-
- Konu Sahibi Mrschocolate
Ahahahahhahahaayyy aynı olayı bende yaşadım çok kötü bir gün olmuştu benim için ağladım remen yaa kuzenimin düğünüydü hep hazırlık yapmıştım güzel geçsin diye hayaller kurmuştum sabah kuaföre gittik gitmez olaydım evde saçımı düzleştirsem daha iyiydi adama dedik saçımız dağınık topuz olsun felan adam tamam dedi bide adam bildiğin deli camın mermerinde arada bir şınav çekiyo sonra saçımı yapıyo sonra kahve içiyo hep ara vere vere yapıyor bide benim doğal saçım kıvırcık adam saçımı bildiğin bonus gibi yaptı biir kabartti saçımı önden topladı arkasından saçımı saldı ben ağlamak istedim ağlıcam bide ben kimseyi kırmamak için asla bişi diyemezdim o dönemler adama bişi demedim kuzenim dedi yüzün ddeğişti yeniden yaptırcaksan yaptır felan dedi bide kuzenimin saçınıda 10 defa bozdu yaptı onun saçıda berbattı eve gittik resmen adama saydırıyoz bende saçımı toparladım yaptım bişiler verdiğim paraya yazıktı yaa çok kötü bir durum o yaavarya şimdiki halim olsa adama kızardım bu ne rezillik felan içimdekileri kusardım eskiden çok suskundum yaa ordaki insanlarıda kafana takma yaa kimse bişi hatırlamıyor o gün o günde kalmıştır
Tüh ya sizinde baya kötü olmuş bende eve gelince kendime çok kızdım niye bozdurmadım diye ama iş işten geçtiayyy aynı olayı bende yaşadım çok kötü bir gün olmuştu benim için ağladım remen yaa kuzenimin düğünüydü hep hazırlık yapmıştım güzel geçsin diye hayaller kurmuştum sabah kuaföre gittik gitmez olaydım evde saçımı düzleştirsem daha iyiydi adama dedik saçımız dağınık topuz olsun felan adam tamam dedi bide adam bildiğin deli camın mermerinde arada bir şınav çekiyo sonra saçımı yapıyo sonra kahve içiyo hep ara vere vere yapıyor bide benim doğal saçım kıvırcık adam saçımı bildiğin bonus gibi yaptı biir kabartti saçımı önden topladı arkasından saçımı saldı ben ağlamak istedim ağlıcam bide ben kimseyi kırmamak için asla bişi diyemezdim o dönemler adama bişi demedim kuzenim dedi yüzün ddeğişti yeniden yaptırcaksan yaptır felan dedi bide kuzenimin saçınıda 10 defa bozdu yaptı onun saçıda berbattı eve gittik resmen adama saydırıyoz bende saçımı toparladım yaptım bişiler verdiğim paraya yazıktı yaa çok kötü bir durum o yaavarya şimdiki halim olsa adama kızardım bu ne rezillik felan içimdekileri kusardım eskiden çok suskundum yaa ordaki insanlarıda kafana takma yaa kimse bişi hatırlamıyor o gün o günde kalmıştır
ayyyy sormayın yaaAhahahahhahahaArkadasim kusura bakma ama kuaforun sacinizi yaparken ki hareketleri gozumun onunde canlandi cok guldum şınav cekmesi falan
Konu sahibi arkadasim,siz de kendinizi bukadar uzmeyin yahu olmusla ölmüşe care yokmus gecmis olsun
k olan olmuş olmuşa çare yokk :))Tüh ya sizinde baya kötü olmuş bende eve gelince kendime çok kızdım niye bozdurmadım diye ama iş işten geçti
Of yapmayın lütfen, bende kendi düğününüzde çirkin oldunuz falan sandım.. Akraba düğünü yahu ne önemi var? Ben kendi ablamın düğününde kuaförden maymun olarak çıkmıştım ve her yerde bu şekilde olduğum düğün fotoğrafları var.. Hatta bir tanesi geçen gün müstakbel kocamın eline geçti çok eğlendi maşallah. Görmek dahi istemiyorum ama yapacak birşey yok.. Bu kadar takıntılı olmayın.
ay ben senın dugunu sandımmm..bosverrr ya bı sonrakı dugunee ıyı arastır kuaforunuuuKızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü(
Bi de aklima geldi sirf nisan elbisem kirmizi diye kirmizi far surmuslerdiBenim nisanimda saclarim Serpil Cakmakli gibi yapilmisti ben bile senin kadar uzulmemistim..
Kendi dugunun degil bisey degil salla gitsin
aman dugun bitmes hic takilmqs ya kendi dugunun olsaydi ne olcakti hem belkide okadar kotu degildirKızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü(