Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ediyorum :)Ay sinir oldum okuyunca.....komik duruma düşen eltiniz oldu. Düğun sonunda sizinle sidik yarışına giren eltinin trajikomik halleri dillerden düşmemistir davetliler tarafindan Allah mesut etsin bu arada ☺☺
ya güldürüyosunuz beniHayirli olsun kiz allah bir omur mutlu etsin insallaaaahhhh. Yakinda eltin kocasiyla ikinci dugunu de yaparsa sasirma sana cok ozenmis de
Malesef sehit..Kina gunu yakin arkadasimin daglica sehiti olma ihtimali vardi iptal ettim yazmissin
İnsallah ihtimal olarak kalmistir
En cok onu merak ettim aslinda
Düğüne ortak olan gerdeğe de ortak olabilir:) konu sahibi arkadaş ucuz atlatmışAy koptum
Şu fotoyu buraya koysan bu kadar eziyet çekmezdinAy tesekkür ederim ne iyisiniz
ya güldürüyosunuz beni
Tencere kapak... İkisinde de var tuhaflik. Normal değiller.Yok artıkay elti bi ilginç kocası daha da ilginç
Cok güzel fikir keske bende deseydim düğüne farklı bi etkinlik düzenliyoruz hadi paintball zamanıBenim düğünümde böyle beyaz giyen, gelincilik oynayan olursa paintball tabancasıyla vurup rengarenk yapıcam hepsini
Ama ben suan insanların icinde kahkalarla gülüyorumşiddete hayır ama ben olsam cnm beni bi tuvalete götürür müsün diyip orada onu bi tokatlar kimseye anlatma seni dövdüğümü diye de tehdit eder bide üzerine işerdim
Ay foto mu atiyosuun eltini ben de gormek istiyorummAy tesekkür ederim ne iyisiniz
ya güldürüyosunuz beni
Aynen öyleTencere kapak... İkisinde de var tuhaflik. Normal değiller.
Çok üzüldüm, başınız sağ olsunMalesef sehit..
Keşke bu fikir eski konunuzu okurken aklıma gelseydi de o zaman söyleseydim. Tühh, gec kaldım.Cok güzel fikir keske bende deseydim düğüne farklı bi etkinlik düzenliyoruz hadi paintball zamanı