Düğünde çok çirkin oldum moralim bozuk :(

bozdurup tekrar yaptırabilirdin de neyse artık iş işten geçmiş yapacak bir sey yok. geçmişe sıkışıp kalma, bugüne bak...

Sen o akrabaların tam listesini ver bana
Ben de bi bakayım toplu hipnoz seanslarında indirim var miymis :KK14:

:KK14:Senn yine akrabanin dugunu benim kendi dugunmde sacimi makyajimi kotu yaptilar neyseki iki dugunum oldu mersinde cok guzeldm zaten onemli olan da orasiydi istanbulda sacim berbatti makyajida silip kendim duzelttiydim

Hayir konunun sonunda nooluuur yardim edin yazmissin.Napabiliriz ? Zaman makinasiyla gecen haftaya mi donelim napalim ?

siz akrabanızın düğününde çirkin olmuşsunuz.
ben kendi düğünümde çirkin oldum o daha kötü:mad:
hatırlamak dahi istemiyorumEn Büyük KK

Tatlım merhaba öncelikle çok üzüldüm durumuna. Ben seni cok iyi anlıyorum. Kuaforler (işinin ehli olanlar haric)acayip berbat yapıyor saçı da makyajı da
benim teyzem evlendi geçen yıl
teyzem e dedim ki saçımı makyajı mi ben yapi cam yok tutturdu kuaför yap sin diye. Iyyy öyle çirkin birşey oldum kı. Seksenlerin kadını yaptılar beni. Halbuki benim istediğin saç altı üstü masaydi teyzemin evlenmesi ni çocukluk dan beri beklerim
Biraz geç evlendi de. Bende nikah sahidiyim. O iğrenç sacla ne yazık ki bu özel günü geçirdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum emin ol. Sıkma canını olan oldu artık. Biliyorum ortada prensesler gibi salinmanin hayalini kuruyor dun. Ama oldu bir kere hiç sıkma canını. Sen kalk şimdi şöyle suslen puslen geç aynanın karşısına ben prensesler kadar güzelim de. Kuaförün aptalligi de. Kendine baktıkça da mutlu ol.
Ya gerçekten çokk teşekkür ederim benim için moral oldunuz malesef bende bu psikolojiden çıkamadım en kısa zamanda bi düğün daha olurda inşallah güzel gidip unuttururm

Şunu biliyorum cok hazirlanilan önemli günlerde bi aksilik cikiyor ve hic istenildiği gibi olmuyor. Fakat özenmeden gittigim tüm onemli günler cok fena güzel ve özgüvenli oluyorum. Denemelisin . Günlük kuaföre gidiyor gibi. Birde erken gitmek her zaman icin iyi oluyor. Baktın begenmedin hemen yıka bi fon cektir en iyisi bu oluyor. Üzülme.

Ya nolcak akraba sonuçta. Ben kardeşimin düğününde bir felakettim bir kere topuzu yamuk yapmış ...dedim bu ne dedi asimetrik yaptım moda bu.mal.ustune de basmış sprey topuz yanar döner bir parlak mukavva gibi.
Makyaj gözler lacivert far gözlerim zaten küçücük...iyice oldu iğne deliği.
Ama hiç takmadim ya. Duzelt filan demedim. Parasını ben verseydim yırtardım ama.

Hiç sıkma güzelim o tatlı canını. Bu günü hayal ettiğini ortada geri le geri le salinmak istediğini biliyorum. Tekrar düğün olur. Bak bu tecrübe oldu sana. Bir daha her kuaföre guvenmeyip daha tedbirli olacaksın. Işte o zam an hayallerinden bile daha güzel daha iyi olacak herşey. Görürsün bak. O güzel canını da sıkma e mi güzelim.

X