Düğünde çok çirkin oldum moralim bozuk :(

Bizim istediğimiz saç modelinin aynısı yapabilecek olan bir kuaföre denk gelmedim. Bu da neden onlar kuaförlük yapıyorlar sorusunu doğuruyor haliyle

Size gelince, merak etmeyin ertesi gün kimse hatırlamayacak sizi. 3.şahısların düşüncelerini bu kadar önemsemeyin. Tek derdiniz bu olsun.

ayyy aynı olayı bende yaşadım çok kötü bir gün olmuştu benim için ağladım remen yaa kuzenimin düğünüydü hep hazırlık yapmıştım güzel geçsin diye hayaller kurmuştum sabah kuaföre gittik gitmez olaydım evde saçımı düzleştirsem daha iyiydi adama dedik saçımız dağınık topuz olsun felan adam tamam dedi bide adam bildiğin deli camın mermerinde arada bir şınav çekiyo sonra saçımı yapıyo sonra kahve içiyo hep ara vere vere yapıyor bide benim doğal saçım kıvırcık adam saçımı bildiğin bonus gibi yaptı biir kabartti saçımı önden topladı arkasından saçımı saldı ben ağlamak istedim ağlıcam bide ben kimseyi kırmamak için asla bişi diyemezdim o dönemler adama bişi demedim kuzenim dedi yüzün ddeğişti yeniden yaptırcaksan yaptır felan dedi bide kuzenimin saçınıda 10 defa bozdu yaptı onun saçıda berbattı eve gittik resmen adama saydırıyoz bende saçımı toparladım yaptım bişiler verdiğim paraya yazıktı yaa çok kötü bir durum o yaa varya şimdiki halim olsa adama kızardım bu ne rezillik felan içimdekileri kusardım eskiden çok suskundum yaa ordaki insanlarıda kafana takma yaa kimse bişi hatırlamıyor o gün o günde kalmıştır

Nasil yardimci olacaz onu anliyamadim ??? Söyleyin tekrar dügün yapsinlar diycem olmiycak... Bidakine daha dikkatli olursunuz, begenmediginiz saci bidaha yaptirirsiniz... Buseferlik gecmis artik... Hem belki siz begenmediniz ama etraf begenmistir, bilemezsiniz...

Ahahahahhahaha Arkadasim kusura bakma ama kuaforun sacinizi yaparken ki hareketleri gozumun onunde canlandi cok guldum şınav cekmesi falan
Konu sahibi arkadasim,siz de kendinizi bukadar uzmeyin yahu olmusla ölmüşe care yokmus gecmis olsun

Tüh ya sizinde baya kötü olmuş bende eve gelince kendime çok kızdım niye bozdurmadım diye ama iş işten geçti

Hala düğünlere görücüye çıkılıyor psikolojisiyle mi gidiliyor yav?
Resmen karalara bağlamış kadıncağız herkes onu öyle hatırlayacak, kısmeti çıkmayacak diye

Of yapmayın lütfen, bende kendi düğününüzde çirkin oldunuz falan sandım.. Akraba düğünü yahu ne önemi var? Ben kendi ablamın düğününde kuaförden maymun olarak çıkmıştım ve her yerde bu şekilde olduğum düğün fotoğrafları var.. Hatta bir tanesi geçen gün müstakbel kocamın eline geçti çok eğlendi maşallah. Görmek dahi istemiyorum ama yapacak birşey yok.. Bu kadar takıntılı olmayın.

Benimde böyle bir fotografım var. çıkartıp çıkartıp gülüyoruz

Hatta koysam capsini yaparlar o derece yani

ay ben senın dugunu sandımmm..bosverrr ya bı sonrakı dugunee ıyı arastır kuaforunuuu

aman dugun bitmes hic takilmqs ya kendi dugunun olsaydi ne olcakti hem belkide okadar kotu degildir

Düğüne gittiğimde kimsenin saçı başı kalmıyor aklımda. Hatta en kötü hazırlanmış gelin bile uçup gidiyor aklımdan sabahında..

Sizi mıh gibi aklında tutacak insan var mıdır bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…