- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.526
- Konu Sahibi Anti Depresan
Aynı şey benim başıma geldi istemedigim halde hemde ablam yaptı ben buna çok para verdim diyerek giydi kına gecemde gelin kına elbisesi giydi dügünde de dantelli beyaz elbise duvak taksa gelinlik hatta çogu kişi benımle onu karıştırmış çok ayıpladı sonradan herkez neydi o ablanın giydigi falan dediler.bence izin verme kesinlikleCanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.