- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi Mrschocolate
Saçın çok kötüydü yardım edelim... Nasıl yardım edelim? Salla gitsin geçmişe geçmiş ola..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinkide şansızlık olmuş valla çok hazırlanmıştım saç hepsini mahvetti ona yanıyorumAyyy bende abimin düğününe o kadar özendim. ......O koca popoma balık elbise almıştim tam bir Facia...... herkes klasik giyinmiş. ...kına gecesiydi. ..biz kınaya 10 kışı gittik uzakdaydi......hele klasik giyinmiş. ....ben tam yürüyen abajur gorumceydim......boşver kimse hatırlamıyor ...hatırlanan gelin ve damat
Olanla ölen care olmaz canım üzülme..Kendini kötü hissetme yaaa zaten bu kuaförlerin bildiğini okuması ve cok güzel diretmesi yokmu sende orada müdahale edip değiştirtseydin ..olmus olanKızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü (
Şok diyetleri gibinmii :))))))))Bir daha ki görüşmede şok etkisi yaparsınız.İyi yönden bakın.