Cok sağolunÇok üzüldüm, başınız sağ olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sağolunÇok üzüldüm, başınız sağ olsun
Bence bedavadan ikinci kez duğun yapmışlar kendilerine eminim takılan her takıda da içleri gitmiştir zeka tutuklu çiftin
İnsanların bir şey demesi mühim değil ki,onlar ütopyalarını yaşamışlar misler gibi ve mutlulular..
Arkalarından konuşanlarıda çekemiyorlar diye etiketlemişler işte...
Buna musade eden kaynana da normal değil..
Konu sahibinin eşinin bir şey dememesi de bir o kadar normal değil...
Yarın inşallah nere duşmuşum diye konu açmazsın
Zaten yanaşabildiği kadar yanaşmış takı töreninde videoda çıkayım diye iğneyi tutmuş birde her resimde ay ben kenara geçeyim gelinleri karıştırmasınlar demiş..bunu benim duğunumde beş yaşında olan kuzenim demişti yaAyy hakikaten takilara ortak cikmamislar iyi.
bence elti kafasina tac yerine huni takmaliymis. Agir vakia..Zaten yanaşabildiği kadar yanaşmış takı töreninde videoda çıkayım diye iğneyi tutmuş birde her resimde ay ben kenara geçeyim gelinleri karıştırmasınlar demiş..bunu benim duğunumde beş yaşında olan kuzenim demişti ya
Ay çok uzuldum Allah rahmet eylesinMalesef sehit..
ay foto bnde istiyorm lütfen dahada merak ettmFotoğrafı şimdi gördüm.
Eğer ki konu komşu çekiştirmesiyle o düğüne gelmiş olsam ve sizi tanımasam gelinle damadı o arkadaşlar sanabilirdim.
Elti cins de kaynınız da eksik kalmamış, o son senelerin modası beyaz damatlıklardan değil mi yahu?
Eltiniz de sade giyinmeyi seven bir gelin gibi olmuş, elinden gelse tarlatan da takarmış bence orası ayrı mesele.
Tacı çok çok abartı, gelin olsa dahi abartı.
Siz ise çok zarif olmuşsunuz, mutluluklar dilerim :)
atın artık şu fotoyu uleyn çatladim burada
cimcimegfb msji beğenip gecme bana da yollasana şu fotoyu
Konu sahibi izin ver lütfen ben de cok istiyorumKonu shibi kizmasin