- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- Konu Sahibi Anti Depresan
düğünde beyazı gelin giyer hanımlar ama rica ederim sünnetlerde de tutturmayın bu adeti.Şimdilerde kartlaşmış kadınlar bile düğünde gelinlik giyiyor .Neymiş sünnet annesiymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinki başka bu başka resmen gelinlik giyiyor kadın
Canım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.
Buda benim gelinlik modelim dikilecek olan.
ayy evet bide o var, ben bi sünnetin kapısından döndüm yanlış geldik burası nişan yada düğün dedim tanıyamadımya kadını zevk meseleside hakkaten bence rüküşmü desem ne desem öle bişi oluyor (bence)düğünde beyazı gelin giyer hanımlar ama rica ederim sünnetlerde de tutturmayın bu adeti.Şimdilerde kartlaşmış kadınlar bile düğünde gelinlik giyiyor .Neymiş sünnet annesiymiş.
ne malum duvak olmadığı bi bakmış konu sahibine sürpriiiiz deyip duvakla geliverirmiş:)"Ay canim iyi ki basi icin duvagi falan yokmus, yoksa seni gelin zannedip eltisinin dugunune gelinlikle gelen kadin ilan ederlerdi"deyin
Emin ol ki misafirler eltine bol bol gulerlerCanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.
Canım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.