- 11 Şubat 2014
- 24
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Mrschocolate
bende senin düğünün sandım aman boşver ya başka düğün mü yokKızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü(
Oyy kıyamam bu bir skandaaalKızlar dün akrabamızın düğünü vardı bende aylardır hazırlanıyodum elbise ayakkabı falan saçım makyajım çok kötü oldu ben dağınık topuz istedim saçımı sıkı çok iğrenç bişey yaptı şimdi herkes beni öyle hatırlıcak şehir dışındayız zaten yılda bir görüyolar çok kötü oldu sabahtan beri ağlıyorum ya valla nolur bi yardım edin saçım çok kötüydü(
Çok haklısın canım ya nedir bu kuaförlerden çektiğimizaaayyyy kiyamaaaammmmm, canimmm yaaaa.
Iste ne büyük dertler degilmi bunlar ? Sac bas cok önemli ???
Cocugum sagliklimisin ? Gerisini bosver güzelim. Hem topuz hic bir genc kiza yakismaz.
İnşallah canım ya sağol güzel düşüncelerin içinbende bir tanecik erkek kardeşimin düğününde kuaförün azizliğine uğramıştım
Allah ım ne kötüydü düşünsene iki kardeşiz biz tek görümce tek ablayım düğünde
kimseden olumlu tek kelime duymamıştım şimdi resimlere bakanlara bu sen misin diyorlar
sıkma canını ya boşver bir başka düğün olur daha güzel olursun işte o zaman herkesi ters köşe yaparsın