- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
Gün geçmiyor ki gelinler yeni bir kriz daha yaşamasın.Hemen konuya gireceğim kızlar.Nişanlım ailesinden tamamen bağımsız bir insan.Bütçesi falan da ayrı.Haziran ayında düğünüm olacak inşallah.Benim hep istediğim bir yer vardı düğün için.Nişanlımla konuştum tamam orası olsun o zaman dedi hiç düşünmeden ve biz randevu aldık , gittik mekanı gezdik ayrıntıları konuştuk ,nişanlım ve ben çok beğendik yeri.Zaten nişanlım bana bırakmıştı kararı.Tam anlaştık derken nişanlımın bir tanıdığı herşeyi mahvetti.Bu adamın sahibi olduğu bir yer var (nişanlımın erkek kardeşinin düğününü orda yapmışlar) mekan kendi başına güzel deniz kenarında ama düğün için hiç güzel bir mekan değil.O kadar karışık ki gelin odası falan yok etrafta biçimsiz duvarlar falan var.Restoran gibi bir yer.Ben zaten nişanlımla konuşmuştum daha önceden bu mekanda yapmak istemediğimi.Şimdi o tanıdık nişanlımın aklına girmiş işte neymiş başka yerin reklamını yapmaya gerek yokmuş , burada daha rahat edermişiz , mekan onların sayılırmış falan filan.Ancak işin maddi boyutunu düşünürsek benim istediğim mekanla burası arasında hiç fiyat farkı yok hatta tanıdığın yerinde yaparsa daha fazla harcayacak bu kesin kendiside söylüyor ama adamı kıramıyor.Dün bana erkek kardeşinin düğününü izletti.Kızlar görseniz rezil bir düğün asla benim hayalimdeki gibi değil.Şimdi bana iki saat için bu kadar tantanaya gerek yok diyenler olucak ama ben istemiyorum içimde kalıcak birde neden daha fazla para harcasın sırf adamı kıramıyor diye.Şimdi olay şu ben istemiyorum dedikçe nişanlım biraz bozuluyor sanki tanıdığının yeri olduğu için.Tanıdığı dediysem da akrabası sayılır çok yakınlar.Nişanlım benim istediğimi yapmak istiyor ancak ısrar edenler var diğer tarafta yapalım diye çok canım sıkkın nişanlımı kırmadan nasıl ikna edebilirim??