- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- Konu Sahibi Mrschocolate
Sen at fotonu ben seni photoshop la düğünün en güzel kızı yapıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar iyiliksever bir kadınSen at fotonu ben seni photoshop la düğünün en güzel kızı yapıyım
Ahh saol:) teknoloji gelişti insan kendini motive ediyor, arada kendime yapıyorum:) sabah kalkıp foto cekiniyorum,bi yapıyorum düğüne gidecek gibi saç makyaj 10 numara oluyor:))))ne kadar iyiliksever bir kadın
Ya gerçekten çokk teşekkür ederim benim için moral oldunuz malesef bende bu psikolojiden çıkamadım en kısa zamanda bi düğün daha olurda inşallah güzel gidip unuttururmTatlım merhaba öncelikle çok üzüldüm durumuna. Ben seni cok iyi anlıyorum. Kuaforler (işinin ehli olanlar haric)acayip berbat yapıyor saçı da makyajı da
benim teyzem evlendi geçen yıl
teyzem e dedim ki saçımı makyajı mi ben yapi cam yok tutturdu kuaför yap sin diye. Iyyy öyle çirkin birşey oldum kı. Seksenlerin kadını yaptılar beni. Halbuki benim istediğin saç altı üstü masaydi teyzemin evlenmesi ni çocukluk dan beri beklerim
Biraz geç evlendi de. Bende nikah sahidiyim. O iğrenç sacla ne yazık ki bu özel günü geçirdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum emin ol. Sıkma canını olan oldu artık. Biliyorum ortada prensesler gibi salinmanin hayalini kuruyor dun. Ama oldu bir kere hiç sıkma canını. Sen kalk şimdi şöyle suslen puslen geç aynanın karşısına ben prensesler kadar güzelim de. Kuaförün aptalligi de. Kendine baktıkça da mutlu ol.