluk dan beri beklerim
Biraz geç evlendi de. Bende nikah sahidiyim. O iğrenç sacla ne yazık ki bu özel günü geçirdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum emin ol. Sıkma canını olan oldu artık. Biliyorum ortada prensesler gibi salinmanin hayalini kuruyor dun. Ama oldu bir kere hiç sıkma canını. Sen kalk şimdi şöyle suslen puslen geç aynanın karşısına ben prensesler kadar güzelim de. Kuaförün aptalligi de. Kendine baktıkça da mutlu ol.
Bozsaydın saçını çok zor değil ben kendi düğünümde saçımı açık bıraktım.
Senin gibi bir sürü cem yılmazın tabiri ile görümce topuzlu kişiler vardı.
Bence hiç yakışmıyor. Yaptırmayın yapana da mani olun.
Dipnot: Geçmiş geçmişte kaldı de artık yeni düğünlere bakarsın
Aynisi bana hem nisanimda hem dugunumde oldu
Ders almadim erkek kardesimin dugununde de ayni kuafore gittim, yine berbat oldu. Allahtan evde spreyim vardi, hemen bi ense topuzu yaptim, yaptigi makyaji silip kendim yaptim, valla onun yaptigindan daha guzel oldu.
Bundan sonra ozel gunlerde kuafore gitmeyi dusunmuyorum.
Sacimi kendim kesiyorum, kaşimi kendim aliyorum ohh miss.
İşte bu yuzden kuaforlere artık gitmiyorum.
Belki ayda yılda bir fön çektirmek için o kadar..
Bugüne kadar hiç işinin ehli bir kuafore denk gelmedm.
İstediğim sıradan bir topuzu gosteriyorum bunu istiyorum diyorum kadın diyor ki hiç estetik değil.
Ben bunu istiyorum diyorum yapıyor alakası yok.
Saçın onu orgulu olacak arada bir kaç parça saç çıkacak gayet basit bir model. Saç niye cikarmadiniz diyorum bilmem öyle güzel olmaz diye düşündüm diyor.
Sana fikrini soran oldu sanki.
O yüzden sacimida makyajimi da kendim yaparım. Herkes kuaforde mi yaptırdın hangi kuaför diye sorar. En güzeli
yazık ya aylardır hazırlanıyormuş kız öyle demeyin pardonda ne diye bu hazırlık kime bu süs görücü falan mı çıkar diye tam anlamadım ağlancak ne var , gelin olsan neyse ilginçsin valla saçına fön çek iki de makyaj yap çık git , senin o kadar süs püs yapman komik durur tabi topuz falan ne gerek. ders olmuştur sana birdaha ki akraba düğününe öyle yapmazsın.
Anlamadığım kuaför saçınızi makyajınızı yaparken siz ne yapıyordunuz? İstediğinizden farklı birşeye dönüşürken müdahale etseydiniz.
Herşey bitince mi baktınız aynaya ki öyle olsa dahi beğenmedim,istediğim bu degildi deme şansınız vardı yani.
Bide kamera seni çektiyse yandın ömür boyu öyle kalacaksın hafızalarda.hele birde yakışıklı akrabası olan birinin fotoğraf karesinde arka fonda cıktıysan yandın yandın...ayy bu filancanın kızı değilmi arkadaki, ne çirkinmiş diycekler
Amann takdığın seye bak salla gitsin