Düğünde çok çirkin oldum moralim bozuk :(

Saçın çok kötüydü yardım edelim... Nasıl yardım edelim? Salla gitsin geçmişe geçmiş ola..

Bendede olmustu bi sefer.
Herkes asil guzel giymisken ben rengarenk gunluk kiyafet giymistim.
Guzel olur sanmistim. Salona varinca anladimki hayir. Berbat olmusum.

Ama olan oldu. Eger soran olursa o senmiydin diye: yoo ben degildim o, karistirdiniz galiba de kac ordan:KK76:

Ayyy bende abimin düğününe o kadar özendim. ......O koca popoma balık elbise almıştim tam bir Facia...... herkes klasik giyinmiş. ...kına gecesiydi. ..biz kınaya 10 kışı gittik uzakdaydi......hele klasik giyinmiş. ....ben tam yürüyen abajur gorumceydim......boşver kimse hatırlamıyor ...hatırlanan gelin ve damat

Ayy...
Konuyu acarken gelin sensin sanmistim.
Emin ol kimse seni hatirlamayacak bile.. Bunun icin durup durup aglanir mi :KK49:

Size ancak zaman makinesi olan birileri yardım edebilir bu saatten sonra. Ne yapabiliriz ki?

Başlığı okuyunca kendi düğününüz zannettim. Emin olun oradaki kimse sizin önemsediğiniz kadar önemsememiştir saçınızı, kıyafetinizi.

Ayyy bende abimin düğününe o kadar özendim. ......O koca popoma balık elbise almıştim tam bir Facia...... herkes klasik giyinmiş. ...kına gecesiydi. ..biz kınaya 10 kışı gittik uzakdaydi......hele klasik giyinmiş. ....ben tam yürüyen abajur gorumceydim......boşver kimse hatırlamıyor ...hatırlanan gelin ve damat
Sizinkide şansızlık olmuş valla çok hazırlanmıştım saç hepsini mahvetti ona yanıyorum

Kızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü :KK43:(
Olanla ölen care olmaz canım üzülme..Kendini kötü hissetme yaaa zaten bu kuaförlerin bildiğini okuması ve cok güzel diretmesi yokmu sende orada müdahale edip değiştirtseydin ..olmus olan

X