- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) pes ya nasıl ınsanlar varOyle deme o gün eltisinin en özel günüymüs baksana bagirmis cocuga
Konu sahibini tebrik ediyorum, iyi sabretmiş.
Eltisinin giydiği elbise resmen gelinliğe benziyor. Ama saçı ve saçına taktığı şey çok demode olmuş.
Resimleri gorenlerden yorumlari alalimm ben bakamicamm ciddenn :) )) Cunku iyi hisler besleyemeyecegim belli
hahahahha ay bu çok iyiydiiiAllah'tan eşini kapıp gerdeğe de ortak olmamış:)
geçmiş olsun ben olsam sıkı paralardım .
Ee hayirlisi ne guzel kadin zeki bedavadan 2. Dugununu de aradan cikarmis iste.Ya bildiğin çifte düğün gibi olmuş. Biri tarlatanlı biri tarlatansız iki gelinlik düşün. Sanki çok yakın arkadaş ya da kardeşler de beraber evlenelim demişler gibi.
Konu sahibi Louboutin; elti ise Kardeşler Kundura olmuş.Resimleri gorenlerden yorumlari alalimm ben bakamicamm ciddenn :) )) Cunku iyi hisler besleyemeyecegim belli
Resimleri gorenlerden yorumlari alalimm ben bakamicamm ciddenn :) )) Cunku iyi hisler besleyemeyecegim belli
Kafası da acayip, kafasındaki şey de.Fotograflari gördüm ve eltinin kafasindan bir tane de ben istiyorum. Cok acayip ya..