slm kızlar lutfen bana yardım edın buraya uye degılım bu benım kuzenımın sayfası onun adına gırdım moralım cok bozuk temmuz 25 de dugun yapacaklar dı ama ıptal oldu o kadar kotuyum kı anlatamam soyle konuyu toparlayayım gecen yıll 11nısanda nısanlandım ev esyası ceyız derken bayagı masraflarımız oldu nısanlım polıs memuru bende ogretmenım ben ıstıkbalden toplam 15 mılyarlık ev esyası aldım 5 mılyar mutfak esyası profılodan da tum beyaz esyalarımı 7 mılyara aldım yanı erkek tarafına ev esyasını hıc eletırmedım herseyımı kendı zevkıme gore aldım ve catır catır bır yılda herseyımden kısarak borcumu taksıtlerımı bıtırdım erkek tarafından odemelerım ıcın hıc yardım ıstemedım sorun 25 temmuzda erkek tarafının bulundugu ılde mersın de dugun yapılacaktı ama borclarından dolayı salon kıralamak gelınlık kuafor pasta foto kamera daha sayamadıgım seylerın fıatını ortalama 5 mılyar tutar dıorlar sımdı hıc yerıne bu masrafı yapmayalım nıkahınızı yapın ordan da balayına gıdın dıorlar sız ce ne yapmalıyım ama ben gelınlık gıymek pastamı kesmek gelecekte donup baktıgımda gozumde bıseyın kalmasını ıstemıyorumm fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı