• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun yapmak ıstemıyorlarrrr ne yapmalıyımm

evleneyim de nasıl olursa olsun diye düşünüyorsun galiba

önemli olan evlenmeksempatiksalakcinni
kiminle, ne için, nasıl evlendiğiniz bir önemli yok:umursamaz:
belki nişandan sonra ayrılmayı kabullenemiyorsunuzCADIARZU

tek taraflı fedakarlık nereye kadar gidecekşakkıdı

sorun para değil. sorun sizin için emek verilmemesi

eski eşi kadar kıymetiniz yokmuş :delphin:

canım mrb bak bende mersinliyim inan düğün masraflı degil burda bencede içinde kalmasın yap düğününü maddi duruma göre düğün salonları var inan büyük şehirler gibi deil 1000 tl ye bile düğün salonu bulursun belki 500 bile var yani nişanlının ailesi bence çok saçmalıyor onunla bunu konuş ve söyle

sen hatayı başta yapmışsın
çok taviz vermişsin
nie herşeyi sen üstlendin
ne olursa olsun nişanlın destek olmalıydı
eğer bu masrafları bile ortak karşılayamıyorsanız bu adam nasıl ev çeviricek
üstelik senin ilk evliliğin tmm düğün konusunda birşey diyemem masraf olmasın die yapmıyor olabilirler
gelinliğini giyer nikaha gidersin o ayrı ama senin iyi niyetini bence suistimal etmişler
nişanlınla konuş bunları

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bak canım benim nişanlım ve ben öğretmeniz nişanlımın ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını bana daha önce söylemişti, ben de olabilir ne olacakki o kusur değil demiştim sonra karar aldık her şey beraber yapıcaz beraber ödiycez benim ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen ben ailemin parasıyla bir iğne dahi almadım madem onun ailesi yapamıyo ben de aileme aldırmam dedim zaten nişanlım gururludur kimseye ezik kalmak istemez normal şartlarda erkek tarafı daha fazla harcama yapar başta demeyecektin ben eşyaları alıcam siz düğünü falan yapın diye nişanlın da çalışıyormuş hem, her şeyi ortaklaşa alıp ödeyecektiniz yok bunu kabul etmiyor mu o zaman sen de almayacaktın hiçbir şey evlenince beraber alır öderiz diyecektin ve hatta gerekiyorsa nişanlına söylemeden para biriktirecektin ilerde zor günler için başta kendini bu kadar ezdirirsen ilerde çok fazla değerin olmaz söyleyeyim fedakarlık çok güzel bir şey tabi iki taraflı olursa

Baştan çok fazla taviz vermişsin...
Bundan sonrası artık senin görevin değil..
Bırak birazda erkek tarafı çabalasın...

gururunuzu incitmiyo mu size yapılan bu muamele.
elini cebine atmayan bi erkek tarafı ve buna göz yuman bi eş adayı..
ilkinde yapmışlar ve size yapmıyolar bu çok incitici bi durum

o kadar cok ıncınıp kırldımkı anlatamam resmen sok yasayıp depresyona gırdımm

maddi konuda sıkıntı hemen hemen çoğu evlilikte çıkan problemdir. ama az yada çok herkes elinden geleni yapar..ama seninkinde farklı bir durum var canım..seninde ilkkez basına gelen durum sana bu konuda destek olacak yardım edebilecek kimsede yok anladoıgım kadarıyla çevrende..ama onlar iyi yüz bulmuşlar..önceden hemen herşeyi erkek tarafı yaparken...şimdi çogusey ortaklaşa yapılıyor..ama seninki bu durumlardanda farklı apayrı birşey..ne demek bütün masrafı sana yıkmak hiçmi kanlarına dokunmuyor anlamıyorum..allah sana sabır versin. nişanlın daha önce bunlarla ugrasmış bunları yasamıs fakat sen ilk kez yasayacaksın neden senin hayallerini yıkıyorlarki...ii düşün canım..

çoook saçma, nişanlın polis maaşı 2000 civarı, 5 ayda 5000 lira biriktiremiyormu onun kaçıncı olursa olsun senin 1. evliliğin nişanlının ailesi çok bencil, oda öyle düşünüyorsa oda öyle. sakın düğünsüz evlenme, ben düğünümü dakikası dakikasına hatırlıyorum, arada fotoğraflara, videolara bakıyorum gülerek, senin için ilerisi çok sıkıntılı olur

ilerde hep icinde ah kalir
yani o kadar parayida odeyemiyecek degilsiniz
sonucta zaten esye borcu yok geri ne kaldi zaten
ikinizinde maasi ayda gelecek gelmiyecek kaygisi yok yani
erkek tarafi senin tarafindan olaya bakmiyorlarki
kendi taraflarindan zaten bu oglana bi dugun yaptik ikinciye ne gerek vardir diyolar
nisanlinizi ikna etmelisiniz bunun yuzunden bile evlilikte agiz kavganiz cok olur kanimca

Maddi durumları çok kötü değilse, istediğiniz şekilde düğününüzü yapın tabi ki.
Düğünüde size yıkmasalar bari.

niye herşeyi sen yaptınki cnmmm keşke bukdr yormasaydın kendini..düğün istiyorsan yapsınlar zaten aşırı masraflarıda olmamışş..
ha bana sorarsan nikahtan gitmek en güzeliii düğün sevmem ama bizim aileler düğün istiyor diye tmm dedimm..çokta takılcak bşy deil cnmmmm evlenip mutlu olunda düğün olmuş yada olmamış unutulup gider:)

keşke bastan herseyi üstelenmeseydin.bunu yaparak hata yapmıssın.bir şey yapılıosa iki tarta yardımcı olmalı yani herseyi sen üstlenmekle hata etmişsin.ama bence bu durumu nişanlınla konus onada anlat bende gelinlik giymek istiorum de.arkadaslarında dedigi gibi bi düğün yapamayacak yada gelinlik alamayacaksa neden seninle evleniyor.bence düğününü kesinlikle yaptır.ve hiçbir şeye karısma derim ben.bu snin en dogal hakkın cnım .

herşeyini sen kendin yapmışsın,daha ne borçları varmış da düğün yapamıyorlar, müstakbel eşin ne diyor bu durumda o da yabancı gibi öle durup karışmıyomu yoksaa

ne enteresan insanlar var yaa.
aklı sıra sizin aklınız düğünde kalacak diye bunu da size yüklemek istiyorlar yani bende bu izlenim oluştu. bence nişanlınızı sıkıştırın biraz bu mantıksızlığın o da farkına varıcaktır.

Bence evleneceğiniz insanın ailesi çok rahat tabiatlı gibi zira insan herşeyi karşıdan bekleyemez bu kadar, yanlış anlamayın lütfen ama sizi kimsesiz bulmuş olmasınlar ? Bence kesinlikle düğün istiyorsanız olmalı 5 milyar çok para değil ki biraz da nişanlınız ve ailesi soumluluk alsın değilmi?

ohhh bedavadan gelin aliyorlar iyi vallaa..bak sonradan acisini cok cekersiniz ki simdiden baslamislar bile her sorumlulugu uzerinize atmayaa..madem tatil diyorlar sizde y.disi istiyorum su ulke su otel diyinn dugun masrafini da oradan cikartin..hani o parayla tatile gidecekmissiniz yaaa:umursamaz:

ahh cnm ne güzel senin gibi gelin bulmuşlar herşeyi yapıyor düğün istiyorsun eminim kendisi yapar diye düşünüyorlardır belkide ilerde evi sen geçindirirsin kendini ezdirmişsin bence bundan sonra tavrını koy düğün istiyorum balayı parasınıda nişanlın versin herşeyi sen yapacaksan ne önemi kalıyorki

Aman lütfen bosverin böylesini...

Bedavadan kiz istiyorlar iste, oh ne ala, alcak essege binmesi kolay derler (kusura bakmayin)

Madem ilk esine dügün dernek yapildi, sizede yapilacak, yok eger yapmiyorlar ise, bence derhal iliskiyi bitirin.

Simdi böyle yapan, ilerde ne yapar kim bilir..

Back