- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Sizin düğününüzde sanırım şu an yaşadığınız memlekette oldu...sizin aileniz nerede kaldı o dönem ?
Otele yerleştiler 1 gün içinde de döndüler zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin düğününüzde sanırım şu an yaşadığınız memlekette oldu...sizin aileniz nerede kaldı o dönem ?
15 gün düğün için gelmek biraz fazla değil mi? Bir gün evvel gelinir bir gün sonra dönülğr max. Zaten kendi aileniz de gelecekmiş. Nerede yatırılacak o kadar insan.
Son ana bırakmayın şimdiden söyleyin ki herkes ona göre tedbir alsın.
Sizin düğünde siz de düğün tarafiyken eşinizin ailesine yük olmadiysaniz ...gidip otelde kalabildiyseniz kayninizin düğününe gelen insanlar da otelde kalabilir.Otele yerleştiler 1 gün içinde de döndüler zaten.
Böyle günlerde bunların hesabı yapılmaz kaç gün kalacaklarda bunalacaksınız?İnsana insan gerek bugün onlara yarın size o şekilde düşününEşimin erkek kardeşi evlenecek bu yıl sorunlar çözülürse Eylül Ekim gibi. Şimdi kafalarından plan yapıyorlar misafiri 2 eve böleriz diye. Bu 2. ev benim evim oluyor. Eşimin burada başka akrabaları da var. Biri misafir kabul etmiyor diğerine de kendileri gitmiyorlar. O tarihlerde benim ailemde gelecek düğün için. Siz olsanız der miydiniz şimdiden misafir kabul edemem ailem gelecek vs. diye yoksa bekler miydiniz son an'a kadar. Ben de evleneli 1 yıl olmadı henüz kendi çekirdek ailem dışında yatılı gelen olmadı akraba olarak. Eşimden yana aileme, gelen arkadaşlarıma karşı saygısızlık, istememe durumu görmedim. Kendi de davet ederdi. Haksızlık da etmek istemiyorum ama 10 15 gün bu kadar insan tepemde bunalırım eminim ki . Siz olsanız ne düşünürdünüz?