Düğünde çok çirkin oldum moralim bozuk :(

Kızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü :KK43:(
Tamam iste bir yil sonraki bulusmaniza muhtesem bir gorunumle cikarsin. Herkes vaaov dee unutulur gidilir..

Nasıl yardım edelim o_O mesela akrabalarını arayıp tek tek mrsçikilata kuaförün azizliğine uğradı aslında çok güzel bir kadın mı diyelim :KK14:

Belki sana öyle gelmiştir canım.bi fotoğraf koy istersen yüzünü kapatıp.gerçekten kötü mü olmuş biz de fikrimizi söyleyelim.yaşın kaş bu arada yaa genç ve bekarsın sanırım

ben seni anlıyorum ya :)
ablamın düğünü iki gün sürdü ilk gün berbattım kuaförde en sona kaldım saçma sapan bir düz fön günlük makyaj cidden moralim bozulmuştu ama ikinci gün işi sağlama aldım saçım makyajım güzeldi de öyle moralim düzeldi öyle yaşım küçük falan da değildi 26 yaşındaydım :KK53:
moral bozukluğunu anlıyorum tabi ama senin avantajın uzak akraba düğünü olması.
çok yakının veya kendi olayın olunca daha pis bir durum öyle düşün rahatla :)

bak nişanımda o kadar bozuk maşa istememe rağmen telefon kablosu gibi saç yaptılar, perçemlerimi de kabartınca oldu mu sana Avrupa Yakası Makbule? zar zor bukleleri açtırdım kabarıklığı indirip tokaladım küstah kuaförden bir araba laf işittim nişan boyu surat 5 karış! değdi mi? Asla.
takma böyle şeyleri yaş geçtikçe öncelikler ve bakış açısı farklılaştıkça bu takıntıların lüzumsuzluğunu anlıyorsun.

Kızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü :KK43:(

Ben de zaman makinası var söyle hemen hangi güne dönüyoruz??

Ya da hafıza silici var, adres ver seni hatırlamasını istemediklerinin gidip hafızasını sileyim. Yer mekan önemli değil ışın makinamla tek tek ışınlanırım.

Ablacım nasıl yarım edelim sen söyle yeter ki?

X